Evelinalife
Evelinalife
Знавець
Відгуки Evelinalife
Коментарі Evelinalife
Отримано лайків
5 Like
Бактобліс
13:28 22.08.2021
TanyaA

Очень нужный препарат!

Мы тоже начали тестировать Бактоблис. У меня трое деток, и средний сын (9 лет) время от времени болеет ОРВИ. Даже сейчас, летом, умудрился подцепить кашель и насморк. С первого дня заболевания я дополнительно стала давать перед сном Бактоблис. Вкус ребенку очень понравился! И это оказалось просто чудом - кашель и насморк прошел всего за несколько дней, не было даже остаточного кашля, который иногда может затянуться на недели((( Продолжаем тестировать препарат, хотя и сейчас уже все понятно - он работает!!
У відгука 3 коментарі
Evelinalife
В мене також троє діток. Школа що не попала на тестування. Але слідкую за відгуками . Бо ще вага!ю
1568954639
Это отлично что лечится легко и вкусно
TanyaA
1568954639, правда, таблетки очень вкусные, по вкусу похожи на аскорбинку с малиной)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Evelinalife

трусики Pampers

Трішки про трусики Pampers. Сказати що я в захваті то це нічого не сказати. Чудові трусики які тримають вологу всю ніч,вони м'які та тонкі. Я мама трьох діток і про підгузки можу багато розповісти, але так вийшло що Panpers користуємось вперше і мені дуже-дуже вони сподобались і не тільки мені, а і моєму маленькому експерту...
У відгука 3 коментарі
misstress452
Чудові трусики, такі мякенькі, ми в захваті
fitakKatja
Я тоже мама 3-х деток и подгузниками Pampers пользовались разными, а вот салфетками и трусиками пользуемся впервые и очень рады что качество у них превосходное
Evelinalife
Хоть пройшов вже рік
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Evelinalife

Ідеальна укладка волосся з Wella Deluxe

Ось і добігає до кінця тестування Well Deluxe. Хочу поділитися своїми емоціями від даного тестування. Зазвичай зібратися швидко на роботу, це для мене потребує багато зусиль. Маю 3 діток поки їх зберу то на себе не вистачає часу. Привести волосся до ладу то це взагалі з області фантастики. Але під час тестування ч зрозуміла що, це можливо з мусом Perfect Fixation від Well Deluxe. Що хочу сказати,це неймовірний засіб який дбає про твоє волосся надає волоссю привабливий блиск та бажану форму без обтяження. Волосся грає від найменшого подиху вітру.
У відгука 2 коментарі
Tayanna
Так, згодна з Вами, засоби дійсно класні
Evelinalife
Дуже класні. Я навіть не могла подумати, що я вже не можу без них вкладати волосся мастхев кожної леді.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анастасія Стешенко

Wella Deluxe

Загалом задоволена продукцією серії Deluxe. В мене хвилясте та неслухняне волосся. Мус зробив свою справу. Зачіска трималась дуже добре з ранку до вечора. Що дуже для мене важливо- не склеює волосся та не має липкості, бо інші марки страждають на це дуже часто. Зачіска виглядала природньо! Коли після мусу ще використовувала лак зачіска трималась більше та "впевненіше". Під час тестування потрапляла під негоду,це не відобразилося на волоссі.
Користувалась засобами більше тижня кожен день,мус за інструкцією- засоби розходуються економно. На вигляд волосся стало більш яскравим та здоровішим.
У відгука 2 коментарі
Evelinalife
Я теж дуже задоволена мусом для вкладання волосся.
lady_ua
В тестировании не участвовала, но являюсь ярой поклонницей этого бренда. У меня длина волос до пояса, если делаю поднятую прическу, отлично фиксирует, рекомендую. Это направление не тестировала, но попробую
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
yuliia_petryshyn

Wella Deluxe

Вдала укладка волосся може бути основою гарного настрою на цілий день. А зачіска яка не втрачає своєї форми при будь-яких погодніх умовах це мрія кожної жінки.
Завдяки новій лінійці засобів для укладки від #Wella_Deluxe ви зможете зробити розкішну укладку, а ваше волосся захищене від УФ-випромінювання завдяки кератиновому комплексу.
Дякуючи проекту #naprobuua_Wella_Deluxe, я змогла взяти участь у тестуванні нових засобів від Well Deluxe.
Результат перевершив очікування. Легкий мус дозволяє легко вкласти вологе волосся, роблячи його м'яким і слухняним. Лак добре фіксує зачіску не обтяжуючи волосся і без липкого ефекту на цілий день.
Із цими засобами не страшна львівська погода, яка може змінюватися декілька разів на день, всупереч прогнозам, як настрій жінки.
P. S. Продукцію бренду Well Deluxe ексклюзивно можна придбати у мережі магазинів @eva_ukraine
У відгука 2 коментарі
Ольга Ковальова
Я тоже осталась довольна данными средствами)
Evelinalife
Дуже класний засіб для укладання волосся. Я взахваті.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися