ИннаИнна
ИннаИнна
Експерт - Блогер
Відгуки ИннаИнна
Коментарі ИннаИнна
Отримано лайків
9 Like
ИннаИнна

Ура,посилка вже у мене

Навіть незнала що потрапила у список учасників, зранку прийшло смс з нової пошти, і я одразу забрала посилку, я неймовірно рада,бо обожнюю кокос, а моя суха шкіра терміново потребує живлення
У відгука 5 коментарів
Pol_Anka
Везет Вам) скажите запах кокоса явно выражен?
ИннаИнна
Pol_Anka, да слышен, но не настолько как хотелось. Мне нравится аромат кокосовой стружки,как у рафаэлло
Елена 5185
Ждем обзор, Кокосик пахнет хорошо
SentCler
Как по мне в меру аромат кокоса)
Модератор Ірина
ИннаИнна, серія Rich Coconut від Eveline Cosmetics має 97% компонентів натурального походження, тому аромат не такий насичений, як у солодощах.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
the.mokka

Ура! Посылка!

Пришло уведомление, что коробочка едет ко мне и я обомлела - я в тестировании! Это мега круто, тестировать косметику и уход - это отдельный вид удовольствия. А так как дело касается красоты, то отношение к продуктам будет достаточно пристальное. Желаю всем удачи и удовольствия от такого кокосового тестирования)
У відгука 13 коментарів
Viktoriamoroz
Рада за вас ) мне не повезло конечно но обязательно куплю для пробы
Oksана
Сьогодні отртмала посилочку
1632236322
Я сьогодні отримала свою коробочку з косметикою,і вже почала випробовувати..Я догадувалась що вона буде такою .Перше це аромат,я і так люблю кокос,він якраз виміру виражений,креми легкі,і незабивають шкіру,відчуття легкості.Ще маю випробувати пінку .Подивимось на стан шкіри через тиждень.
tsaruk6864
Получила свою посылку.. Это моё первое тестирование.. Открыла коробку оробку, а там, натуральный кокосовый клад.. Уже руки чешутся все попробовать. Осенью у меня очень сохнет кожа...Уверена,после тестирования я избавлюсь от этой проблемы) Всем удачи. эту
nadja_melnik
Клас . Треба собі також придбати ці засоби
Khrystyna Dimitriadi
Ой клас!!! Мені не позастило потрапити на тестування, але я на днях зайду в Єву й придбаю, бо ж Cruelty free!!! А в нас не так просто знайти засоби, що не тестуються на тваринах!!!
LiubomyraMalaniy
Сьогодні отримала посилку 😍 Я знала, що це продукти із використанням натурального складу кокоса 🥥, але не думала, що це такий неймовірний аромат. 😊 Я обожнюю кокос у всіх його виглядах. Ось тепер прийшов час спробувати косметику😁 Аромат і об'єм тестувальної косметики мені уже довподоби😏 А те, як вона вплине на мою шкіру побачимо через тиждень😊
Юлі Ана
Я уже отримала посилочку) Тестую)
ИннаИнна
И я вчера получила посылку, и довольна и упаковкой и дизайном, уже и попробовала крем дневной, аромат кокоса очаровывает,крем довольно плотненький,питательной
Nastyastar193
Тоже бы с удовольствием попробовала! Вам очень повезло!)) Я так же обожаю тестить косметику😏 Eveline Cosmetic вообще люблю, всегда нравилась их продукция давно, а запах кокоса вообще обожаю😻🤤😰 думаю эта ленейка будет 🔝💣 💥
Katja_Sev
Круто, я жду отзывы так как не попала на тестирование. Но осень интересно узнать все) удачи в тестировании
SentCler
Получила посылочку, впервые буду тестировать, очень люблю аромат кокоса)))
Ctpekozka
Поздравляю вас! Удачного тестирования!:) тестирование уходовой косметики это класс!👍
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
V.shyshliuk

Желе для торта

Продовжуючи тестування продукції Dr. Oetker, вирішила спробувати желе для торта и збитий десерт.
Спочатку вирішила спробувати червоне желе для торту при приготуванні італійського десерту панна кота. Желе швидко застигає, має приємний колір та текстуру, дозволяє за лічені хвилини приготувати вишуканий десерт.

Збитий десерт чудо смакує як самостійно, так і в якості крему для торта, але для стабільності все ж краще додати 5-6 грамів желатину, попередньо замоченого у холодній воді у співвідношенні 1:5 та розтопленого у мікрохвильовці протягом 30 секунд.
У відгука 7 коментарів
.Olga.
Фотографии как из рекламного буклета какого-нибудь кафе.Очень классно.
ИннаИнна
Как красиво. Дайте рецепт тортика пожалуйста
Katerin29
И мне тоже интересен рецепт тортика. А что это за зелененький ингредиент в нижнем и верхнем слоях?
V.shyshliuk
Katerin29, это шпинат даёт такой насыщенно зелёный цвет
.Olga.
V.shyshliuk, интересное сочетание. :-) Я думала:что-то фисташковое. :-)
V.shyshliuk
Olga81, Спасибо!
V.shyshliuk
ИннаИнна, Спасибо! Напишите мне в инстаграмм sova.pastry и я Вам напишу
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ИннаИнна

Тестування Dr. Oetker (желфікс)

Тільки вчора отримала чудову посилочку, особливо сподобалися наклейки та обгортки для декору баночок. Також було три різних види желфікс, червоне та прозоре желе, збитий десерт. Джеми ще не ЗАКРИВАЛА, але вирішила приготувати зефір. Оскільки я його робила не з яблук, а з банана пектину там мало, то я додала чайну ложку желфікса на порцію. Зефір швидко стабілізувався та загус, а зарядки тому що вас складі лимонна кислота він не приторно солодкий, а з ноткою кислинки. Я використовувала 2:1.
Збитий десерт для мене новинка, такого я ще не куштувала, отже спробую з цікавістю
У відгука 5 коментарів
Грузин Ольга
Какая красота. Дайте пожалуйста рецепт зефира из банана. Очень вкусно наверное.
Dashiki1984
Рецептик дайте, пожалуйста.
ИннаИнна
Грузин Ольга, 125 гр пюре (банана, яблока, смородины, вишни, клубники), можно яблоко плюс банан
ИннаИнна
ИннаИнна, 125 гр пюре банана, 0.5 ч. Л пектина, 1 белок, 100 гр сахара, это все уварить
ИннаИнна
ИннаИнна, приготовить инвертный сироп из 7 гр. Агар-агара, 200 гр. Сахара, 75 гр. Воды, варить до консистенции густой "сопельки", чтоб тянулось. Охлаждение пюре взбить с 1 белком до пышной массы, и выливать горячий сироп постоянно взбивая. На ютуб есть много видимо, я готовила много раз, разные вкусы именно по этим пропорция, отсаживать при помощи кондитерского шприца и насадки" звездочка"
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ИннаИнна

Тестування Dr. Oetker (желфікс)

Тільки вчора отримала чудову посилочку, особливо сподобалися наклейки та обгортки для декору баночок. Також було три різних види желфікс, червоне та прозоре желе, збитий десерт. Джеми ще не ЗАКРИВАЛА, але вирішила приготувати зефір. Оскільки я його робила не з яблук, а з банана пектину там мало, то я додала чайну ложку желфікса на порцію. Зефір швидко стабілізувався та загус, а зарядки тому що вас складі лимонна кислота він не приторно солодкий, а з ноткою кислинки. Я використовувала 2:1.
Збитий десерт для мене новинка, такого я ще не куштувала, отже спробую з цікавістю
У відгука 5 коментарів
Грузин Ольга
Какая красота. Дайте пожалуйста рецепт зефира из банана. Очень вкусно наверное.
Dashiki1984
Рецептик дайте, пожалуйста.
ИннаИнна
Грузин Ольга, 125 гр пюре (банана, яблока, смородины, вишни, клубники), можно яблоко плюс банан
ИннаИнна
ИннаИнна, 125 гр пюре банана, 0.5 ч. Л пектина, 1 белок, 100 гр сахара, это все уварить
ИннаИнна
ИннаИнна, приготовить инвертный сироп из 7 гр. Агар-агара, 200 гр. Сахара, 75 гр. Воды, варить до консистенции густой "сопельки", чтоб тянулось. Охлаждение пюре взбить с 1 белком до пышной массы, и выливать горячий сироп постоянно взбивая. На ютуб есть много видимо, я готовила много раз, разные вкусы именно по этим пропорция, отсаживать при помощи кондитерского шприца и насадки" звездочка"
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися