Дуже шкода, що як і все хороше безлактозний йогурт «Растішка» дуже швидко закінчився. Як не старались ми його розтягнути «на подовше», але наш максимум – це три дні. Проте якими ж смачними і наповненими були ці дні :)
Ще до початку тестування мене дуже цікавив склад і смак продукту. Стосовно складу можу сказати, що як зазначено на коробочці йогурту «Растішка» він містить 78,6% молока, наповнювач (майже повністю з концентрованого соку), фермент лактазу і йогуртні закваски (два останні компоненти, як я зрозуміла і роблять йогурт безлактозним). Усі 4 протестовані йогурти смачні і солодкі за рахунок фруктового соку. Смаки «Персик-яблуко» і «Полуниця-банан» як на мене більш солодші за йогурт зі смаком «Виноград-яблуко».
В цілому, ми з сином дуже задоволені тестуванням, що відбулось, думаю це був цікавий досвід для нас обох :)