sweetme
sweetme
Знавець
Відгуки sweetme
Коментарі sweetme
Отримано лайків
3 Like
Бактобліс
15:59 20.07.2021
sweetme

Тестування

Скажіть, продукцію можна приймати дітям 2х років??
У відгука 1 коментар
sweetme

Доставка Cooker

Пошуки свіжої та якісної м‘ясної та рибної продукції втомлюють та забирають купу часу. Як добре, що світ не стоїть на місці, і ось придумали цей диво Інтернет-магазин. Хлопці та дівчата стараються, допомагають у виборі, а головне, не підводять з доставкою та свіжістю продуктів. З початку тестування продукціі заходила на сторінку , і помітила, що асортимент розширили. Це класно й зручно! Гарно працюєте, молодці! Буду замовляти і радити друзям. Тим паче, продукція провідних м‘ясокобінатів, справді смачних та перевірених.
У відгука 1 коментар
sweetme

Cooker - швидко, смачно, якісно

@naprobu.ua та @cooker_ua - ви гарна команда:) Завдяки вам вдалось тестувати продукцію усією родиною. Отже, ми отримали величезний пакет м’ясних смаколиків. Пиємно, що там знайшла свій улюблений балик. Наймолодшому сподобались дитячі сосиски, вони дійсно якісні та смачні:) А ковбасні нарізки були так вчасно і під руку, коли ми поїхали за місто на відпочинок. Особлива подяка за вчасне виконання замовлення, вашу пунктуальність. Ну і головне, це дуже зручно, що з‘явився такий класний сервіс, якому можна довіряти і сміливо робити замовлення. Ділюсь промокодом на знижку 5% : cookerset_8212 при замовленні на сайті Cooker
У відгука 4 коментарів
sweetme

Підгузки-трусики Pampers-pants

Підгузки-трусики допомагають мамі швидко одягнути дитину та забезпечити комфорт протягом усієї доби. Це гарний варіант для активних малюків, які не стоять на місці ні секунди. Pampers pants мають гарний дизайн, який зацікавлює щоразу мого малюка, приємні на дотик. Попа сухенька та без подразнень, що для нас особливо актуально ( не всі марки нам підходять). Слідів від резинки на животику майже немає, запах легкий, ледь помітний, приємний. Зручно їх і знімати з дитини. Рідина, що потрапляє у підгузок, рівномірно розподіляється, підгузок не висить і не спричиняє незручності. Сама пачка підгузок яскрава, її легко знайти на полицях магазину. Відкривається легко і зрозуміло. Також ми тестували вологі серветки Aqua Pure і були приємно здивовані. Вони дійсно вологі, якраз для ніжної шкіри малюка. Розмір зручний для використання. Серветки витягуються по одній і не засихають у відкритій пачці. Дякую організаторам за можливість тестування двної продукції та надану мені допомогу у вірному заповненні відгуків❤️
У відгука 1 коментар
sweetme

Pampers active baby 4+

Перша за все, дякую організаторам, за можливість тестування вашої продукції. Адже, я б так і не звернула увагу на них.. З народження користуємось підгузками іншої марки, більш дорогої і розрекламованої. І здавалось би все йшло добре, якби двічі не зіштовхнулись з тим, що вони почали протікати, а також випускатись іншою країною, на яку у нас ‚червона попа‘.
Отже, я була приємно вражена якістю та зовнішнім виглядом даних підгузок. Вони не підвели нас вночі жодного разу. Приємні на дотик, запах, гарні надійні застібки та дизайн, не залишають слідів від резинки і не викликають опрілостей. Приємним бонусом стала й ціна. Навіщо платити більше , якщо Pampers Active baby справлються на відмінно?!:) Молодці!
У відгука 2 коментарі