Marynaz
Marynaz
Експерт
Відгуки Marynaz
Коментарі Marynaz
Отримано лайків
22 Like
Tanysha777

Не втрималась) перша нічка сухенька))

Одного дня, я зайшла на сайт на пробу і побачила дуже цікаве тестування для свого сина. Тестування нічних підгузків-трусиків Pampers Pants. Саме нічними ми не користувалися. І тут я вирішила, що нам треба спробувати, адже було дуже цікаво чим саме відрізняються нічні від звичайних. Я дуже ретельно підходжу у виборі підгузків, адже хочеться щоб дитині було зручно, сухо і найголовніше щоб не було подразнення на шкірі і не спричиняли зуд.
Скільки коштують:
https://rozetka.com.ua 219 грн по скидці, а так 260 грн.
https://pampik.com 229 грн по скидці, а так 272 грн.
https://eva.ua на сайті їх не знайшла(
Де купити:
https://rozetka.com.ua
https://pampik.com
https://eva.ua
Розміри: від 3 до 6.
Кількість в упаковці: по різному, залежить від розміру.
Виробник: Польша.
Розмір 5 --22 шт.12-17 кг.
Опис: дуже м’якенький і еластичний пояс, який не натирає! Технологія швидкого поглинання, виробник обіцяє до 12 годин сухості, але у нас він витримав 8 годин. Але я Вам скажу 8 годин для підгузка це мабуть рекорд. Він не протік, просто став дуже об'ємним між ніжками.я зранку і змінила. А то для дитини бомбочка не зручно між ніжками.Гель розподілив рівномірно рідину. Особливо коли дитина дуже багато п'є, то 8 годин супер. Гарний, приємний дизайн. В упаковці 2 види дизайну.фото додаю.
Упаковка яскрава, відразу видно що це саме нічні підгузки. Зручна ручка для переносу пачки. Дуже зручно відкривається пачка. Дуже легко знімати заповнений підгузок. Боковинки рвуться легко, не треба сильно тягнути. Розмір 5. Відповідають 12-17кг.
Дизайн симпатичний. Хоча мені дизайн це не головне. Найголовніше суха попка)
Посадка підгузка звичайна, зручна. Бокові резиночки подвійні, гарно прилягають до тіла малюка, не жмуть.
Легко утилізувати, ззаді підгузка є клейка стрічка.
Пізніше напишу порівняння з денними трусиками.
У відгука 20 коментарів
Модератор Ольга
Tanysha777, от що значить експертний підхід)) Все по поличкам. І так, 8 годин для підгузка - це теж непоганий результат.
Tanysha777
Модератор Ольга, я розумію що може й до 12 годин витримати, але не в нашому випадку) дуже любить компоти пити синок і водичку.. то підгузок просто буде величезний)) навіщо мучать дитинку) якщо дитина менше п'є, я думаю витримає.) Одне тільки не зрозуміла, у підгузку немає індикатора вологості..наче бачила що в менших розмірах є..чи я помиляюсь
Модератор Ольга
Tanysha777, здається, індикатора вологості у підгузках немає.
Tanysha777
Модератор Ольга, для менших розмірів з індикатором було б взагалі супер, коли ще не зовсім мамочки розуміють,коли треба змінювати підгузок) а в більших вже він і не потрібний)
Moni4ka
Tanysha777, так, а тим паче для нічних трусиків індикатор не потрібен. На нього і не дивишся: трусики або протекли, або ні 😂
Moni4ka
Доки чекаю на свою посилочку, маю до вас запитання. Яка вага у вашої дитини?
Tanysha777
Moni4ka, це так.. але згадаю коли син був взагалі маленький і плакав.. і не могла зрозуміти чи підгузок мокрий чи чому він плаче. З індикаторами на початку було дуже зручно)
Moni4ka
Tanysha777, коли вони маленькі, там 100500 причин🙈 Мені про наявність індикатора розказали в пологовому будинку, коли я не змогла відповісти на питання, як часто дитина ходить в туалет. А коли я розказувала цю історію подружці, виявилось, що вона й досі не знає про існування індикаторів на памперсах 😂 а дитині вже близько року було
Tanysha777
Moni4ka, я знала ще вагітною) бо сиділа на форумах і читала які купити підгузки і чим вони відрізняютьсЯ.)
Moni4ka
Tanysha777, і я знала)) в мене є цілий довагітний конспект) але з існуванням індикатора щось пішло не так
Moni4ka
Дякую, що вказали вагу. Бо в мене дитина трохи більше 11 кг, я тепер переживаю, чи не буде на неї малий розмір 4.
Ulyashazp
Модератор Ольга, в ночных памперсах в индексаторе нет необходимости. Эти памперсы только для ночи. Рдели на ночь перед сном, уложили спать малыша, утром сменили. Ребёнок всю ночь в нем, а это не менее 8 часов, этого достаточно чтобы просто заменить подгузник на новый, поэтому поменяли и все.
Tanysha777
Moni4ka, навіть не знаю.. ми користувались 5 коли було 11 кг( а 4 коли 9)
Moni4ka
Tanysha777, ууух. Здається, я буду тестувати ще й з цього аспекту. Ну я сподіваюся на краще, бо до верхнього діапазону четвірки нам далеко)
Tanysha777
Moni4ka, напишите потім. Стало цікаво як підгузки підходять по розміру у діток
Модератор Ольга
Ulyashazp, чесно кажучи, ніколи наявність індикатора, особисто для мене, ролі не відігравала. Що він був, що його не було - однаково)))
Marynaz
Ваш відгук мегаінформативний!!! Чекатиму з нетерпінням порівняння з денними підгузками )))
Зоя Сахно
В нас нажаль 8 годин не витримали, в прийшлося змінювати, бо прокинувся і почав плакати, що мокро, сіднички були мокрі і холодні, пройшло десь близько 6 годин,і це звечера перед сном пісяв в горшок
Tanysha777
Зоя Сахно, можливо вам не підійшли просто...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Juli@na

Трусики Pampers

Очень актуальное тестирование.Тем более когда ребёнку уже 1.2 и трусики это спасение для мам🥰
Памперс уже не оденишь,а трусики хоть и на ходу но можно одеть.
Очень хотелось бы что б моя малышка протестировали данные трусики , ночью сухой и комфортный сон это очень важно 🤗
У відгука 9 коментарів
Ксения Сергеевна
Как я вас понимаю.У самой сынок такого возраста.Памперс одеть очень проблемно в таком возрасте😌
Модератор Ольга
Ксения Сергеевна, дууууже важко. Мої дівчата з 9-10 місяців уже самостійно знімали підгузки, а ось з трусиками проблем не було)
Marynaz
Моєму синочку 1.6, підгузники знімав, перейшла на трусики - з'явилася нова фішка, віддирати на попі клейку стрічку 😁
Tanysha777
Marynaz, дітки ) у кожного свої перевірки підгузків. 😂
Tanysha777
Модератор Ольга, а я користувалась звичайними підгузками, та протікати почали.. купила трусиками памперси і добре. Не протікають.. так і не зрозуміла чого підгузки течуть, а трусики ні..
Модератор Ольга
Tanysha777, можливо, трусики краще прилягають?
Tanysha777
Модератор Ольга, та наче однаково.. може в поглинаючій поверхні різниця..
Juli@na
Tanysha777, у нас тоже бывают памперсы протикают, но как понимаю это из за того что плохо одет.Когда маленькое шило крутится, очень тяжело одеть нормально памперс
Tanysha777
Juli@na, та наче і нормально одягаю.. може поглинаючи поверхя здвигається..
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Vasi

Нічні підгузки-трусики Pampers Pants «Разом ми робимо світ дітей кращим

Всім привіт. Досить цікаве тестування. Ми з синочком зрадістю взяли б у ньому участь. Проте я на жаль не можу у ньому зареєструватись 😔
У відгука 5 коментарів
Модератор Ольга
Vasi, відповіли Вам на пошту - оновіть анкету у Особистому кабінеті, і реєструйтеся.
Marynaz
Чому не можете зареєструватися?
Vasi
Модератор Ольга, добре дякую 😘
Vasi
Marynaz, чомусь анкета не оновлюється
Vasi
Vasi, а я онвлюю анкету а мені вибиває що номер вже зареєстровано і звами звяжеться оператор
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
O'Lena

О концентрате

Недавно узнала, что сыворотку лучше использовать с кремом, т е. На сыворотку нужно нанести крем, тогда достигается лучше эффект, я так понимаю, что с концентрата та же история... кстати, действительно, эта марка не так распространена в Украине. Участвовала в тестировании евелин, там шикарный эффект от питательного крема, сейчас подумываю о чем-то более серьёзном, размышляла об ив роше... цены на Collistar в блокаде не дешёвые, порядка 1500 за крем, сейчас скидка 1050, но на пол года , где-то 5 грн за раз, это не так и критично. Безусловно, хотелось бы услышать реальные отзывы о продукте и уже потом сделать выбор
У відгука 8 коментарів
Marynaz
Що стосується сироватки, то я з вами посперечались. Існують лінійки де сироватка та молочко - то є повноцінні крема полегшеної текстури, тому потрібно завжди уточнювати у консультантів. А загалом сироватка повинна посилювати дію кремів в декілька разів, тому і наноситься саме під крем)))
lebed_sa
Тоже слышала что на сыворотку нужно крем ещё сверху, но если честно, то сыворотку я наношу только на ночь и всё, днем использую крем пожирноватей, так как уже холодно, а кожу надо защищать ??
annabrandner
Сыворотка не может заменить крем, так как у них разные уровни воздействия на кожу. Сыворотка глубже проникает, в то время как крем несёт барьерную функцию. Девочки, это очень важно. Крем запечатывает сыворотку (или же концентрат) и даёт ей работать на более глубоких слоях кожи. И защищает лицо от многих нежелательных воздействий, в отличии от сывороток.
Модератор Ірина
Бренд рекомендует наносить несколько капель концентрата утром и/или вечером на тщательно очищенную кожу лица и шеи. А также можно использовать как отдельный продукт или наносить под повседневный дневной крем.
Marynaz
annabrandner, не завжди. Є відомі лінійки корейського виробництва, де есенція, емульсія, сироватка і молочко то є повноцінні крема!!! Як кажуть, в всіх правилах завжди є виключення.
O'Lena
Вот так важно пользоваться не только хорошим, а еще и правильно))
Bulavo4ka
Действительно для эффекта нужно знать как когда и что наносить правильно, знаю девочек которые при покупке чего-то нового наносят ежесекундно все и сразу ?а потом говорят что плохая косметика или что то не подошло ,все конечно может быть ,но нужно правильно использовать как написано в брошюре или на упаковке
annabrandner
Bulavo4ka, правильно, я с Вами согласна. Даже если на упаковке не указан способ применения, что иногда бывает, лучше не полениться и зайти на сайт производителя, где указана подробная информация о продукте.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Irina_Klimenko

Здоровая кожа

Очень мечтаю избавиться от морщин, и кругов под глазами.
У меня с детства круги под глазами, и я уже не знаю, что делать.
Пытаюсь всегда пробовать новинки и смотреть на результат. Надеюсь ваш продукт поможет. Я буду самым счастливым человеком)))
У відгука 3 коментарі
Надія Бережна
Та ж сама ситуація з кругами під очима і зморшками...потрібно починати використовувати більш радикальні методи
Marynaz
Бережна Надія, будьте обережні з радикальними методами, аби шкіра не привакла до дії сильних кислот і через декілька років навіть самі "сильні" крема були безсилі. Починайте завжди з "низу"))))
Bulavo4ka
Проблемы могут идти из организма , поэтому для начала нужно обследоваться а потом уже если все хорошо ухаживать за кожей,потому что бывает мы начинаем не с того с чего нужно,всем здоровья и удачи в проекте collistar
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися