tishulichka
tishulichka
Експерт
Відгуки tishulichka
Коментарі tishulichka
Отримано лайків
18 Like
tishulichka

моя любов до цыэъ продукцыъ

Познайомилася з продукцією ,коли проживала в Києві,повернуішись в рідне місто Бердичів довго не могла знайти цієї продукції.
дуже мрію потрапити в число експертів,дуже люблю готувати для себе та для родини. особливо малеча любить мамину випічку.
У відгука 0 коментарів
tishulichka

любов Максимка до йогуртів Растішка

мій синуля дуже полюбляє йогурти Растішка-і питні,і ложкові. Ми перепробували різні йогурти,але Максимка вибрав саме ці. Я робила неодноразово домашні йогурти,проте ,на жаль,синулі вони не прийшлись до смаку( він .як і старша донечка-ій скоро буде 6 рочків,дуже полюбляє Растішку. на жаль,в нашому місті досить невеликий вибір та асортимент цієї продукції(. дуже мріємо потрапити в число експертів. відео та фото відгуки гарантуємо.
У відгука 0 коментарів
tishulichka

НІРР

суперове тестування!дуже хотілося б протестувати суміш для малюка,знайомі з деякити продуктами бренду,але можливості купувати більшість не маємо( дуже сподіваємося потрапити в число щасливчиків
У відгука 1 коментар
tishulichka

знакомство с продукцией

зашла на савйт и увидела новое тестирование!!! очень давно мечтаю протестировать косметику . Надеюсь,если повезет,попаду в число счастливчиков!!!
У відгука 2 коментарі
tishulichka

моя мрія!!!

давно мрію змінити свої засоби стайлінгу,так як вони вже досить зношені. фен вже побував декілька разів в ремонті,тому б дуже хотілося попаси в число експертів.
У відгука 1 коментар