Ідеальне рішення для активних малят!

Ідеальне рішення для активних малят!

Коли в родині не одне маля, а двоє близнюків – це вже мала банда! Вони ні хвилинки не сидять на місці, постійно придумують нові ігри та активності, спокій батькам лише сниться.

Оскільки малята постійно в русі, дуже важливо, щоб їм нічого не натирало, підгузки не протікали та не спричиняли дискомфорту дитині. А батькам спрощували життя.

З цим завданням відмінно справляються трусики від Pampers!

По-перше, надягаються на малюка за 10 секунд (батьки активних малят розуміють, як це важливо). На відміну від звичайних підгузків, їх не треба застібати, надягаються як звичайні трусики. До речі, знімати їх теж легко: достатньо просто розірвати боковинки, згорнути трусики й викинути.

По-друге, Pampers Pants зручні в користуванні. Оскільки не тиснуть, резиночка на трусиках тягнеться залежно від розміру животика. Не сковують рухів та приймають форму тіла малюка.

По-третє, вони дихають! А отже, сіднички сухі, не запарені. І не протікають (можна залишити на 12 годин, тобто на всю ніч, і спати спокійно). 

Малюку комфортно, мамі зручно – всі задоволені.

Чи пробували ви Pampers Pants трусики?

Коментарів
Еще пока не попробовали Pampers Pants трусики, но почитав отзывы экспертов, решили, что надо приобрести. Хорошее свойство: удобно и быстро одевать на крутящегося ребенка.
Спасибо проекту, что даете такие классные товары для тестирования!!! Мы раньше брали подгузники Pampers, после тестирования трусиков #Pampers_Pants - мы перешли на них 100 %. Очень удобны в носке,когда ребенок много бегает и прыгает с такой резиночкой, как на этих трусиках нам ничего не страшно!!! Мы остались довольны на все 100 % #діти#активні_малята#малята#Pampers_Pants#Pampers
Мы жаль в эксперты не попали, но пользуемся только такими трусиками. Не аллергии на них, не протекают за ночь,очень бысро одеваются.
О так для батьків активних малят трусики це спасіння. Легко надягати, дитина не розщібне липучки(а в нас таке часто траплялось?) гарно сидить, нічого не протікає ?
Да, жаль конечно, что я не попала на тестирование Pampers pants, но эти подгузники-трусики действительно лучшие, уже купили новую пачку, пользуемся с удовольствием!
Жалко,что не успела отправить заявку для тестирования(
Все детки очень активные и важно чтобы не было протеканий))
Ми ними й користуємося, задоволена на 100%. Ніяких подразнень, протікань, шкіра у донечки - ніжна та чиста.
У мене дуже активна дитина і трусики це моє спасіння! Pampers pants нам підійшли.У дитини не викликають подразнення, зручні,резинка не пережимає.Не протікають.
Зручно для мами та малюка
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися