ІринаМама
ІринаМама
Новачок
Відгуки ІринаМама
Коментарі ІринаМама
Отримано лайків
4 Like
ІринаМама

Полезные бактерии для моего желудка.

Получила посылочку с полезными бактериями. В прошлом году сорвала на море здоровье.. и теперь постоянно мучаюсь..и вот удача!! Прием удобен утром до еды и не нужно волноваться что забуду. Плюс ко всему удобен размер препарата.. о результате позже напишу. Думаю эффективность можно оценить ближе к неделе употребления, тогда организм уже покажет результаты.
Препарат не стоит хранить в холодильнике, так указано на упаковке. В такое жаркое лето, мне не приходится переживать что стоит на видном месте и я могу выпить препарат.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
ІринаМама, только ведь не для желудка, а для кишечника. Мы в этом проекте говорим именно об этом органе.
ІринаМама
Спасибо за исправление. ? Надеюсь на отменный результат. Первый день-полет нормальный!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
vidmin

Ложка "дьогтю" в бочечці "меду"

Пройшло більше року і мені знов пощастило попасти в списки учасників тестування naprobu. На цей раз це Альфлоркс – дієтична добавка для нормалізації мікрофлори кишечника.
18 липня я одержала свою бочку меду, а точніше упаковку з 30 капсулами у тубі. Про дію я поки сказати нічого не можу, оскільки пройшло ще замало часу, але про перші враження як споживача напишу.
Декілька ложок дьогтю я знайшла при вивченні упаковки дієтичної добавки.
1 ложка: Спосіб вживання. Ось тут нестиковка. Я спочатку прочитала вкладиш і етикетку на тубі, де вказано, що вживати 1 капсулу на добу, проковтнути, запиваючи склянкою водою. Так і споживала, не враховуючи до чи після їжі (в основному – після). Потім прочитала у відгуках у Анюта27, що вона вживала за 15 хвилин до їжі, і зрозуміла, що я щось пропустила. Уважно вивчивши ВСІ матеріали упаковки знайшла на пачці, що вживати за 15-20 хв до прийому їжі. Так не повинно бути. Інформація повинна бути наведена однакова, щоб не виникало подібних ситуацій. До того ж при споживанні перед їдою він не попадає в кишківник, а розпадається в шлунку. 5 днів споживання добавки … що пила, що не пила….а якщо врахувати, що ціна упаковки близько 500 грн, то врахуйте, що 85 грн просто б викинула, або після курсу сказала, що добавка не працює.
P.S. Написала це і залізла на їх сайт https://www.symbiosys.com/ua/symbiosys-alfloreks/ «Приймати по 1 капсулі СІМБІОЗІС Альфлорекс® один раз на день протягом не менше 4 тижнів. Ви можете приймати його в будь-який час доби, з їжею та без. Запивайте склянкою води.» Тадаммм…я заплуталася(
І от як Ви порекомендуєте його вживати? Я для себе вирішила за 15 хв до їди.
2 ложка: У вкладиші вказано, що для отримання додаткової інформації звертатися…тра-та-та…у Францію і надано адрес і телефон французької компанії. Це жарти? Цікаво представництво у Франції знає українську мову? Бо я, наприклад, ні бельмеса французькою. Та й дзвонити, знаєте, не дешево. (До речі на сайті розділ контакти – пустий. Не вказано ні адрес, ні телефон)
3 ложка: Пачка. Дата виробництва: дивись на упаковці….емм…я не знайшла( Лишень кінцева дата споживання.
Про інші дрібні помилки і неточності в тексті я уже мовчу( Мені, як споживачу, приємно тримати упаковки на яких все чітко, вичерпно написано, відсутня суперечлива інформація, а навіть якщо якоїсь інформації немає, то було б реальне посилання куди можна було б звернутися.
Щось «дьогтю» для такої баночки «меду» забагато.
У відгука 11 коментарів
kohanai
Доброго дня. Дякую за ваш відгук. Ціна для мене інформація.
ІринаМама
Я тоже не обратила внимание, а теперь нужно снова просмотреть этот препарат.. странные неточности
olga1992
Доброго дня ,ось це я розумію відповідальний підхід ,до свого здоров'я!Я чесно кажучи й не звернула увагу ((Тільки не змогла точно поняти , коли краще їх вживати .Мені зручно перед їжею ,поки минуло три дні , результат поки не видно ,але чекаю ))
Wow
Те ж цікавить ця інформація. Я приймаю за 15 хвилин до обіду.
ekaterina._.zvereva
Такая ложка ,к сожалению, есть у всех препаратов . БАД всегда принимается до еды, ну вот как утром правильно на тощак стакан воды выпивать за 15-20 минут до еды, тогда же и БАД
NataSa
Як на мене, пробіотики до кішківника потраплять легше якщо шлунок буде пустий. Тому вживатиму Альфлорекс зранку за 20 хвилин до їжі.
Bulavo4ka
Дякую за такий розгорнутий відгук,я теж писала чому не состиковка у вкладиші і на тому ж сайті,чому на сайті я знайшла Альфлорекс состав багато Е,а у вкладиші цього немає,теж цей нюанс не зрозумілий,я продовжую звісно приймати ,але деякі моменти не дуже зрозумілі
Lana83
Я взагалі перед прийомом проконсультувалася з лікарями...двома), прочитала інструкцію в Гуглі)), потім коли прийшла посилочка, і лиш тоді почала прийом. Мій лікар сказала, що пробіотик сама по собі то є добавка до...і , звичайно, його краще приймати перед їжею за 15-20 хв...але не на тощак. Тому я приймаю десь ближче обіду за пів години до їжі). Так, як сніданки у мене часто стають просто легкими перекусами. Але...можу сказати, що результат вже є: немає вздуття після їжі і "бігання в туалет" стало менш кількісним))).
ekaterina._.zvereva
Lana83, я тоже консультировалась с врачами ,так как все еще кормлю малыша грудью. Оба врача сказали что пробиотик не навредит
olga1992
ekaterina._.zvereva, в принципе да ,все так и есть ,как везде пишут БАДы не являются лекарственным средством
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Родион

Получение и начало приёма

Получил посылку. Начал сегодня первый день приёма. Понравилось что в инструкции все подробно расписано, хорошая надёжная и крепкая упаковка, капсулы очень маленькие и глотаются очень легко, то есть даже у тех кому сложно проглотить таблетки не будет никаких затруднений при приёме этих капсул. Нет неприятного вкуса или запаха. Понравилось что нет привязки к приёму пищи и времени. Главное выпить таблетку в день и примерно в одно и тоже время. Очень удобно. Думаю о первых результатах стоит говорить спустя неделю как минимум, так как в инструкции указано что при начале приёма может быть изменение в работе кишечника и это есть адаптация.
У відгука 7 коментарів
Vivienne
є прив'язка, ви неуважно читали))
olusik
за 15-20 мин. до приема пищи)))
ІринаМама
olusik, вы правы и думаю это важно, так как любой препарат имеет период действия
Модератор Ольга
Родион, рекомендуется употреблять капсулы перед едой, за 15-20 минут.
ekaterina._.zvereva
Все БАДы лучше принимать утром на тощак,за 15-20 минут до еды,так они лучше усваиваются и соответственно лучше результат. Если пить не правильно,то может вообще не быть никакого эффекта и дело будет не в препарате
Родион
Досмотрел, да, за 15 минут до приёма. Спасибо) Пью, жду результатов ?
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися