Який він, ідеальний сніданок?

Який він, ідеальний сніданок?

Сніданок – це мій найулюбленіший прийом їжі, сподіваюся, у вас теж.

Я не уявляю свій день без нього. Саме сніданок допомагає прокинутися зранку і задати ритм майбутнього дня.

Тому для мене дуже важливо, щоб він був смачним, ситним та яскравим.

Зазвичай вранці не так багато часу, щоб готувати щось складне. Як правило, у багатьох із нас вранці часу практично не залишається, і ми обмежуємося чашкою кави й біжимо на роботу, позбавляючи себе одного з найприємніших денних ритуалів.

Люди, в яких слово «сніданок» викликає не найприємніші асоціації у вигляді слизької манної каші або нудної яєчні, просто не знають, як зробити цей прийом їжі по-справжньому апетитним і небанальним.

Для цього зовсім необов'язково бути досвідченим кулінаром, АХА подбала про те, щоб ви могли приготувати собі смачний і корисний сніданок за лічені хвилини. Ви точно не залишитеся голодними, навіть коли у вас зовсім немає часу готувати зранку. Просто додайте до граноли трохи молока – і сніданок готовий. Експериментуйте зі смаками й наповненням, і тоді сніданок не здасться вам нудним і одноманітним. Гранола, пластівці або мюслі від АХА представлені з різними смаками, а як доповнення до них ви можете використовувати не тільки молоко, а й кефір, йогурт, ряжанку та навіть сік.

Комбінуйте смаки, і ви знайдете для себе ідеальний варіант сніданку, який стане вашим улюбленим.

До складу мюслів від АХА входять натуральні цілісні злаки, вівсяні пластівці, натуральний мед, сухофрукти й горіхи. Все це дасть нам потужний заряд енергії на цілий день, а також зарядить вітамінами, адже складні вуглеводи – це ідеальний варіант сніданку.

 

Сніданок із багатим вмістом харчових волокон робить позитивний вплив на настрій і допомагає боротися зі швидкою стомлюваністю.

Гарний сніданок завжди піднімає мені настрій. Прикрасьте блюдо свіжими ягодами й горіхами, красиво розкладіть їх на тарілці, дайте волю фантазії та творчості ... Ви все ще вважаєте, що сніданок – це нудна й марна трата часу?

Ну а те, що сніданок дає нам енергію на весь день і може в рази збільшити продуктивність мозку, ви, напевно, вже знаєте.

Дослідження показують, що в тих, хто снідає, поліпшується пізнавальна й навчальна діяльність, а також конкретна функція мозку – довгострокова пам'ять. Тому особливо важливо не пропускати сніданок дітям і всім, хто вчиться. Недарма багато великих вчених ставилися до сніданку особливо серйозно.

Снідайте смачно, корисно та яскраво!

Коментарів
Гарна стаття
Я вегетарианка и стараюсь не употреблять сахар в чистом виде, поэтому гранола аха отличный для меня вариант в сочетании с растительным йогуртом или миндально-рисовым молочком?
Гранола с миндальным или соевым молоком+ягоды+ароматный каппучино=мой идеальный завтрак)
Ніколи не пробувала гранолу чи пластівці з соком. Тепер стало цікаво спробувати.
Да, это действительно так. Мюсли и гранола АХА это идеальнрый завтрак. Вкусный, полезный, питательный. А какое это эстетическое удовольствие если его еще и оформить красиво! Спасибо за статью! Очень рада, что таких любителей завтраков АХА, как и мы, много :)
Подскажите пожалуйста,а с какого возраста можно употреблять в пищу эту вкуснятину. Сыну скоро 2 года уж больно тянется к моей тарелке испробовать. Заранее благодарна за ответ))
Дужe смачна гранола, сину 2, доньці 6 - імо разом ?
Тоже обожаю завтракать, правда больше наслаждаюсь им в выходные дни, когда не нужно торопиться) Гранола AXA невероятно выручает, когда совсем нет времени на долгие приготовления
стараюсь так і робити
В основном в гранолу йогурт добавляю. С соком это что-то новое. Утро у меня никогда не обходится без кофе.
Снідати треба обов'язково
Цікава стаття, нажаль і справді, часу щоб нормально поснідати зовсім не вистачає, але після прочитаного буду виправлятись.
Завтрак это то что нельзя пропускать)обязательно нужно покупать утром.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися