AlinKa2496
AlinKa2496
Новачок
Відгуки AlinKa2496
Коментарі AlinKa2496
Отримано лайків
2 Like
Ирина Владимировна Юнашева

дегустація безлактозних йогуртів без цукру від Растішка

Ну ось , нарешті ми спробували всі смаки безлактозних йогуртів без цукру від Растішка і готові поділитися своїми враженнями. Кожен смак смачний по своєму - полуниця-яблуко, персик-яблуко чи виноград-яблуко. Куштуючи йогурт дійсно відчувається смак свіжих фруктів. Оскільки доня не дуже полюбляє молочні і кисломолочні продукти, але дуже полюбляє йогурти, то для нас було дуже приємною радістю, що тепер наша улюблена Растішка стала ще смачнішою і кориснішою. Відтепер перейшли тільки на оновлену Растішку. Споживаємо щодня вдома або беремо із собою в дорогу як перекус. Самі їмо і всім знайомим радимо !
У відгука 9 коментарів
SandraAlex
Мені подобається, що за відсутності цукру і лактози, смак лишився на висоті!
Naliya
Нам також дуже подобаються йогурти. Особливо банан. Банан в нас це святе, він має бути скрізь =)
МаринаБейдик
Ми теж любимо брати з собою такий перекус. Приємно,що тепер він ще корисніший
AlinKa2496
Нажаль на тестування Растішки ми не потрапили,але їмо тільки такі йогурти, так як виявилось що в нас алергія на лактозу, дитині подобається, і мене дуже радує ціна,якість. Рекомендую)
Еля1313
На тестуванні ми не були, але їмо Растіжку майже кожен день, смак чудовий
Еля1313
Нам дуже подобається, двоє моїх дітей взахваті,,,,,,смак чудесний. Це поєднання смаку та якості, ми рекомендуємо
Лєна Кучинська
Ми теж скуштували новинку від Растішки. Смачно, як найменшій донечці так і нам дорослим. До цукру відношусь спокійно, але коли знаєш, що є йогурти солоденькі без цього продукту, то спокійно даю дітям. А головне вони їдять. Корисно! Рекомендуємо!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Christina02

Бекутан Мультиимуно – мультифакторный помощник детского иммунитета

Вчера получили посилочку Бекутан Мультиимуно от проекта naprobu и сразу начали тестировать. Как раз вовремя, так как ребёнок только переболел и пошёл в садик. Болеет часто, раз-два сходит в сад и месяц потом на больничном. Причём заболевание начинается всегда с ларингоспазма(стеноза гортани)((. Надеюсь диетическая добавка Бекутан Мультиимуно поможет укрепить иммунную систему, дать все необходимые витамины и минералы растущему организму.
На первый взгляд симпатичная упаковка, в которой находится 14 саше со вкусом апельсина. Принимать нужно препарат 1-2 раза в сутки разводя в стакане воды комнатной температуры или молоком,соком,йогуртом. В составе диетической добавки есть витамины,минералы и пробиотик что так важен для иммунитета.
Ребенку понравилось, сказал что вкусненько). Так что будем тестировать и смотреть на результат от данного продукта.
У відгука 6 коментарів
AlinKa2496
Мы так же начали тестировать, пока все нравится) и педиатр одобрил)
Наталия Мошенская
25.05.2021 отримала посилку Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Доньці 6,5 років. Не можу сказати, що часто хворіє, але ж сезонні простуди, пандемія ... вітамінні підтримка, на мій погляд, зайвою не буде. Дитина не алергік - вважає це суттєвим для вибору продукту. Вітамінний комплекс (він має апельсиновий смак) вирішили почати куштувати розчиненим у молоці. Відкрила саше, всередині - дві відокремлені половинки упаковки з порошком помаранчевого та білого кольорів. Додала в молоко, розмішала. Але дитині смак не сподобався, сказала кислий. Тому додали ще цукор. Далі плануємо спробувати з водою та соком.
МаринаБейдик
Який у вас гарний дегустатор!пишіть свої враження,чекатиму. Ми не потрапили на дегустацію.
Prokhorenko_Nasya
А у меня дочка, все просила, что хочет витамины которые пить, а не жевательные. И вот нам тоже повезло стать экспертами. Теперь не надо будить, сама встает и первым делом бежит пить витамины.
Модератор Ірина
Welom83, Доброго дня! Відгук потрібно залишати не коментарем під іншім відгуком, а через форму нового відгуку. Дякуємо!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися