RedFox90
RedFox90
Новачок
Відгуки RedFox90
Коментарі RedFox90
Отримано лайків
0 Like
Інна Білань

Відгуки?

От зайшла почитати відгуки , а їх нема... Везунчики, ви хоч скарби свої отримали?
У відгука 2 коментарі
RedFox90
Тут многие ждут отзывы) мне тоже очень интересно почитать)))
Модератор Ольга
incya, розділ з Відгуками відкривається після отримання продукції - як бачите, ми усі все ще в очікуванні. Та й Експерти наші не забаряться зі своїми звітами, адже техніка бажана та очікувана.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kristino4ka

Разумний песик

Іграшка надзвичайна! Донечка грається і вивчає багато нового! Вимова у іграшки чітка та грамотна! Матеріал подає у веселій та доступній для малюка формі Пошита дуже якісно та безпечно для дитини! 10 з 10! Рекомендую як розвиваючу та красиву іграшку!
У відгука 6 коментарів
Guess my dream
Дійсно, іграшки цієї фірми зроблені дуже якісно! Тішать відгуки, що комусь ті іграшки служать вже дуже довго)
Enigmasin
Судячи з фото у Вас дві принцеси і обидві прекрасні!!
Marianna_kara
Один із найважливіших факторів, які спонукають мене до покупки іграшки то безпечність та якість, саме тому зазвичай обираємо іграшки цього бренду)) А малечі здається дійсно подобається цуценя)
RedFox90
Так мило что есть щенок и подруга щенка) малышке купила бы щенка в юбке)))
Kristino4ka
скажу відверто я сама із захопленням її тестувала))))
Kristino4ka
я мала можливість познайомитися із англомовною версією) на майбутнє можна порадити зробити іграшку двомовною)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
leventy

Має місце бути, але не must have

За відведений для тестування час, можу сказати, що подружка розумного цуценяти іграшка непогана, але що вона must have для кожної дитини – ні. Для доні, майже 1,6р. це лише одна з….Ава за тиждень не стала найулюбленішою, найцікавішою і будь-якою най-най. Я взагалі досить критично ставлюся до музичних іграшок, якщо це не музичний інструмент. Мені здається, такі іграшки для малечі просто є чимось незрозумілим, що привертає увагу, але не дає розуміння, що відбувається. Доня натискає і загалом виконує побажання, стосовно блакитної ноги чи фіолетової руки, а от вушко її зовсім не надихає))) Хоча на даний момент вона в мене знає всі частини тіла і обличчя, де права/ліва рука/нога. Пісні по типу абетки до танцю не спонукають, а тупотіти, як слон чи стрибати як зайчик, в неї краще виходить просто коли хороший настрій, а не коли до цього закликає цуценя. В більшості випадків, вона навіть недослуховує пісеньки до кінця, а перемикає, перемикає й перемикає. Єдине, що залюбки слухає, це стукіт серця :) Можливо, пройшло занадто мало часу чи ще не доросла по віку моя малеча. Але я все ж таки схиляюсь до думки, що наша Ава, це як вчитель, котрий розумний, але передати свої знання не вміє. Якщо порівнювати з тим же відром-сортером від Fisher Price, воно дає більше можливостей для розвитку і навчання. І обираючи між ним і песиком, я б віддала перевагу відерцю :)
У відгука 5 коментарів
Enigmasin
І така думка теж має місце бути? Хоча ми маремо цим цуценям, це наша мрія під Новий рік??
leventy
Ну в нас взагалі, якщо дати вибір між будь-якою іграшкою і щіткою для підмітання, доця обере останню ? Моє мала хазяєчка ?
Enigmasin
Може дійсно ще треба трохи часу, мені взагалі здається що інтерактивні іграшки треба починати з 2 років
RedFox90
А я уже мечтаю когда малышка подрастёт чтоб купить ей(или себе)))) такого щенка
leventy
RedFox90 , а скільки Вашій крихітці зараз? У мене в FB дві знайомі теж відписалися, що песик їм "не зайшов". Бо я вже думала, що я надто прискіплива до нього)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
RedFox90

Ждём нашу игрушку

Интересно а все ли уже получили трек? А то кто-то уже тестирует, а у нас ещё трека нет. Хотелось бы получить гиппопотама, я так поняла что он для самых маленьких
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
RedFox90, проверьте, пожалуйста, ещё раз профиль. Видимо, номер ттн ранее не сохранился) Ваша посылочка уже тоже должна быть в пути)
RedFox90
Так и есть) спасибо, завтра заберём)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися