Живильна волога: навіщо та як правильно зволожувати шкіру

Живильна волога: навіщо та як правильно зволожувати шкіру

Вода – основа життя. Наше тіло на 80% складається з води. А отже, це надважливий компонент для нас у підтриманні гарного самопочуття. Саме тому спеціалісти рекомендують щодня випивати не менше 1,5 літра чистої води й регулярно зволожувати шкіру обличчя та тіла.

Але щоб шкіра була не просто зволоженою, а м’якою та шовковистою, варто дещо знати.

Водні процедури (душ, купання в морі, басейні) не зволожують, а, навпаки, сприяють зневодненню шкіри, якщо після них не зволожити тіло спеціальними косметичними засобами. Особливо страждає шкіра від зневоднення в спекотну погоду. Річ у тім, що через інтенсивні водні процедури шкіра втрачає природний гідроліпідний бар’єр, що захищає її від подразнення та пересихання. Тому дуже важливо додатково піклуватися про шкіру.

Краще зволожувати шкіру такими засобами, що не обтяжують її, а ніжно та делікатно поповнюють природний баланс вологи в ній, відновлюють, захищають від зовнішніх подразників. З цією задачею вправно впораються засоби на основі натуральних компонентів без домішків синтетичних елементів (що зазвичай агресивно діють на шкіру). 

Наприклад, засоби з лінійки Viva Organic від Eveline: основні компоненти цих кремів – органічна олія, екстракти рослин та вітаміни. Складаються на 96% з натуральних компонентів. У засобах відсутні парабени, силікони та EDTA. Крем-сироватка для обличчя й тіла на основі органічної олії кокоса та екстракту алое вера з вітамінами A, E, F сприяє зволоженню, розгладженню шкіри, забезпечує її інтенсивне живлення, підтягує. А крем-масло для обличчя й тіла з обліпихою, екстрактом мумійо, гіалуроновою кислотою та вітамінами можна наносити не лише після водних процедур і фізичної активності, а й використовувати як засіб після засмаги. 

Ділимося порадами експертів, що вже випробували на собі чарівну дію засобів на основі натуральних компонентів.

 

Для тіла в лінійці Viva Organic – продукти натурального походження. Крем-масло для обличчя й тіла для сухої та чутливої шкіри захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів і зневоднення. Порада: наносити його варто зранку для захисту від впливу вільних радикалів. Ввечері крем чудово розслабляє, адже має ще й чудовий аромат та ніжну текстуру.

Крем-сироватка для обличчя й тіла для сухої та дуже сухої шкіри на основі кокосової олії та алое вера відновлює, підвищує захисні властивості шкіри. Порада: крем буде більш активним, якщо наносити його після душу із застосуванням рукавички кесе.

Олена Жовнір, бьюті-блогер

 

Винайшла для себе бюджетні засоби, про які сміливо можу заявити: це знахідки! Обидва на основі безпечних компонентів, не містять парабенів, силікону та синтетичних барвників. Консистенція – середнє між кремом та маслом.

Дуже швидко вбираються шкірою, відмінно зволожують, шкіра миттєво стає гладенькою та шовковистою. Просто спробуйте раз і зрозумієте. Це крем-масло для обличчя та тіла на основі органічної олії обліпихи й біоекстракту мумійо та крем-сироватка на олії кокоса й bio алое вера від Viva Organic. Я в захваті від запаху!

Зранку нанесла на шкіру – і вистачає на весь день, немає відчуття плівки та жирності на шкірі. Дуже економно витрачається: у баночці 200 ml.

Вкотре пересвідчуюся, що ціна не завжди відповідає очікуванням. Скільки люксових брендів розчарували… А бюджетні засоби навіть краще деяких люксів. Спробуй!

Юлія Котова, бьюті-блогер

Коментарів
Мені здається інформація суто про догляд, без цитат "відомих" людей була б кращою.
Да, очень важно обеспечить кожу дополнительным увлажнением, особенно жарким летом. Спасибо за советы!
Хороший крем, понравился с облепихой! Запах очень нежный, приятный!) увлажняет и не липнет!
Пробувала такий кремчик, запах ніжний, приятний, добре увлажняє.
Актуально на жаркий период времени. Когда нашей коже как раз таки нужен увлажняющий уход.
Большое спасибо за советы)Моя кожа как раз очень нуждается в увлажнении)
Кожу всегда нужно увлажнять чтобы на дольше сохранить её молодость и красоту, и этот крем отличный вариант)))
Люблю косметику Евелін, бюджетна і якісна, користуюсь тональною основою, задоволена. Маю суху шкіру, тому спробую і крем-масло.
Когда эта линейка только появилась на полках магазинов, мерчендайзеры и консультанты очень привлекали внимание посетителей к ней. Сейчас такого ажиотажа нет...
Шкіру потрібно завжди доглядати та підтримувати її баланс, а вода - це основа життя. Зволоження - основ агарного та свіжого вигляду назавжди.
Користуюся засобами цього бренду і це велика удача знайти бюджетний догляд без парабенів та ще й на рослинній основі
Просто неймовірний крем. Дуже гарно зволожує шкіру та надає їй здорового блиску. А ще приємна ціна, що теж важливо. Буду купувати ще!
Крем очень классный. Мне очень понравился. Цена бюджетная и качество на высоте.
Крем с облепихой хорошо увлажняет
Этим брендом не пользовалась, но согласна что увлажнение кожи это важно. Я делаю процедуры для увлажнения кожи каждый день, вне зависимости от времени года, возможно попробую это средство, если встречу его на прилавках в магазине.
Я тільки недавно,спобувала!!!Дуже гарні і креми і скраби!!!ніжна шкіра після них,і головне для мене зволожена!!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися