АлинаГоренская
АлинаГоренская
Новачок
Відгуки АлинаГоренская
Коментарі АлинаГоренская
Отримано лайків
2 Like
mari4ekkudryashova

Финальный отзыв о Бекутан Мультиимуно

Пропили мультивитаминный комплекс полностью.
Из плюсов: однозначно приятный вкус, ребёнок пил с удовольствием и называла его лимонадом) Как по мне, действительно улучшился иммунитет к простуде. Но везде есть свои но, о них подробнее.
Минусы для меня: ребенок пол года назад переболела коронавирусом, начала постоянно жаловаться на усталость, этот симптом не прошёл и не уменьшился. + не знаю, от пробиотиков или от витамин, но дочь начала часто говорить, что у нее бурчит животик.
И то, что я уже указывала ранее, как-то более понятно описать в инструкции, что содержимое 2-х саше, находится в одном пакетике) Потому что ещё и на пакетиках написаны цифры 1 и 2, и это совершенно путает, нужно открывать 1 упаковку за раз или 2.
Если брать для поднятия иммунитета к простуде, то однозначно рекомендую. По поводу пробиотика пока не уверенна, хотя как по мне, не считая жалоб на бурление, стул стал лучше. Вероятнее всего, докуплю ещё упаковку и попробую ещё месяц подавать.
У відгука 1 коментар
АлинаГоренская
доречі нюанс з пакетиками теж помітила, поки не розкрила одне саше
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Оля Карп'юк

Бекутан імуно

Усім доброї пори доби. Сьогодні хочу поділитися нашими враженнями після двотижневого користування Бекутан.
Загалом донечці дуже сподобався препарат,жодного дня не відмовлялася його пити,навіть самостійно нагадувала,дуже цікаво їй було "заселяти свій організм" корисними бактеріями і вітамінами)
Приємний смак та запах,зручний в користуванні.
Єдине хотілося б більш детальну інструкцію з використання,а саме уточнити кількість рідини в якій розмішувати препарат,і найкращий час для вживання ( до чи після їжі і т.д.)
Загалом ми дуже задоволені змогою тестувати Бекутан,за період тестування жодних ознак початку хвороби ми не побачили,хоча й були моменти,що донечка могла як то кажуть "принести сопельки з садочку", але для кращих висновків хочемо повторити курс ще восени,тому уже купили нову упаковку,ціна помірна)
У відгука 3 коментарі
O'Lena
Дійсно, дуже добре, що й вітаміни, й пробіотики в одному!
Юлія Тооде
А де ви купляли?
АлинаГоренская
Юлія Тооде, на сайті таблетка.юа, вводите і показує в яких аптеках вашого міста є
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Светлана Чередниченко

Финал тестирования

Мой пятилетняя эксперт очень полюбила принимать Бекутан КидсВитс Мультиимунно и очень растроилась, когда закончилось последнее саше. Пообещала что через 2 недпли еще купим витаминки.
Может быть повторюсь но этот комплекс помог нам легче справится с простудой. Ребенок сам с удовольствием принимал комплекс. Нормолизовался стул, с нашими постоянными запорами. Здорово что не нужно принимать отдельно несколько порошков. В общем это тестирование помогло нам наладить работу кишечника и облегчить последствия простуды.
У відгука 4 коментарів
АлинаГоренская
так, і у нас помітно скоротилась тривалість захворювання! дуже надіюсь, що вітамінки цьому посприяли)
zpmarinka
Нам тоже очень витамины кишечник восстановили. Прям как часики. Недавно был курс антибиотиков, и ребенок очень страдал. Теперь все норм!
Модератор Ірина
zpmarinka, Вітаємо! Нам дуже приємно, що Бекутан допоміг Вашій дитині. Бажаємо міцного здоров'я!
zpmarinka
Модератор Ірина, дуже дякую, якраз це тестування було дуже наразі. Так як вся сім'я перехворіла, дуже дякую! Не хворійте!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tina23

Бекутан

Отримали посилочку, і на наступний день почали тестування. Відразу донечці сподобалось сама коробочка, з яскравим персонажем,тому і спробувати з'явилося в неї велике бажання. Після сніданку розвела дитині в склянці води (150мл). Спочатку подумала, що все таки нам не сподобається, так як ми вже багато вітамів перепробували, і нам то смак, то сам вигляд вітамінів не подобався. А коли ще побачила, що апельсиновий смак, то думаю все провал, не буде пити. Але ж було велике бажання спробувати в неї, що ж це таке, тому почала куштувати, і вуаля нам зайшло, дитина випила повністю все з задоволенням.
Після закінчення напишу, нашу загальну думку за ці вітаміни. А поки що, однозначно дякую, що надали можливість протестувати цей продукт.
#naprobu.ua_Becutan
#naprobu.ua
#becutan
У відгука 3 коментарі
АлинаГоренская
Доброго дня! і в нас така ж проблема, такого кольору напої не хоче пити. Підмішувала у молоко, пив з задоволенням!
Инна Анатольевна Барабаш
Мы в йогурты розьавляем ,отлично после обеда выпила на 🙌
Naliya
А я намагалась добавити в суміш але в ітозі вона звернулась(не зрозуміло чому така реакція), але далі доня полюбила і пье без питань.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
АлинаГоренская

Бекутан - мультиімуно комплекс для дітей

Доброго дня всім! Вчора вперше отримали на тестування мультиімуно комплекс для дітей #Becutan .Дякую сайту #naprobuua за таку можливість, ажле асортимент дуже великий і хочеться обрати найкраще для свого синочка.
Отже ввечері вже не стримались, сину було цікаво що це і ми спробували одне саше. #Naprobuua_відгуки . Перше що дуже сподобалось, це те що пакетик розділений на два окремих відсіки і сам порошок змішується вже безпосередньо в склянці. Як для матусі з фарм освітою, я була приємно вражена , адже інколи дуже важливе грамотне сумісництво компонентів. Колір напою вийшов природнім помаранчевим і таким же на смак. Хочу відмітити, що немає гіркого специфічного присмаку, який є у схожих шипучих таблетках вітамінах.
Мій син випив поки пів склянки ,але не кривився і не відмовився . Бо за це я дуже переживала, оскільки це наш перший досвід прийому вітамінів і взагальному син не звик пити забарвлені напої (любить просто воду). Продовжуємо тестити ще 13 днів, після напишу загальні враження і спостереження.
Смачного тестування і вашим діткам!
У відгука 8 коментарів
Albina25
Ви тестували ввечері перед сном? Чи не було зайвої бадьорості? Чи легко малий заснув після тестування?
АлинаГоренская
тестували в годин 6 вечора, і так, помітила надмірну енергійність, тому з сьогоднішнього дня, вже після сніданку. Побачу, як буде далі.
АлинаГоренская
Прошу вибачення, о 8 год
МаринаБейдик
Смачного вам тестування. Як самопочуття дитини на наступний день ?
АлинаГоренская
МаринаБейдик, Дякую) поки приймаємо після сніданку, то все добре, реакцій немає алергічних, грайлива енергійна дитина)
МаринаБейдик
АлинаГоренская, Чудово. Взагалі нам педіатр радила вітаміни зранку по цмати як і дорослим
АлинаГоренская
МаринаБейдик, тоді ввечері просто вже цікаво було, а так
АлинаГоренская
МаринаБейдик, тоді ввечері просто вже цікаво було, а так то приймаємо зранку
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися