Yuliya 22
Yuliya 22
Експерт
Відгуки Yuliya 22
Коментарі Yuliya 22
Отримано лайків
55 Like
Марія Щербатюк

Збитий десерт #DrOetker

Усім привіт. Так як збитий десерт дуже нагадує смак морозиво, то я спробувала його заморозити. У якості добавки добавила бананове пюре. Текстура дуже ніжна і приємна. Бананів я добавили 4 штуки ну дуууже спілих і солодких. Коли збила десерт не перестаючи збивати по трохи добавляла бананове пюре. Цікаво, що маса залишалась пухкою і ніжною. Сьогодні хотіла повторити морозиво з ягодами, але ніде у супермаркетах немає такого десерту #DrOetker щоб придбати. Надіюсь, що скоро буде можливість придбати такий десертик.
У відгука 2 коментарі
Yuliya 22
Посмотрите в специальных магазинах для кондитеров, нашла только там
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Yuliya 22

Что то новое

Очень хочется принять участие в тестировании так как на данный момент курсами пью пробиотики в капсулах. Проблема появилась после сложных родов, не могли запустить кишечник 3 дня, после этого и начались мои мучения. Ранее не слвшала о данном препарате, очень интересно почитать отзывы.Буду ждать список участников. Всем удачи!!!
У відгука 4 коментарів
Bulavo4ka
Спасибо большое ? и Вам удачи, проблема к сожалению не новая,смотрю у многих проблемы с кишечником(
Yuliya 22
Bulavo4ka, Спасибо, да проблема у многих, ритм жизни к сожалению способствует поглощению фаст фуда, а не нормальных овощей, от этого и страдаем. Не зря предыдущие поколения квасили капусту, яблоки...и проблем не знали
Модератор Ольга
Yuliya22, стоит брать пример :) Хотя сейчас и качество продукции другое, к сожалению :( Поэтому искренне желаем попасть в список.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Olha0909

Корм для кошенят

Стовідсотково рекомендую цей корм! Котик дуже любить похрумтіти сухим кормом ввечері і вночі) Надає перевагу вологому корму,але сухий це як н.з. для нього! Котик задоволений,а ми, власники,задоволені станой його здоров'я. Будемо чекати переходу на наступний рівень годуння після рочку котику) #PURINAONE_UA @naprobu.ua
У відгука 5 коментарів
Yuliya 22
Очень красивая упаковка, жаль что когда мои были маленькие не было ещё такого корма, возьму на заметку
Юлия13life
Корм очень нравится котам. Купила своему для тех кто живет в помещении, не оторвать от него теперь
ternivchanka
Смічнючий смугастик! Так, до року коте вважають кошеням. Мене це теж дивувало свого часу. Коли наше 8-місячне кошеня стало більше за маму-кішку.)))
Olha0909
ternivchanka, таке кошеня,що вже тягне на повноцынного кота))))
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Декор пасочок і льодяників

Чодово посувала посилка нам до паски, оскілкьи встигли ще й прикрасити наші пасочки посипками) Ось які вони вийшли у нас з чудовими посипками) а ще посипки такі використовуємо завжди у льодяниках ( саме цю фірму беремо, оскільки всередині вони не тануть і чудово виглядають!)
У відгука 9 коментарів
mari-sofi
Красота. А можно рецептик леденцов?
Наталия Fox
Очень красивые фото
Elena_La
Очень прекрасно, что за форму используете для леденцов?
НастяК
Да, про леденцы интересно очень!!! ? И рецепт можно, пожалуйста? Уж очень красивые?
Deleted
Дуже гарно, особливо льодяник
Аксютка107
Какие леденцы у вас красивые!Подскажите,пожалуйста,какой формой пользуетесь?
Dashiki1984
Какое все аппетитное на фотографиях!
Yuliya 22
И я хочу рецепт леденцов
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 20 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися