Українське прислів’я каже: «Коли б ковбасі крила, то кращої птиці на світі не було б». Я не буду сперечатись із віковою народною мудрістю, а спробую її підтвердити за допомогою дегустаційного набору від Cooker - онлайн супермаркет.
Уся продукція була доставлена найсвіжішою, неначе з конвеєра. Всі ковбаси мають невеликий термін зберігання, що свідчить про натуральний склад.
Сосиски «Молочні» Салтівського м’ясокомбінату вищого сорту мають у своєму складі 95% м’яса, без ГМО, на смак ніжні та смачні. Їх можна навіть дітям, настільки вони високої якості.
Варено-копчений «Сервелат» Салтівського м’ясокомбінату вищого сорту має у своєму складі 100% м’яса (свинину та яловичину), смак насичений, консистенція однорідна. Оболонка на їстівна, місцями важкувато знімається, але це не проблема.
Ковбаса напівкопчена «Президентська» Салтівського м’ясокомбінату вищого сорту має 85% м’яса у своєму складі. Чиститься легко, іноді зустрічаються хрящі, але тоненькі шматочки на бутерброді смакують дуже добре.
Балик «Дарницький» Богодухівського м’ясокомбінату вищого сорту сирокопчений на 100% складається зі свинини, на смак помірно солоний, не жорсткий.
Нарізки від Салтівського м’ясокомбінату усі сподобались, не пересолені, не переперчені, не жирні. Можна вживати окремо як закуску, а можна готувати бутерброди.
Тепер із впевненістю можу сказати, що Салтівський та Богодухівський м’ясокомбінати виготовляють смачну та якісну продукцію, яка прийде до смаку кожному українцю!