Ольга Самойленко
Ольга Самойленко
Знавець
Відгуки Ольга Самойленко
Коментарі Ольга Самойленко
Отримано лайків
4 Like
Svetlja44ok

Вишня без косточек в желе с Желфикс 2:1

Все получилось очень здорово.
Сначала поспешила и всыпала весь сахар, наверное потому, чтобы вишня пустила сок. Потом вспомнила и всыпала Желфикс, потом переживала, что стала готовить не по указанной последовательности в рецепте...
Думала, что же может быть! Но не отступила.)) Закипело, поварила 3 минуты, разлила по баночкам.
И думала, наверное не загустеет (((
Оставила баночки на ночь укутав тепло, и да, утром джем не загустел. Переставила в место их хранения и через 2 дня заглянула к ним, и Да))) варенье густое, вишня в желе!!! Очень аппетитно. Я в восторге.)) Аплодисменты Желфиксу, теперь это моя любовь при консервации изысканного варенья!)
У відгука 1 коментар
Ольга Самойленко
Да, желфикс - это супер)) я раз варила больше положенного времени варенье и тоже переживала, что желфикс перестанет действовать, но все вышло супер - застыл быстро и плотно:)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
RATSEBURZHYNSKA YULIIA

Нові відкриття від Dr.Oetker

Скажу відразу і відверто, кулінар я так собі. Керуюся зазвичай принципом "швидко, смачно, корисно". Не люблю багато часу проводити на кухні, бо маю купу завдань більш цікавих. Але і новинки всякі цікаві кулінарні люблю. Тому тестування продукції Dr.Oetker стало гарною нагодою розширити кулінарні горизонти.

Отже, по порядку.

Желе для торта.
Із желе у мене якось завжди не складалося. То комочками воно береться, то застигає надто довго. Мала кілька невдалих спроб робити випічку з желейним шаром. Закінчувалися вони у смітнику. Коли вирішила спробувати желе для торта від Dr.Oetker, чоловік аж злякався (знає, що я сильно засмучуюся кулінарним поразкам))). Але у мене вперше вийшло задумане (тарт із пісочного тіста із двома желейними шарами: молочним та ягідним). Враховуючи, що у чоловіка желе у різних видах - улюблений десерт, тепер ми цю диво-желешку купуємо постійно :) Застигає миттєво, не треба чекати півдня, аби залити наступний шар і ще півдня, щоб нарешті спробувати. Якась годинка часу, і ти вже смакуєш! Фотки додаю.

Збитий десерт
До кави - просто знахідка. 150 мл молока, 1 пакетик суміші, 3 хв у блендері - і смачнюча пінка для капучіно готова. Зацінили.

Желфікс
Ну і нарешті, про Желфікс. Щиро хотіла спробувати готувати варення з ним сама, але молодший 5-місячний син "порадив" довірити це бабусі, аби мої руки не відволікалися від носіння Його Величності :) Тому Желфікс був переданий у надійні руки моєї мами, справжнього експерта із домашніх заготовок. Мама протестувала його на джемах із чорної та червоної смородини та вишневомум варенні. Залишилась у захваті, бо:
- економія цукру (а, в кінцевому рахунку, менша каролійність джемів)
- швидкість приготування
- "обалденна консистенція" (дослівно цитую маму).

Дякую за можливість відкрити для себе нову продукцію, яка неодмінно стане у нагоді на моїй кухні та тепер уже кухні моїх батьків :)
У відгука 1 коментар
Ольга Самойленко
Мены також всі продукти сподобались - а консистенція джемів з желфіксом дійсно "обалденна")))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
maaarusya

Апельсиновый чизкейк с желе для торта Dr. Oetker

Хочу поделиться рецептом вкусного апельсинового чизкейк без выпечки с использованием желе для торта Dr. Oetker. Готовится такой десерт очень просто, а выходит вкусным и праздничным. Его можно запросто приготовить на какой-то праздник. Итак, нам понадобится 200 г печенья юбилейное или на топленом молоке, 250 г творога, 250 г сметаны, 100 г сливочного масла, 150 мл апельсинового сока, 1 апельсин, 1 пакетик желе для торта, 15 г быстро растворимого желатина Dr. Oetker, 3-4 cт. л. сахара,1 пакетик ванильного сахара. Сначала измельчаем печенье в блендере, затем добавляем в него растопленное сливочное масло, перемешиваем, выкладываем в форму равномерным слоем и ставим в морозилку на 15 минут, чтобы корж застыл. Далее творог с сахаром и ванильным сахаром растираем с помощью блендере в творожную массу, добавляем сметану, перемешиваем. Растворяем желатин в воде и тонкой струйкой, постоянно помешивая, вливаем в творожную массу. Достаём форму песочные коржем, выкладываем творожную массу, распределяя её равномерно по всей поверхности, затем ставим в холодильник на 1 час. Апельсин очищаем, нарезаем тонкими полу кольцами, апельсиновый сок подогреваем, растворяем в нем желе для торта. Достаем чизкейк из холодильника, раскладываем сверху на него дольки апельсина, заливаем их апельсиновым соком. Ставим в холодильник на 10 - 15 минут (этого времени достаточно, чтобы желе застыло). Затем достаем, аккуратно вынимаем чизкейк из формы и подаем к столу. Все просто и очень вкусно! А с Dr. Oetker еще и очень быстро! Действительно, самый верный помощник для хозяек!
У відгука 3 коментарі
Bozhenitka
Дякую за рецепт. Не потрапила цього разу на тестування. Але стала активно перечитувати відгуки, дуже задоволена і приємно здивована. Тепер хожу в магазин і не перечитую сотні інструкцій і непотрібної інформації, а йду чітко за Желфікс dr. Oerker. Приємне відкриття для мене.
Ольга Самойленко
Дуже дякую за рецепт - також хочу спробувати такий чізкейк:)
maaarusya
olga.samoylenko.73, спробуйте. Такий чизкейк можна робити з будь-якими фруктами чи ягодами
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Alla_la

Ще напишу про джеми)

Варила джем кілька разів. Але відгук про них напишу 1. Але це вже буде другий. Я вже розповіла, як робила джем і додала його в макаронс. Ви вже так робили?

Варила з шовковиці цього разу та абрикос. Навіть і не здогадувалась, що у нашій сім"ї їдять джем.

Найбільше подобається простота в приготуванні. А потім вже і те, що можна менше додавати цукру, хоч у моєму досвіді- цукру, в принципі мало. любимо овсе з кислинкою і перчинкою)))
Ми варили і їли.
Але тепер у планах є приготування запасів на зиму. Поки не пізно. Можу абсолютно точно рекомендувати желфікс усім хазяйкам, які не люблять возитися довго на кухні! Я теж така!
У відгука 5 коментарів
1593935802
Мой мир перевернулся...теперь мне нравится варить варенье , с Желфиксом это сплошное удовольствие.
Ольга Самойленко
Я і не думала, що домашнє варення може бути за консистенцією як магазинний джем - це дуже порадувало))
1593935802
olga.samoylenko.73, полностью с Вами согласна...
vika7sta
У Вас я бачу вже й дегустатор власний є!!! Смакота!
Шупер Надія
Чудовий джем для юних гурманів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
natashyk47

«Збитий десерт з вершковим смаком» Dr.Oetker 

Відразу як отримала посилку, вирішила протестувати «Збитий десерт з вершковим смаком» Dr.Oetker. Адже рецепт приготування дуже легкий і займає всього кілька хвилин. При збиванні виявилось, що потрібно брати велику миску, бо десерт об'ємний.Але це тільки на краще. Можна їсти навіть без нічого, в міру солодкий. Враження тільки найкращі! Спробували з печивом, дітям дуже сподобалось. Думаю можна використовувати як доповнення чи прикрасу до тортів чи запіканок. Навіть використовувати у якості крему при наявності пропитки
У відгука 1 коментар
Ольга Самойленко
Дійсно багатофункціональний продукт)) я його також першим пробувала і не думала, що зі 150мл молока десерту вистачить на дві великі порції))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися