missvito4ka
missvito4ka
Експерт
Відгуки missvito4ka
Коментарі missvito4ka
Отримано лайків
19 Like
missvito4ka

Закінчили тестування

Доброго дня усім! Закінчили тестування Бекутан. Що можу сказати після повного курсу, так це те що у дитини з‘явився хороший апетит, замітно покращився, ніж було раніше, малий став енергійнішим, також «без збоїв» ходить в туалет)) Раніше у нас були трохи з цим проблеми.
А по фізичним властивостям - сину сподобався смак, залюбки пив і, навіть, чекав коли ж будемо розводити смачний сочок - пробіотик. Дуже вдалі вітаміни, вважаю, що набагато краще, чим в таблетках чи капсулах. Дитині цікаво пити, не потрібно заставляти. А також плюс, що і вітаміни, і пробіотик в одному пакеті. Нам сподобалось, будемо через деякий час повторювати курс. Дякую за можливість протестувати,
У відгука 0 коментарів
missvito4ka

Тиждень тестування минув

Ми отримали на тестування Бекутан, вітамінний комплекс разом з пробіотиком для дітей. Для мене було сюрпризом, що саше складається відразу з двох частин, тобто є перегородка всередині, і в одній частині - це вітаміни, в іншій - пробіотик. Дуже зручно, адже відкрити 1 плакатик, і весь вміст відразу висипати, це зручніше, ніж би було все роздільно. Також хочу відмітити приємний смак і запах - оранжевий колір, пахне апельсином, солодкуватий смак. Зазвичай син не хоче пити ніякі ліки, каплі і тд, а тут смачно, тож зайшло. Моєму синочку 3,4 рочки, ми п‘ємо 1 саше в день. Що можу сказати поки що, адже тестувати ще цілий тиждень, що дитина стала енергійніша, настрій покращився, налагодився стул. Дякую за можливість протестувати вітаміни.
У відгука 0 коментарів
missvito4ka

Закінчилось тестування, а я знайшла для себе крутий продукт

Можу з впеніністю сказати, що кращого гелю для прання ще не бачила, не користувалась. Дуже задоволена результатом, мене просто покорив аромат кожного , і те, що не потрібно використовувати додатково кондиціонер для прання. Речі дуже гарно відперає, ніяких недоліків не помітила, по крайній мірі у себе. М‘які речі, гарно пахнуть, яскраві. Спробувала попрати білі речі з яскравими разом - колір не мігрував. Дякую порталу і виробнику за можливість спробувати крутий такий продукт. Чесно кажучи, раніше думала, що не дуже ці гелі, і навіть не пробувала купувати. Але зараз буду брати тільки їх. Уже багатьом своїм знайомим порадила, також задоволені.
У відгука 2 коментарі
missvito4ka

Спробувала Woolite premium color

Спробувала Woolite premium color, випрала постільну білизну. Можу сказати, що приємно вражена, так як постіль набула ще яскравіших кольорів, ніж тоді, коли я її придбала в магазині. Плями від кави відіпралися, я навіть не знайшла місце, де вони знаходились. Тканина бережно відіпрана. Режим вибирала Бавовна 40 градусів. Не було ворсинок, катишок, тканина м‘яка, я не додавала кондиціонер, вирішила переконатися, що гель для прання справляється навіть з цим. Дякую за чудовий товар. Ще тестувати 3 вида продукту.
У відгука 7 коментарів
missvito4ka

Закінчення тестування, звіт

Я щиро вдячна порталу на пробу і виробнику, що допомогли знайти і спробувати справді чудовий препарат, який тепер буде супроводжувати мене по життю. Я пробувала раніше багато інших пробіотиків, але такого класного ефекту не спостерігалось. Забула що таке важкість, здуття - як на світ народилась, а ще помітно покращився стан шкіри. Щиро вдячна. А ще прикріплюю скрін, де видно, що я в історії оповіщала про початок тестування, а також пізніше відгук. І в тому, і в тому випадку відмічала інстаграм НАПРОБУ.
У відгука 2 коментарі