Orchidea_77
Orchidea_77
Експерт
Відгуки Orchidea_77
Коментарі Orchidea_77
Отримано лайків
9 Like
Orchidea_77

Гелі для прання Woolite

Отримала гелі для прання Woolite, оцінила привабливий зовнішній вигляд. На всіх гелях є написи про склад, виробника та характеристику товару. Потім почали тестувати аромати гелю. В сім'ї думки розділились, мені сподобались аромати гелю в чорному та золотому флаконі, а чоловіку в рожевому та червоному. Сьогодні ввечері будемо тестувати все при пранні. Ще хочу зазначити, що консистенція не дуже густа, а кришечка не призначена для вимірювання гелю. Потім з цієї кришечки розтікається гель по флакону, якщо його не промити під водою. Всі кольори гелю різні.
У відгука 2 коментарі
SandraAlex
Класно, що всі аромати різні, можна обирати під настрій.
Orchidea_77
SandraAlex, так, дуже зручно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Orchidea_77

Гель для темних речей

Сьогодні розповім про гель для темних речей. Для прання взяла джинсову парку темно-синього кольору. Її потрібно було освіжити, тому додала один ковпачок гелю для прання. Після завершення циклу прання, дістала куртку та відразу відчула приємний аромат. Колір куртки став більш насиченим, як здалося. Також виробник вказав, що гель допоможе видалити катишки. В куртки є утеплення, синтетична овчина. Вона з часом мала вигляд не дуже гарний, після прання стала більш м'якою та на вигляд більш кращою. Я задоволена результатом і буду тестувати далі.
У відгука 7 коментарів
Марина1311
Удаление катышок? неужели правда справится?
kohanai
Марина1311, будем смотреть.
Enigmasin
Ну від катишок позбавить, в це віриться тяжко, але маю віру що речі неодмінно повинні виглядати краще і на дотик значно м'якіші?
Василина Кухарчук
Мене найбільше зацікавив гель для чорних речей, дякую за відгук
SandraAlex
Дійсно класний засіб для темних речей.
kohanai
Enigmasin, і аромати дуже вишукані.
Orchidea_77
Марина1311, в мене на куртці вони повністю не зникли, але стало менше.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Orchidea_77

Червоний гель для кольорових речей

Тестування червоного гелю від Woolite для кольорових речей.
1. Аромат. Дуже гарний аромат парфумів.
2. Плями. Впорався дуже добре з плямами від декоративної косметики.
3. М'якість. Без додавання кондиціонера речі приємні на дотик.
4. Економічно. Всього 1 ковпачок гелю на три банних рушника.
5. Колір. Колір рушників став більш насиченим.
Висновки: речі чисті, гарно пахнуть, на дотик, більш яскраві. Дуже економічно виходить з кількістю гелю та тим, що не потрібно додатково використовувати кондиціонер. Я у захваті від гелю. Продовжую тестування та дякую порталу за таку чудову знахідку, як гелі Woolite!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Orchidea_77, а плями від чого саме були? Тональний, туш, помада - у мене туш відпирається найважче і не кожен засіб з цим забрудненням може впоратися.
Orchidea_77
Модератор Ольга, плями були саме від туші, хоча користуюсь засобом для зняття макіяжу, але в душі гарно змивається туш, яка залишилась і є плями на рушнику. Проте гель впорався на відмінно!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Наталія Юр'єва
Доброго дня! Ми якраз шукаємо зараз заміну нашій старій варильній поверхні з блінами. І власне розглядали варіанти Гореньє, Електролюкс або Бош. Вже начитана про ці суер функції. І не раз звертала увагу що провідні кухарі використовують саме індукційні плити. В нас будинок з електроплитами. Але для тих хто хоче міняти газ на індукцію не тільки тим хто приймає участь тут в тестуванні - двічі подумайте. Рахунки за електрику будуть приходити чималі. В будинках з електроплитами діє інший тариф на електрику. Друге на що варто звернути увагу - це чи взагалі ваш щиток потягне таку напругу, це окрім того що треба тягнути окрему жилу дроту, необхідно щоб сам щиток давав можливість підключення електроприладу такої потужності та не вибивало постійно електрику. Навіть не у всіх новобудовах де є газ таке передбачено. В звичайну розетку 220 ви не підключете дану техніку. Потужність 7200 Вт - це при включених всіх поверхнях на режим ПоверБуст. Це звичайно рідко буває, але щонайменше 5000-6000 Вт мала б витримувати розетка і проводка. Всім удачі.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
feyanat, так, стара проводка навряд чи зможе витримувати роботу сучасних електроприладів, в цьому Ви праві.
Moderator Alena
feyanat, велике Вам «Дякую» за надану інформацію! Сподіваємось, що багато користувачів нашого сайту прислухаються до Вашої поради. Бажаємо удачі у відборі!
Orchidea_77
Дуже цікава інформація про електрику. Ми перед заселенням в будинок відразу змінили електричні дроти, бо Ви цілком праві, що сучасну техніку стара електрична система в будинку не витримає. Раньше в будинках з техніки був лише телевізор та холодильник, а зараз скільки пристроїв полегшують нам життя!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tania1994rv
Чеснно, якщо буду в списках не повірю очам, але чесне слово в такий день бажаю всім і кожному вдачі від щирого серця. Перед новорічними святами треба розповсюджувати добро, і щоб серце і душа були чистими. В наш нелегкий час так мало добра стало, люди забули про прості цінності. І якщо не повезе - не засмучуйтесь а в таке свято подумайте що головне є здоров'я і близькі поруч, а портал На пробу нікуди не втече і я думаю якщо щоразу заповнювати анкети не опускаючи руки, я впевнена повезе кожному. Всім добра!
У відгука 3 коментарі
Orchidea_77
Дуже гарні слова! Підтримую! Успіхів і терпіння всім!
YuliaS
Tania1994rv Очень правильно сказано, самое главное здоровья и близкие рядом! Всем удачи! Уже немножко подождать осталось!
Модератор Ольга
Tania1994rv, підтримую Orchidea_77 - слова і думки дійсно правильні! Щастя у тому, щоб близькі і рідні були здоровими. А везіння - добре якщо воно є, а якщо немає - можливо, воно у чомусь іншому?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися