Мені знову прийшла продукція на тестування від #droetker - добре, коли треба тестувати хороші продукти з якими давня дружба))
Желфіксами і желе-декором користувалась багато разів у своєму кондитерському минулому, якістю задоволена. Зазвичай я готую такі тарти великого розміру, колись навіть у блозі був рецепт на форму d27 см, але оскільки нема кому то їсти - зробила міні-версію на 6 тартів d8см. Пакетика вистачить для декорування одного великого або 8-10 малих десертів. Вам знадобиться:
?80г масла перетерти з 4 ст.л.цукру і 1 яйцем, додати 4-5 ст.л.борошна, замісити тісто. Я в холодильник не клала, відразу розкатувала на пергаменті до товщини 2-3мм і з допомогою кулінарних кілець робила заготовки. Витискала дно, а бортики-смужки робила окремо. Все це на застеленій пергаментом дечці. На ютубі є відео про те, як робити основи для тарталеток, якщо не в курсі як то зліпити докупи))
?500г творогу перетерлти блендером з 2 яйцями, 3ст.л.цукру, 1ст.л.крохмалю і пакетиком ванільного цукру до однорідної кремоподібної маси
?Обережно перекласти начинку в заготовки і випікати в духовці спершу 20хв при 140', потім 20хв при 170'. Остудити, поставити наніч в холодильник
?Зранку зняти кільця, задекорувати і їсти
P. S. Декор готувати згідно інструкції на упаковці (желе застигає швидко, тому фрукти/ягоди підготуйте завчасно). За 10хв гарні тарталетки готові до споживання
.
Типу все)) розпушувач у тісто не давати! Інакше буде нерівне і роздуте.
.
Желе добре тримає купи ягоди, не солодке, не перебиває смак ягід. Влітку беру червону, взимку для декору на ківі чи апельсини, краще брати прозоре