Ольга Пузирко
Ольга Пузирко
Експерт
Відгуки Ольга Пузирко
Коментарі Ольга Пузирко
Отримано лайків
9 Like
Alinkakyta

Что случилось после начала приёма ПреМАма дуо

Спустя 3 недели приёма витамин, могу отметить что моя кожа стала заметнее лучше, уход не меняла специально, чтобы результат был правдивым! А ещё с постоянными недосыпами, с утра и ночью мне стало легче просыпаться! Нонсенс))) Честно говоря,никогда не принимала витаминные комплексы, боялась и в этот раз без сдачи анализов, но как же они повлияли на моё самочувствие! Думаю после завершения курса сделаю перерыв на месяц, а потом куплю))) Спасибо сайту naprobu.ua за возможность протестировать что-то новое для себя!
У відгука 6 коментарів
Юлия13life
Хорошие результаты- хорошо характеризует витамины. Нужно и себе купить напробу
Лебідь Олена Олександрівн
Як Добре що є такий сайт,де відразу можна прочитати відгуки перед придбання товару!))
Ольга Пузирко
Теж зробила висновок, що обов'язково треба пити даний комплекс мінімум два рази на рік для підтримання нормального стану організму!
SandraAlex
Лебідь Олена Олександрівн, повністю згодна! За кілька років відкрила для себе багато нових, якісних товарів.
Nataliia24
Прекрасно, что у вас есть положительный результат от приема витаминов!
Модератор Ольга
Alinkakyta, положительные изменения - это прекрасно. Напоминаю, что за весь период тестирования мы ждем минимум 2 информативных отзыва о приеме комплекса.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mam_mariya_ma

Минуло 3 тижні

Ну що ж , тестування продукції Pre Mama duo що не завершено , а я вже бачу результат ?. З початком осені шкіра постійно стає сухою и з'являються небажані висипання . А під час грудного вигодовування я очікувала зовсім якогось жаху ? . Адже всі вітаміни ми с донечкою білими порівну . Або вона всі забирає ? . Ви не уявляєте в якому шоці я перебуваю весь цей час . Адже шкіра зовсім не пересушена, ніяких висипаній ???. На жаль випадіння волосся так і залишилось , але я гадаю це через те що для ідеального результату пройшло зовсім мало часу . Закінчуємо тестування та купуємо ще одну пачку вітамінів. Будемо боротися за ідеальний результат . Адже я бачу дію вітамінів на мій стан здоров'я. На жаль ще не вигадали одну чудодійну пілюлю але в нас є комплекс вітамінів PreMama duo з просто чудовим комплексом вітамінів який з часом стане само тою пілюлей але не з одноразовими вживанням ? . Ці вітаміни явно коштують своїх грошей ???
У відгука 3 коментарі
SandraAlex
Гарний комплекс, мені подобається)
Ольга Пузирко
Певно помістити в "одну пілюлю" ))) омегу та вітаміни буде складно, адже омега найкраще засвоюється саме в такому, рідкому вигляді ?
SandraAlex
Puzikola, згодна, певні вітаміни є водорозчинними, інші - жиророзчинними, для максимально ефекту краще приймати окремими капсулами.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Anastasia95

Враження після отримання і половини курсу

Отримала вітамінний комплекс від PreMama duo. Дуже рада, що обрана до складу учасників тестування. Порадившись з гінекологом розпочала прийом (раніше про даний комплекс не чула). За плином 2-х тижнів прийому можу стверджувати, що мій стан покращився: волосся, нігті, стан шкіри та загальне самопочуття. Найближчі дні очікую на народження синочка і планую продовжувати прийом комплексу аби оцінити переваги у період годування груддю.
Шкодую лише, що за першої вагітності не приймала дані препарати. Про загальні результати напишу наприкінці тестування.
У відгука 3 коментарі
Юлия13life
Гинеколог не говорила какой должен быть перерыв после применения?
Ольга Пузирко
Будь які вітаміни необхідно повторно приймати за сплином декількох місяців, все залежить від загального стану і необхідності прийому
Юлия13life
Puzikola, скорее всего нужно после приёма сдать анализы, а потом начинать пить если нужно повторно. Переизбыток элементов тоже плохо
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ольга Пузирко

Трішки підсумуємо ?

І так...в упаковці таблеток лишається не так багато, а отже майже місяць приймаю дієтичну добавку ПреМама Дуо...
Що ж, стосовно мого загального стану...слід відмітити, що вітаміни гарно вплинули на моє волосся, яке значно менше стало випадати! Щодо самопочуття, то не чекайте, що я напишу, що я стала мега енергійною )) адже як і всі мами, я втомлююсь і будь - які вітаміни на це ніяк не вплинуть! Однак, якщо враховувати те, що після пологів, окрім втоми, в мене було сильне виснаження організму, що призвело до анемії (низький рівень гемоглобіну в крові), то слід відмітити, що враховуючи навантаження - догляд за немовлям, грудне вигодовування ТД і ТП, згідно останніх аналізів рівень гемоглобіну в крові піднявся, що вказує на достатню кількість поживних речовин, які поступають в організм! Це не може не радувати!
У відгука 3 коментарі
Юлия13life
Спасибо за подробный отзыв. У меня тоже после родов низкий гемоглобин, пила сорбифер, но после него гемоглобин не сильно поднялся. Надо попробовать данный комплекс витаминов.
Ольга Пузирко
Я теж пила залізовмісні препарати, але кажуть, що вони іноді допомагають лише на період безпосереднього прийому, а далі все залежить від харчування, тому даний комплекс вітамінів ПреМама Дуо лише підтримає Ваш гарний стан!
SandraAlex
Круто, що вітаміни змогли підтримати організм. Здоров'я Вам!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetik1988

Мої враження від ПреМама

З початку прийому вітамінного комплексу ПреМама пройшло три тижні. За цей період можна зробити вже певні висновки. Ніяких проблем з прийомом таблеток не виникало, хоча вони й не маленького розміру, алергічних реакцій не виявлено. Можу з впевненістю сказати, що покращилося самопочуття, стала краще спати вночі, нігті стали не такими ламкими, пропало висипання на обличчі.На рахунок волосся поки що сказати нічого не можу, я думаю, що три тижні це ще не показник, тому продовжую приймати ПреМама і стежити за своїм самопочуттям.
У відгука 2 коментарі
Ольга Пузирко
Дійсно, правда, в мене теж не одразу був результат, однак вже через два тижні прийому прийшли позитивні зміни!
Юлия13life
Редко витамины и вообще лекарства дают эффект в первые дни, чаще у них накопительный эффект
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися