Готувала капкейки з використанням розпушувача, ванільного ароматизатора, крему та посипки"сердечка".
Розпушувач мені добре знайомий, оскільки три роки займалась кондитерської справою і розпушувач від "Dr Oetker" це якісний продукт, який ніколи не підводив.
Ароматизатор теж часто використовуючи, його можна додавати і в тісто, і в креми, оскільки не дає гіркоти. Для капкейків немає різниці, чи брати ванільний цукор, чи ванільний ароматизатор, добре підходить і одне і інше.
Крем. Зазвичай я готую натуральний крем зі свіжих інгридієнтів, але такі готові креми - хороша альтернатива, якщо потрібно "вже і негайно" - простий спосіб приготування та ніжний вершковий смак. Завтра ще спробую такий крем як начинку для торта.
Посипка "сердечка" - хороша, сердечка не тверді, не тануть від контакту з кремом, але все ж краще посипати вироби перед подачею.
Якщо когось цікавить рецепт - я брала той, що в буклетів, дещо змінивши. Він є на моїй сторінці в інстаграм, нік @nkosholka