ИринаАрина
ИринаАрина
Знавець
Відгуки ИринаАрина
Коментарі ИринаАрина
Отримано лайків
3 Like
ИринаАрина

Скріни

Доброго дня. Вимоги проекту виконала, звіт заповнила. Перевірте будь ласка чи все вірно. І залишилось одне запитання. Надсилання на пошту otzyv@naprobu.ua скрінів відгуків є обов'язковим? Якщо так підкажіть як швидко знайти свої коментарі-відгуки на сторінці Purina_One.ua в інстаграмі
У відгука 2 коментарі
ИринаАрина

Перевірте будь ласка

Доброго дня. В тестуванні беру участь вперше. Перевірте будь ласка чи вірно виконала умови тестування по відгукам.
У відгука 4 коментарів
ИринаАрина

Purina One міксуємо

Для стерелізованих кішок рекомендую міксувати сухий і вологий корм Purina One. Детальний відгук про сухий корм вже писала. Тепер хочу поділитися враженнями про вологий корм. Завдяки тестуванню дізналися, що є і вологий корм Пуріна. Раніше купували інший. Нашій киці вологий корм Purina One довподоби. Вранці чекає сніданку та ввечері привертає увагу, щоб дали добренького. Запах у корма приємний. Видні мясні шматочки, та шматочки зеленої квасолі. До речі, я навіть не сподівалася, що кішка буде їсти зелену квасолю. Вона овочі не любить взагалі. І тут, вона їсть весь корм разом, і квасолю і соус. Упаковка з кормом легко відкривається, це великий плюс. Є з чим порівнювати. Мені подобається, що соус не рідкий. Як вже писала раніше, покращилося травлення у кішки і стан шкіри та нігтів. Ми міксуємо корм. І наша кішка Мар'яна має змогу поїсти, коли нас наприклад не має вдома. У неї завжди є вода і сухий корм Purina One. Із недоліків це може бути для когось ціна. Хоча якщо зважити те, що корм насичений потрібними вітамінами і підтримує здоров'я кішки, то він вартує того.
У відгука 5 коментарів
ИринаАрина

Враження від корму Purina One Sterilcat

Завтра буде тиждень як наша пухнаста улюблениця тестує корм. Ще за 2 місяці до тестування перейшли на сухий корм Purina One. Пройшло достатньо часу і з впевненістю раджу його для стерелізованих котів:
1.Стан шерсті кішки покращився.
2. Ще помітила, що стали кігті швидше рости. Для мене це свідчить про те, що корм має гарний склад.
3. Запах у корма приємний, це мене радує. Бо з іншими торговими марками було так, що мені від запаху кошачого корму робилося недобре. Тут не має ароматизаторів штучних, це великий плюс.
4. Упаковка мега зручна. Є зіп застібка, завдяки якій корм залишається свіжим, запах не вивітрюється.
5. Корм має особливу формулу, містить корисні бактерії., культури лактобацил. У нашої кішки покращилось травлення, в туалет по великому ходить щодня в один і той же час
6. Кішка стала більш рухливою, зменшилась вага. А це дуже важливо для стерелізованих котів, бо якраз важливо тримати вагу в нормі. В даному кормі це вирішено таким чином, що протеїни переважають на 15% над жирами.
7. По хорошому заздрю своїй кішці. В складі, уявіть, 15% лосося. Рибкою приємно пахне. Ховаю, щоб маленька донечка не їла. Випадки вже такі були)
8. Корм має форму трикутничків з розміром сторони 9 мм. Колір світло коричневий, видно, що без барвників.
9. В кормі є все що потрібно кішці для здорового довгого життя. Вітаміни окреми ми не давали, бо не має потреби при такому сбалансованому складі.
10. Хому зазначити, що кішка стала краще пити воду, і це є добре для здоров'я сечовидільної системи.
В годуванні кішки міксуємо сухий і вологий корм. Завдяки тестуванню тепер ще перейдемо і на вологий корм Purina One. Про вологий корм напишу окремий відгук. Дякую організаторам за можливість тестувати якісну продукцію.
#naprobuua_відгуки #naprobu_PurinaOne #PurinaONE_UA #PurinaONE_UA_МіксВартийДовіри
У відгука 3 коментарі
ИринаАрина

Буклет

Доброго дня. Буклета в посилці не було. На пошті не має. Спам перевіряла також. Пришліть будь ласка
У відгука 2 коментарі