Смачні перекуси

Смачні перекуси

Щоб не залишитися голодними протягом дня, не забувайте про перекуси. Як правило, за кілька годин після сніданку ваш шлунок починає сигналізувати, що йому хочеться чогось смачненького, і це абсолютно нормально. Перекуси потрібні та важливі для організму, й уникати їх не варто. Найкращий час для перекусу – за кілька годин після сніданку (11:00–12:00) та між обідом і вечерею (16:00–17:00).

Що ж з’їсти, щоб зарядитися енергією?
Наш перший ранковий перекус краще зробити вуглеводним. Наприклад, гранола АХА разом із йогуртом або молоком – це відмінний варіант, який можна приготувати за лічені хвилини. Горішки й сухофрукти, які вже входять до складу, будуть чудовим доповненням.
Такий перекус можна взяти із собою на роботу, навчання або навіть на прогулянку в герметичному контейнері, і ви точно не залишитеся голодними, коли до обіду ще багато часу.
Що ще підійде для ранкового перекусу?
Свіжі фрукти або ягоди в сирому вигляді чи у вигляді смузі (який теж можна доповнити невеликою кількістю граноли).
Для тих, хто не любить солодке, сендвіч із цільнозернового хліба зі скибочкою сиру й овочами або авокадо стане відмінним варіантом.

Полудень – перекус після обіду. Завдяки йому ви зможете уникнути переїдання за вечерею. Найкраще зробити його білковим. Оптимальніше за все підійде сир, кефір або йогурт, тому що кальцій найкраще засвоюється у другій половині дня. Також до них можна додати жменю горіхів, які сприятливо впливають на розумову діяльність.

Підсумуємо, які продукти ідеально підходять для перекусу:
- фрукти та ягоди (яблука, цитрусові, банани і т. д.);
- кисломолочні продукти (сир, йогурт, ряжанка, кефір);
- злаки (гранола, вівсяна каша);
- горіхи (у невеликій кількості);
- сухофрукти.

Скомбінувавши це все, ви отримаєте потужний заряд енергії та вітамінів. АХА вже подбала про це, і вам залишиться тільки додати в гранолу молоко або йогурт і насолоджуватися смаком.

Не уникайте перекусів – вони допоможуть угамувати почуття голоду протягом дня і зможуть збільшити вашу продуктивність у рази.

Коментарів
Ідеально)
Уважаемый пользователь 1564473821, обращаем Ваше внимание на наш раздел FAQ - Регистрация - последний вопрос/ответ.
Очень правильная статья. Если режим своего питания сделать пяти-шести разовым с правильным распределением жиров, белков и углеводов, то можно решить многие проблемы со здоровьем, в том числе и лишний вес.
На работе всегда спасают правильные перекусы иначе будет либо больной желудок, либо лишний вес))
Один из любимых перекусов - тост с авокадо или фрукты)) а гранола - один из любимых завтраков))
Такие перекусы гораздо вкуснее и полезней, чем сладкие шоколадные вкусняшки с чаем. На работе люблю перекусывать овсяной кашей АХА с черникой или клубничкой, как раз размер порции небольшой - и не переел и голод удовлетворил. Подскажите, есть какие-то варианты приготовления полезных сладостей из гранолы ?
Такой готовый продукт, как гранола, настоящая палочка выручалочка, при желании можно так сразу брать и кушать, и при желании дополнить чем-нибудь, всё очень быстро))
Часто використовую фрукти і ягоди для перекусу. Влітку і на початку осені це зазвичай сезонні фрукти, а в інші періоди люблю їсти яблука. Також люблю їсти на роботі кисомолочний сир. Купляю велику упаковку на роботу і за тиждень її з'їдаю.
Гранола с орешками теперь наш любимый перекус. МММММммм... какое же наслаждение
Спасибо за интересную статью, у меня с перекусами всегда была проблема. После пробы гранолы и овсяной каши от АХА, захотелось еще попробовать что то из их продукции, мне безумно понравились их батончики, идеально если в пути (транспорт или машина или пешком) =))
Да, такие батончики тоже покупаю. Но как перекус чаще всего у меня состоит с яблок, творога с орехами или еще люблю брать йогурт и бананы. Если гуляю с ребенком удобно брать яблоки и бананы. Так точно знаю что перекус не пропадет если жарко или когда не хотим кушать).
Сніданок з гранола з молоком тепер мій улюблений)))
На протяжении дня между приемами пищи обязательно должны быть перекусы.
Отличный вариант чтобы взять с собой на работу.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися