Inna Kostuk
Inna Kostuk
Знавець
Відгуки Inna Kostuk
Коментарі Inna Kostuk
Отримано лайків
11 Like
Inna Kostuk

Трусики Pampers

Хочу спробувати трусики Pampers, бо зараз користуємося трусиками іншої марки,то не дуже задоволена бо деколи протікають.
У відгука 1 коментар
Inna Kostuk

Нічні трусики

Ура це тестування якраз для нас з доцею. Правда pampers ще не пробувала, дуже хочу протестувати.
У відгука 1 коментар
Inna Kostuk

Потрібні вітаміни

Дуже хотіла б протестувати ці вітаміни, зараз годую донечку і відчувається нестача вітамінів.
У відгука 0 коментарів
Inna Kostuk

Woolite Гелі для прання

Спробувала гель для прання та догляду для всіх видів тканин «Woolite Premium» Pro-Care, як на мене то це універсальний засіб, який підходить для всіх видів тканин, бо деколи збирається різні види речей і кольорові і темні а прати потрібно тоді цей гель якраз підходить. Зі своїми обов'язками він справився, речі чисті, аромат приємний.
Ну і останнім до тестування приступив гель для прання та догляду для делікатних тканин «Woolite Premium» Delicate. Думаю в кожного є улюблені речі якими дуже дорожиш і переживаєш щоб після прання з ними нічого не трапилося. Цей гель підходить для прання речей з кашеміру, шовку та решти тканин до яких потрібен делікатний підхід. Я наприклад маю нічну шовкову сорочку і цей гель якраз для неї. Буду використовувати цей гель тільки для унікальних випадків коли потрібне справді делікатне прання.
Ну і тепер коли всі Гелі використані та протестовані підходжу до висновків :
Гелі мають гарний вигляд, дійсно стильні пляшки ;
Інструкція доступно розписана;
Наявність гелів для різних типів тканин ;
Приємний аромат до та після прання ;
Консистенція трошки зрідка, як для гелю хотілося б густіше;
Зі своїми завданнями справляються, речі чисті, яскраві, приємно пахнуть ;
З недоліків для мене було незручно відміряти потрібну кількість гелю, в ковпачок наливати не зручно бо гель зарідкий і розливається потім по всій пляшці, на око просто лити теж не дуже, прийшлось відміряти потрібну кількість в мірному стакані водою, потім шукати ємність в яку можна залити гель, було б зручніше якби на пляшці була розмітка в мл.
Але підводячи підсумки цього тестування, я можу сказати що відкрила для себе новий засіб для прання, раніше використовувала тільки порошок для прання то тепер буду користуватися і гелями.
У відгука 0 коментарів
Inna Kostuk

Woolite, для кольорових речей гель Color.

Продовжую тестування, цього разу зібралось багато кольорових речей і в бій вступив гель для кольорових тканин. При пранні речей яскравих кольорів я переживаю щоб вони не втратили колір, не стали тьмяними а залишились такими ж яскравими. Гель має приємний аромат(але мені більше сподобався запах гелю для темних тканин),текстура трохи зарідка як для гелю. Як видно з фото, дитячий килимок не втратив свій колір а як на мене навіть став більш яскравішим. Після прання аромат лишився на речах навіть після того як сушка побувала на вулиці. Речі не збіглися, не змінили своєї структури. Загалом як гель для кольорових тканин, цей засіб повністю справився, можна не боятися що колір після прання потускніє, тому я цілком задоволена. Тестую далі, маю ще на черзі два види гелю для прання, тому продовження слідує......
У відгука 2 коментарі