Deleona
Deleona
Експерт
Відгуки Deleona
Коментарі Deleona
Отримано лайків
12 Like
YaninaК

Salut, мороженое от dr.Oetker,

или С этим справится даже ребенок!
Многие эксперты здесь, на портале, хвалили Взбитый десерт в замороженом виде. И мы тоже сделали это! Минимум усилий - максимум удовольствия )) Сынуля сделал это почти сам, всё просто, но очень вкусно! Отлично замораживается, разложить по формочкам и через час - voila! Сливочное счастье на палочке для обожаемых деток. За простоту приготовления и отличный вкус - 10 баллов из 10. В супермаркете видела уже заветные пачечки - если не ошибаюсь, гривен по 25, так что думаю, таким мороженым будем лакомиться не один раз этим летом.
У відгука 8 коментарів
Deleona
Даже не думала так его использовать, надо будет попробовать! На вкус сильно отличается от обычного пломбира?
YaninaК
Deleona, ну, сейчас и обычных пломбиров десятки, и у каждого свой вкус))) но по вкусу похоже на пломбир
Mariannarad
Не заморожувала, дякую за ідею!
fitakKatja
Главные эксперты вкусняшек это дети и видно что вашему ребенку очень понравился такой десерт
Lenusik-1980
Моим деткам тоже понравился замороженный десерт. Только мы в него добавляли порезанную клубнику
Shuper Nadia
Супер десерт це звичайно морозиво
Маляр
Клас! Треба спробувати!
zhuravliova92
Вау,круто,отличная идея и очень позитивные фото)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Osya

Желфікс Dr. Oetker – має бути в кожної господині.

Відкриття чого нового та корисного для себе - то завжди цікавий досвід. Беру участь у тестуванні продукції Dr.Oetker від Naprobu Отримала цілу коробку продукції для тестування: желфікс, желе для торта, збитий десерт.
Першим я варила варення зі смородини, яке дуже корисне я його люблю до домашнього сиру. Так як це була перша спроба, т оя уважно прочитала інстуркцію і все додавала як написано на пакети: 1 кг смородини, 1 кг цукру. додала Желфікс з пектином із цитрусових, варити всього 3 хв, дуже швидко і зберігаються вітаміни. Коли варення трошки вистигло я була дуже рада, що воно стало як джем, можна було ножде різати.
Друга моя спроба була із вишнями, я їх дуже люблю, але щоб із них зробити варення, потрібно варити їх дуже довго і кілька днів, та із Желфікс я все зробила дуже швидко.
Загалом я немовірно задоволена експериментом і всім рекомендую Желфікс для приготування джему.

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker_желфікс #naprobu_відгуки
У відгука 4 коментарів
Deleona
Ого, у меня очень жидкое получилось... в принципе я не против, но что же я сделала не так? :D
Osya
я все робила за рецептом на упаковці, єдине що самі вишні трошки довше варила, а потім вже добавляла желфікс
Shuper Nadia
Дуже густе желе у вас вийшло, скільки ви желефіксу додавали?
Osya
Shuper Nadia, пів упковки 2:1, вишень було більше кілограма
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Masheri

Вердикт... Збитий десерт ? - смакота!

Усім привіт!!! Сьогодні я протестувала збитий десерт та безбарвне желе для торту від ТМ Dr. Oetker. Вирішила побалувати свою родину кексом, але не своїм звичним традиційним рецептом, а спробувати щось нове. Розвіяти буденність))) Тому, випікши кекс, розрізала його на два коржі, а зверху залила фрукти желем для торту. Результатом задоволена, збитий десерт надав кексику ніжної легкості, а фрукти зверху добре загусли і додали кислинку й хрумкості смаку.
Щодо збитого ? десерту плюси (переваги) :
? швидке приготування (затрачаєш приблизно 3 хв, і все, десерт можна подавати) ;
? чудове декорування (завдяки десерту можна надати вишуканий вигляд будь-якому смаколику, облагородити випічку ? ;
?універсальність (особисто мене, найбільше підкупила його різноплановість. Хочеш використовуй його як: 1) десерт до ☕ кави, чаю; 2) декор на ?торт, кекс тощо; 3) вишуканий десерт до фруктів).
Мінуси (недоліки) :
?наявність емульгаторів (E471, E472a, козеїнат натрію).
Тепер, щодо безбарвного желе. Плюси:
? швидке приготування (для отримання желе потрібно десь 3 хв, що значно упрощує життя господині) ;
? безбарвний колір (зберігає природний відтінок фруктів, тому, фантазувати над декоруванням можна, не вагаючись. Кольорова гамма ні в якому разі не постраждає.
? чудовий загусник (після того як вода закипіла, помішуючи ще 1 хв, полила фрукти і буквально, на очах, почалось загусання). На замітку, поливати потрібно дуже швидко, щоб рідина була max гарячою. Я обережно поливала верхівку, трішки зволікла і вийшли, ледве помітні, невеличкі комочки. На наступний раз вже буду знати про це.
Мінуси:
?наявність стабілізатора.
#naprobuua_DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта
У відгука 10 коментарів
InnaZ
Надихнулася вашим кексом!!!Теж приготую!!
Masheri
InnaZ, вдалої Вам випічки та цікавих експериментів?
Valenty
Ахххх, яка краса!!!
mari-sofi
Какой красавчик получился, супер!!!Надо и себе попробовать, как раз думала про кексики)
малинка
Классс,треба теж спробувати,на вигляд ну дууууже смачно?
Masheri
Valenty, дуже дякую, старалась?
Masheri
mari-sofi, дійсно, результатом я задоволена. Обов'язково спробуйте, ще щось краще вигадаєте?
Masheri
малинка, він і справді дуже смачним вийшов. Десь годину тому родина смакувала, замовили на наступний місяць. Спробуйте обов'язково?
Deleona
Выглядит очень празднично)) можно такое на пасху печь
Masheri
Deleona, дійсно, Ви - маєте рацію, як варіант. Ще можна зверху посипати присипкою і пасхальними фігурками прикрасити??
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tanyayacuck

желфікс 1:1, 2:1, 3:1

Не перстаю дякувати за можливість стати учасником тестування. Цей раз пишу відгук про тестування желфіксу - всіх трьох видів
1:1 - цей вид використовувала при приготуванні вареннячка з вишеньок , робила по рецепту, точно всього дотримуючись, на 1 кг -1 кг цукру, вийшло смачнюче варення., і густе як для вишневого варення, оскільки вишня дає дуже багато соку
2:1 - цей вид використовувала для приготування варення з барбари (ревеню), хто знає, то барбара теж дає багато соку, алена диво при короткочасному варінні воно вийшло теж густе
3:1 - використовувала для варіння варення з різних ягід (малина, вишні, смородина, порічки та апельсин) , цукру брала всього 350 гр. Вийшло дуже густе варення, і звичайно тішить що варилося воно всьгого 3 хвилина
Пррдукція дуже якісна, дуже проста і легка в приготуванні!Дякую
У відгука 3 коментарі
Deleona
Согласна, меня тоже очень радует, что варить не надо по 40 минут варенья, это просто вау!
tanyayacuck
Deleona, ага, по 40 хвилин три дні підряд постійно помішуючи щоб не пригоріло)))
Deleona
И желательно на полную луну и по часовой стрелке, а то взорвутся!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Katerin29

"Желе для торта" бесцветное Dr.Oetker

Приготовила классический бисквитный пирог, а украшением стало бесцветное желе Dr.Oetker. Сверху украсила малиной и ежевикой и залила желе.
Желе быстро готовиться по рецепту на обратной стороне пакетика. Один пакетик рассчитан на 250 мл жидкости (вода,сок), но я взяла воду. Содержимое пакетика
смешала с 2 ст. л. сахара, постепенно всыпала в 250 мл воды, перемешала, после чего довела до кипения и еще варила на протяжении 1 мин., когда жидкость
немного остыла, залила ягоды сверху на пироге, начиная от центра. Желе начало сразу же застывать даже при комнатной температуре. Затем поставила в
холодильник до полного застывания. В результате получилось нежное на вкус, красивое, аппетитное желе, а кроме этого желе не пропитывает корж и сохраняет
свежесть малины и ежевики. Получился очень красивый и вкусный пирог к чаю. Я довольна результатом. Буду в дальнейшем пользоваться "Желе для торта" Dr.Oetker для
приготовления десертов и рекомендовать друзьям.
У відгука 1 коментар
Deleona
Как красиво! Ежевика, как маленькие гусенички)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися