rusya91
rusya91
Новачок
Відгуки rusya91
Коментарі rusya91
Отримано лайків
7 Like
rusya91

Дуже крута новинка! Потрібно спробувати!

Мої доці дуже люблять сирки від Яготинське, старша як перекус а менша на сніданок.
На полицях в магазині ще не бачили таких кашок тому надіємся спробувати та поділитись враженням, а тут ще чудовий та зручний формат який можна взяти на прогулянку чи в дорогу!
У відгука 0 коментарів
rusya91

Pampers

Цікавий проект. Дуже хочеться в нього попасти та протестувати саме ці підгузки. Багато знайомих користуються саме цією маркою підгузок та вологих серветок і добре про них відгукуються, тому мені б було цікаво їх протестувати та скласти свої враження про продукти даної марки.
У відгука 3 коментарі
rusya91

РеКрем ?

Протестувавши даний крем, зробила висновки, що будемо користуватися і надалі. Почитавши відгуки інших учасників попробували по різному використовувати. Отже, з як крем під підгузник справився на відмінно, як крем для рук при вітрі і морозі теж добре але в нас зараз тепло то буквально застали паро днів морозу але справився на відмінно. Також попробувала як основу під макіяж то мені не дуже, а вот після депіляції та порізах після гоління (для чоловіка) то супер. РеКрем займе місце на поличці :)
У відгука 2 коментарі
rusya91

РеКрем

Отримали і ми крем для тестування. Так як попрілостей на даний момент в малечі немає то тестую поки на собі. У холодну пору року стикаюсь з проблемою тріскання шкіри рук від холоду. Інколи до крові((( Сьогодні спробувала перед походом на вулицю нанести крем, крем має дуже ніжний і приємний аромат, густий тому потрібно зовсім його трохи, добре впитується і утворює таку ніби плівочку але дискомфорту не приносить. Отже, після першого дня тестування я задоволена, руки захищені від впливу холоду та зволоженні а тріщини підсушились що свідчить їх загоєнню
У відгука 9 коментарів