tatag
tatag
Експерт
Відгуки tatag
Коментарі tatag
Отримано лайків
11 Like
Альона Єлховікова

Питання анкети

Заповнюючи анкету мене дуже зацікавило питання про парфумерію. Який зв'язок має пробіотики та моя покупка парфумерії?!
Для себе хотіла б спробувати пробіотики, адже після зими організму важко адаптуватися до зміни харчування. Гарного тестування експертам та позитивного настрою.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Алена Голинько, анкети - це міні маркетингове дослідження. Тому питання можуть бути найрізноманітнішими.
tatag
Теж здивували питання щодо парфюмерії. До того ж кілька питань з множинним виробом - а система не дає вибрати кілька варіантів. Тож результати в будь-якому разі будуть не на 100% достовірні.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Селезнева Татьяна

Бесплатные пробники от Vichy?

Не знаю, можно ли оставлять подробные комментарии, но рискну? Для тех, кто не попадет в список счастливчиков на тестирование Vichy, ну и вообще для всех желающих, Vichy раздает в аптеках пробники за копейки?
Список адресов аптек, где можно купить комплекты, по ссылкам:
Днепр и область (Каменское, Кривой Рог, Кропивницкий, Николаев): http://spr.ly/6182G5XyC
Львов и область (Ивано-Франковск, Каменец-Подольский, Луцк, Мукачево, Ужгород, Хмельницкий, Черновцы, Чертков): http://spr.ly/6183G5Xyh
Одесса и область (Измаил, Лиманка, Фонтанка, Херсон): http://spr.ly/6184G5XJ6
Киев и область (Борисполь, Бровары, Вишневое, Винница, Гатное, Житомир, Стоянка, Ходосовка, Чернигов): http://spr.ly/6185G5XJB
Харьков и область (Полтава, Сумы): http://spr.ly/6186G5XJ8
У відгука 5 коментарів
tatag
Читаю, и не знаю, смеяться или плакать)) Это кто ж так безграмотно писал? Херсон - в Одесской обл, Винница - в Киевской. Полтава - в Харьковской и пр. пр. пр.)) Я уже молчу о том, что был такой широкий анонс во всех соцсетях, а пробники закончились буквально за день-два, хотя организаторы и писали, что забрать пробники можно будет в течение месяца
Селезнева Татьяна
tatag, я даже внимания не обратила на города?
olena.romanenko
tatag, там не так, ми вже це обговорили на минулому тижні) ще до перенесення термінів реєстрації. Є основні міста де акція діє, і навіть там не в усіх аптеках є ці зразки. Наприклад, Києв - одна аптека на все Голосієво та одна на всю Троєщину, а кожен з цих районів міста як районному містечко десь в центрі України) Тому дуже нерівномірно розподіл. По містах вони писали, наприклад, що в Житомирі лише одна аптека на все місто (на вул. Київській), а от у Рівному акції немає, хоча це такий самий обласний центр як і Житомир. В інстаграмі я питала мен івідповіли "лише ті міста та ті аптеки, що зазанчено на сайті". Потім дівчата знайшли всі ці "за гривню" набори на олх за 80 грн) Хоча дехто зміг взяти та тут є відгуки. Якщо не помиляюся - Монічки) Як на мою думку, акція не продумана, бо реально краще було б висилати на поштомати індивідуально "один пакет в одні руки", але це ж довго пакувати. Але з іншого боку- була б ціла база контактів жінок та опис проблем їх шкіри)
Bulavo4ka
olena.romanenko, в нашому місті немає тільки в одній чи двох аптеках на краю міста ,їхати туди не зручно і не факт що є чи дадуть,,теж би за любки спробувала пробники ,звісно сплатила би за пересилку,бо на олх або шафі я не хочу і рука не підіймається заплатити 80 грн + доставка за те ,що людина взяла собі майже безкоштовно,тому вірю в списки ,якщо не потраплю ,може колись повезе десь знайти пробник
Галина Треножкіна
olena.romanenko, так хотіла пробники що зайшла на олх і купила у бариг. Що поробиш якщо не встигаєш за ними. Переплачуєш ще й на доставку. Що поробиш зато спробую хоть трішки крутої та дієвої косметики.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Широкова Юлія

Участники тестирования

Поздравляю участников тестирования, буду ждать отзывы... Давненько засматриваюсь на веганскую серию косметики Евелин
Новичкам везет)

У відгука 8 коментарів
Юлия13life
Присоединяюсь к поздравлениям. Пока правда сами участники еще не писали сообщения про то, что попали в список.
tatag
Да, я тоже заметила - 70% участников - новички :)
Юлия13life
tatag, в каком то проекте модераторы ответили , что много новичков, чтоб дать возможность участвовать в проектах большему числу участников, а не только одним и тем же. Как то так....
Iro4ka777sl
И я заметила, что 70 участников тестирования - новички. Такое впечатление, что рейтинг против тебя...
Юлия13life
Было бы хорошо если б выбирали для участия из разных категорий участников равное число. Например, в проекте 100 участников, то в тестирование прошли б -25 новичков, 25 знатоков, 25 экспертов, 25 опытных и супер экспертов. Примерно так....
Юлия13life
Не правильно написала, сейчас переглянула - нас 5 группу участников:новичок,
Юлия13life
Знаток, эксперт, опытный эксперт и супер эксперт.
olena.romanenko
Юлия13life, я думаю варто і за віком і за регіоном обрати, але так дуже важко, мабуть
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Зоя Бурчик

жду?

через 2 дня наконец узнаю.повезло мне быть в эксперты или нет.так волнуюсь?хочется и попробовать новый препарат , и здоровье поправить. особенно после родов восстановить кишечную микрофлору. а то вечные проблемы?то вздутие,то диарея ,то метеоризм. хоть и не ем вредной пищи,которая могла бы вызвать это всё ?‍♀️так что очень надеюсь.?
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Зоя Бурчик, если Вы на ГВ - препарат Вам принимать не рекомендуется.
Зоя Бурчик
Модератор Ольга, да мы на ГВ.но нам уже 11 месяцев .у меня мама медработник и сказала,что данный препарат можно.тем более это не лекарство,а БАД.
tatag
Модератор Ольга, а почему? В инструкции ничего по этому поводу не написано.
Модератор Ольга
tatag, tcnm - есть, вот здесь: https://www.symbiosys.com/ua/symbiosys-alfloreks/
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mostexpensive

Альфлорекс

Дуже хочу потратипи в список експертів і протестувати цей пробіотик,але мене цікавить чи можна його приймати годуючим жінкам,так як я маю маленьке чудо якому 6 місяців? і ми виключно на грудному вигодовуванні???Останнім часом з'явився дискомфорт у животі та й симптоми СПК,надіюсь що годуючим матерям він підходить?
У відгука 15 коментарів
Bulavo4ka
В інструкції нічого не вказано, проконсультуйтеся краще з лікарем
Yaninka_G
Мені модератори відповіли що в період лактації препарат протипоказаний, тому я навіть не реєструвалася.
Модератор Ольга
oksanamelnytska, препарат не рекомендований вагітним та годуючим жінкам.
mostexpensive
Дякую за відповіді,теж вже прочитала інструкцію?
Tina152014
Я вообще думаю,когда кормить ребёнка грудью, нужно к минимуму все опустить с разных препаратов. Только в случае, если Вам доктор прописал.
.Olga.
Tina152014, золотые слова! А не гнаться за бесплатностями.
tatag
Yaninka_G, а откуда такая информация? В инструкции в противопоказания только индивидуальная непереносимость. Погуглила несколько аптек - нигде ничего нет о том, что нельзя кормящим.
Модератор Ольга
tatag, https://www.symbiosys.com/ua/symbiosys-alfloreks/ - официальный источник.
mostexpensive
В якості запобіжного заходу застосування цього продукту не рекомендується для вагітних або годуючих жінок. Для отримання додаткової інформації зверніться до лікаря (на офіційній сторінці),він не рекомендований,а не протипоказаний☝️.
mostexpensive
Тож я думаю вибір залишається за мамою і рекомендаціями лікаря.
mostexpensive
Olga81, якщо є проблема,то в будь якому разі вона буде вирішуватись і немає значення чи це буде безкоштовно
mostexpensive
Olga81, чи придбано в аптеці
.Olga.
oksanamelnytska, я б не рисковала.Я - хроник,например. И каждый год минимум раз капаюсь в больнице. Так я когда была беременной и родила\кормила грудью почти год,то не принимала никаких препаратов, раз в пятилетку "Мезим". Т.к. боялась,чтоб на ребенке не отразилось. Сегодня почитала инструкцию к препарату на аптечных сайтах.Так там указано,что первую неделю изменения в работе кишечника могут быть и ощутимые в плане дискомфорта. Это типа норм, и нужно продолжать пить препарат.Но нужно ли молодой маме испытывать сейчас дополнительный стресс...
Tina152014
Olga81, полностью поддерживаю.
.Olga.
Tina152014, спасибо. Сейчас и так экология и питание такие,что дети наши растут не слишком здоровыми. А то еще мед.препараты добавлять в период вынашивания и лактации. Можно потерпеть.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися