Korali Friend's Party: вечірка вдалася!

Korali Friend's Party: вечірка вдалася!

Ніщо не замінить теплоту особистого спілкування – подумали ми й разом із салоном краси Korali організували дружню вечірку для наших експертів. Було багато спілкування, веселощів і, звичайно, краси. Хочете подробиць? Ловіть!

Місце, в якому створюється краса та втілюються мрії, має особливу атмосферу. У салоні Korali вона неймовірно надихаюча й така, що налаштовує на творчість. Кожен гість вечірки міг переконатися в цьому на власному досвіді.

Korali – не просто салон краси, це простір, який об'єднує широкий спектр послуг: beauty salon, академію краси, barbershop Koral Man (окремий зал із чоловічою атмосферою та професійними послугами стрижки, камуфляжу, манікюру та педикюру), medical day spa й окрему дуже затишну дитячу кімнату. Варто відзначити, що в усіх процедурах фахівці використовують косметику made in Ukraine, розроблену за найсучаснішими технологіями для професійного використання.

На вечірці Korali Friend's Party наші експерти та їхні друзі змогли дізнатися про б'юті-тренди 2020 року, побувати на майстер-класах із макіяжу та зачісок від команди стилістів Korali. Тепер вони точно готові зустріти Новий рік у всій красі.

Справжній захват і ажіотаж викликала неймовірно стильна фотозона, де можна було не тільки зробити круті світлини для Instagram, але й отримати фотографію на пам'ять про вечір і келих ігристого.

Справжнім сюрпризом став конкурс із розіграшем призів. Переможниці наприкінці вечора отримали в подарунок б'юті-бокси з косметичним наповненням і сертифікати на використання послуг у салоні.

Ведучим вечора виступив Сергій Балаян, а DJ Artnimus наповнив атмосферу своїм чуттєвим сетом.

Хто був із нами? Діліться враженнями в коментарях!

Коментарів
Было очень классно. Удивила организация, ведь большенство организаторов даже не думаю о том что люди после работы и могут быть голодные, а от это дейсвительно зависит настроение, ведь кому захочется слушать что-то когда думаешь о том что покушать. Второй момент, это фото зона, возможность получить фотографию в печатном виде сейчас для людей редкость, а тут был некий стимул. А еще мастер классы, это всегда хорошо узнавать что-то новое, а если еще и с подругой потом можно это обсудить то вообще бомба. Единственное пожелание, это увидеть фотографии, которые делал фотограф. А в целом, мероприятие понравилось 100 из 100)
Вечірка була незабутньою! Салон краси "Korali" створив святкову атмосферу й разом з цим дав безліч корисних порад для всіх присутніх жінок. Фотозвіт мабуть передасть наші найкращі емоції.
Bogdana_Dana95, фото уже отправлены на почту.
Добрый день) а модно и мне фото на почту?) спасибо
Balashyllya, проверьте почту, рассылка фото осуществлялась всем Экспертам, присутствующим на мероприятии)
Пересмотрела я почту, и ничего((
Bogdana_Dana95, в таком случае, мы продублируем отправку.
і в мене на пошті нічого немає
Организация хорошая. И фуршет и игристое, и подарочные сертификаты с бьюти-боксами. Вот что значит УРОВЕНЬ САЛОНА КРАСОТЫ))
Мне кажется это очень крутая идея приглашать экспертов на мероприятия!!! Мне теперь есть к чему стремиться)))
Як це чудово що запрошують експертів, адже ці люди можуть справедливо поставити оцінку. Вони не зацікавленні. Думаю було дуже круто. Тепер буду знати який салон відвідувати! Молодці. Бажаю щоб частіше відбувалися такі заходи. Це дуже атмосферно та багато позитивних емоції!
Ух ты! Встреча экспертов.. Надеюсь когда то и я попаду в их число.. Ведь при встрече можно не только узнать полезную информацию но и завести новых друзей. Молодцы организаторы! Побольше встреч!
Жаль что я живу не в таком большом городе)))тоже хочу стать экспертом
Я не застала эту вечеринку, присоединилась к проекту позднее, но мне уже приглянулась акция от салона в день роджения. Надеюсь, что карантин не помешает посетить салон и побаловать себя...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися