Ксения Сергеевна
Ксения Сергеевна
Експерт
Відгуки Ксения Сергеевна
Коментарі Ксения Сергеевна
Отримано лайків
1 Like
anonimka

Pampers ночные? Миф или спасение?)

Очень интересно протестить ночные -действительно ли они отичаются впитываемостью! Ранее пользовались ночными других ТМ, но разницы с обычными не ощутили совсем! Сейчас еще пользуемся ночными и хотелось бы самые лучшие найти! Ооооочень надеюсь попасть в списки! Всем удачи и сухих попок!)
У відгука 7 коментарів
Юлия13life
А мы никогда не пользовались именно ночными подгузниками. Чем они отличаются от обычных?
anonimka
Юлия13life, Мы тестили ночные другой ТМ, мне ночные не понравились - они вроде бы толще, ну думаю - специально, что б впитывали больше, но возникла проблема - где был попис - впитывало четко в том месте, остальная часть подгузника - сухая. Тоесть не равномерно распределялось вообще и частенько из-за этого и протекали. Так что есть с чем сравнить)
Tanysha777
Юлия13life, і я не купувала ніколи нічні. Завжди думала що вони однакові
Tanysha777
anonimka, тобто частіше нічні протікають? Чи Як..
Ксения Сергеевна
Я до появления данного тестирования даже и не знала что есть ночные памперсы.Как увидела данное тестирование посмотрела в интернете и оказалось что у многих тм есть ночные памперсы
anonimka
Tanysha777, по сути - ночные сделаны с бОльшим количеством впитывающих слоев, а на практике оказалось, что впитывают они хорошо, но не распределяют влагу и по этому протекали. Ну или по крайне мере я так думаю))) Вот очень интересно сравнить ночные Памперс с другой торговой маркой.
Moni4ka
anonimka, спасибо, что поделились отзывом) Догадываюсь, о какой тм идёт речь, так как я только их ночные и встречала в масс-маркет. Всё смотрела на них. Но нам посоветовали другие (не ночные), процентов на 70 они справляются)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
natikus

PampersNightPants

Очень стыдно, но я даже не знала за ночные подгузники Памперс. Возможно в тех магазинах, где я покупаю подгузники их нет, что не бросались в глаза, а может, потому что всегда голопом всё покупаю, потому что кому-то не хочется сидеть в коляске и нужно всё скидывать с полок. А так пользуемся трусиками ТМ Памперс премиум каре и только эта фирма нам подходит. С удовольствием попробовали бы и ночные.
У відгука 5 коментарів
Модератор Ольга
natikus, ця новинка з'явилася на ринку зовсім недавно, на початку жовтня, здається. Тож, у наших учасників є унікальна можливість протестувати (або ж прочитати реальні відгуки) про цю новинку.
Ксения Сергеевна
Благодоря порталу я тоже узнала о данной новинке😉
Юлия13life
Да, интресная новинка. Интресно будет сравнивать и узнать чем ночные отличаются от обычных
natikus
Модератор Ольга, фух, а то я подумала, что совсем древняя и отстала от жизни, хотя постоянно общаюсь с другими мамочками и никто про них не говорил. Что ж, будем ждать тестирования.
Tanysha777
Я теж дізналась про таку новинку саме на порталі На пробу) ви завжди балуєте нас класними тестуваннями.. от би ще попасти в списки...бо дуже вже хочеться спробувати ці підгузки трусики. І порівняти з денними
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Luts

Любимые Pampers

Рады участвовать в проекте)) пользуемся только pampers pants, мягкие, удобны ребёнку, хорошо впитывают.
Ещё не встречала pampers ночные, очень хочется попасть в списки и испробовать новинку
У відгука 5 коментарів
Надія Бережна
Ми теж користуємося тільки памперс трусики. Дуже якісні і дитині комфортно перебувати в них.
Moni4ka
Я так поняла, это совсем новинка, недавно увидела их рекламу на сайте "Мой ребёнок"
Тетяна Гайдук
Ми також користуємося памперс трусики, для нас вони найкращі. Дивилася в магазинах щоб купити нічні трусики памперс то не знайшла. Хочеться попасти у список щасливчиків і мати можливість протестувати. Бажаю всім удачі.
Модератор Ольга
Moni4ka, так, ця продукція нова на ринку і лише з'являється у магазинах. На Розетці та Пампіку бачила у продажу.
Ксения Сергеевна
На сайте ева тоже видела их
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanysha777

Запитання до всих

Мені дуже цікаво, може хтось знає. Чому підгузки звичайні протікають, а от купила на днях трусиками і вони не течуть. В чому різниця? Мені здавалось лише в тому, що зручніше надягати чи знімати.. і в чому різниця між денними трусиками і нічними.. дуже цікаво. Послухаю вас. І які підгузки від памперси ви порекомендуєте.
.їх так багато різних видів..і ще питання, якщо на 13 кг.. то який розмір брати.. а то є маломірки чи навпаки...
У відгука 22 коментарів
Moni4ka
Нажаль, і трусики теж протікають😔 можливо, трохи менше, ніж памперси, за рахунок резиночок. В мене активний малюк,якщо його вдягти в підгузок, то від його рухів застібки послаблюються, підгузок сповзає і в щілину біля ніжки протікає.
Moni4ka
Щодо вибору розміру, так краще орієнтуватися на нижню межу ваги. Ми користувалися Pampers premium care 1 і 2, підгузками - вони не були маломірними
Tanysha777
Moni4ka, ото можливо і у мого сина так...зповзає..бо він ну дуже активний
Tanysha777
Moni4ka, буду знати що вони точно по розміру. Дякую. А то вже скільки фірм перепрошувала і все не те..то малі, то великі навіть
Tanysha777
Moni4ka, а я чомусь думала що трусики не протікають) а воно дивлячись як і коли... Але так хочеться щоб дитина була сухенькою
MariaBellezz
Moni4ka, в трусиках через резинку тоже бывает протекает
Олена_Ханенко
Користувалися Pampers premium care 1 та 2, а зараз спробували Pampers pants 3 - дуже рекомендую!
Ксения Сергеевна
У сыночка в 1.2 иногда ночью и трусики протекают😔😔😔 про
Tanysha777
Елена_Ханенко, дякую! Треба спробувати!
Tanysha777
Ксения Сергеевна, я вже думала, може наніч давати менше пити перед сном.. щоб на довше вистачало підгузка..хоч до ранку... Щоб не протікало..
Tanysha777
MariaBellezz, а через резинку протікає може тому що обвісає чи здвигається підгузок? Чи трусиками більше збивається наповнювач.. бо є такі марки що таким комком збивається вся рідина.. і він наче пустий... Я так намучилась з цими підгузками.. наші підгузки якими користувались з народження теж стали протікати...(( Вже не знаю в чому причина і які купувати
Татьяна Николоевна
Moni4ka, В нас буває протікає, як мої синочки сплять на животику
MariaBellezz
Tanysha777, пользуемся неизменно маркой Pampers разными сериями. Ещё может быть , что не совсем правильно подобран размер.
Moni4ka
Татьяна Николоевна, я теж думаю, що це пов'язано із сном на животику. Цікаво, чи нічні трусики Памперс з таким справляються?
Moni4ka
MariaBellezz, не спорю, протекают и трусики. Но чаще, когда они уже хорошо заполнены. Шансов не сдвинуться с нужных мест во время детской активности у трусиков больше, чем у подгузников)
Татьяна Николоевна
Moni4ka, надіюсь справляться) бо в мене двійнятка і коли один в одного синочка памперс протік і коли його змінюєш вночі він автоматично будить другого синочка і починається нічне жахіття)))
Tanysha777
Moni4ka, і мені дуже цікаво..бо син полюбляє спати на животі
Tanysha777
Moni4ka, мені цікаво як швидко випорожнення дитини поглинають ся підгузки і як надовго його вистачає.. бо змінюю кожні 3-4 години...а то й раніше..в залежності як багато п'є.. буває проходить 2 години і підгузок повний..надіюсь що нічних вистачить до ранку.. і сухенько буде..
Tanysha777
Татьяна Николоевна, Вам взагалі весело. Скоріше вам звичайні підгузки надягати важче, чим трусиками.. трусики швидше)головне щоб дітки спали всю ніч сухенькими..бо ще немає опалення в будинках...холодно..щоб не прохододжувались..і не хворіли.
Tanysha777
MariaBellezz, не знаю..малюка 13 кг.. купую ті що 11 і вище.. тобто 5 розмір.. 4 малі на нас(( а 5 наче й добрі
MariaBellezz
Tanysha777, все можливо) сподіваємося , що зможемо протестувати ці підгузки -трусики
Tanysha777
MariaBellezz, і я дуже сподіваюсь..бо дуже актуально!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ольга Свистун

Супер тестирование

Очень жду результатов, когда выберут экспертов, очень бы хотели протестировать данные памперсы, трусики очень удобно, да ещё и ночные, это что-то новенькое, не видела таких в магазинах ещё)
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Ольга Свистун, так, це новинка. У магазинах її поки може і не бути. Очікуйте появу на сайтах Пампік, Розетка.
Ксения Сергеевна
Модератор Ольга, видела их в продаже на сайте ева.Пока не купила,надеюсь попасть в список тестирующих😊
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися