Inna Grabova
Inna Grabova
Досвідчений експерт
Відгуки Inna Grabova
Коментарі Inna Grabova
Отримано лайків
83 Like
Inna Grabova

Мрія

Про таку техніку від Веко мріє кожна господиня. Я теж не виняток. Дуже люблю готувати і випікати, тому звичайно дуже б хотілося це робити (особливо напередодні новорічних свят) вже на новій плиті і у новесенькій духовій шафі. Кажуть, що мрії мають інколи властивість матеріалізуватися, якщо цього дуже-дуже-дуже хотіти))) Тому і зараз надіюсь потрапити в список тестувальників для отримання такого крутого набору від Діда Мороза! В цьому році його роль виконують На пробу.юа і Веко! Удачі всім бажаючим! І мені))))
У відгука 5 коментарів
O'Lena
Ну, за 4200 не зовсім подарунок)
Inna Grabova
O'Lena, погоджуюсь. Але ж це дороговартісна техніка. Круто оновити свою кухню таким набором, та й ще й за 20% від повної вартості. Наприклад, цю суму мені реально виділити з сімейного бюджету, а от купити за повну вартість навряд чи...
Наталія Буковська
Теж не проти такого подарунку. У мене вбудована газова, але неоднозначні враження від неї.
Tanysha777
Я теж дуже хотіла б спробувати.. але не підходить моя кухня поки що по всим параметрам.. за те буду знати що потрібно на кухні буде зробити)) і дуже цікаво чим індукційна поверхня краща чи гірша в порівнянні з іншими
Модератор Ольга
Наталія Буковська, я після електричної до газової не хочу повертатися. Навіть не дивлюся в магазині на цей тип поверхонь.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
nikitenkogalina

Супер!

Наше тестирование, к сожалению, длилось недолго, всего два дня... Так как мы в восторге от новых йогуртов, им не пришлось залёживатся на полке холодильника. Почему в восторге «мы»?) Я, как мама, была обязана попробовать, что будет есть мой ребёнок!)) И это намного вкуснее классических йогуртов! Несмотря на отсутствие сахара! Очень ждём появления на полках магазинов! (Или уже есть где-то?) И ещё хотелось бы получить/посмотреть профессиональные фото с вручения тестового набора ребёнку Дино. Как это можно сделать?
У відгука 2 коментарі
misstress452
У нас йогурты простояли 5 минут 😅
Inna Grabova
misstress452, у нас немножко дольше растянули удовольствие - аж на полчасика)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Inna Grabova

Отримання набору

Насамперед хочу подякувати команді "На пробу" та виробнику "Растішка" за надану моїм діткам можливість взяти участь в тестуванні і стати експертами чудової новинки. Для мене як мами завжди на першому місці стоїть питання користі, тому безлактозну продукцію даного бренду ми помітили на поличках ще до тестування і одразу взяли на пробу. Відсутність лактози і цукрів - важливий нюанс, адже маємо часткову проблему з переносимістю кисломолочних продуктів і реакцію на цукровмісні продукти. Тому новинки від "Растішки" - це саме той варіант, який нам підходить найбільше. Щодо самого тестування, то все як завжди на висоті - презентабельний бокс з йогуртами , прикрашений яскравою червоною стрічкою (ця стрічка викликала захоплення в нашого вусатого улюбленця - кота Льовки і стала його іграшкою) і яскрава кулька з логотипом компанії "Растішка". В наборі ми отримали два види йогуртів - "Банан-полуниця" та "Виноград-яблуко". Як на мене, то дуже влучне поєднання, що завжди подобається діточкам. Кожна баночка доповнена цікавим магнітиком з нової космічної серії, і такі доповнення теж дуже подобаються малявками (мої вже мають в своїм арсеналі цілі колекції). Дегустація звичайно, що не забарилась і йогурти ну дуже швидко скінчились. Вже наступного дня нашому татусеві прийшлося бігти за черговою порцією "вкуснясьок". Про враження від смаку самих йогуртів "Растішка" і реакцію на них у дітей розкажу вже в наступному відгуку.
У відгука 2 коментарі
misstress452
Дуже гарна презентація смаколиків, мої діти залишились в захваті від дегустації, і чекають вже коли з'явиться нова колекція магнітів чи наклейок
Inna Grabova
misstress452, так, діти просто в захваті)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Inna Grabova

Відгук про додаток "Казки Українською"

У мене двоє діточок - Назарчик (6 років) та Софійка (2,10 років). Звичайно, що вкласти спати таку "команду" або заспокоїти всі їх "черезмірні" активності буває досить важко. Тому інколи приходиться вдаватися до використання різних додаткових методів. Захаращувати свідомість дитини мультиками в такому ранньому віці не особливо хочеться, а приділити час на читання казок не завжди виходить. Не скажу, що ми і раніше не користувалися додатками для прослуховування оповідань. Але все, що було до цього часу особливого захоплення в дітей не викликало. Зацікавленість додатком "Казки українською" у малечі проявилася одразу, ще як ми записали безкоштовну версію. Єдине, що сучасні діти чекають одразу видовищ , а не тільки розповіді. Тут довелося трішки пояснювати, що мультики ми дивитися не збираємось, а просто слухаємо, уявляємо і поринаємо з героями в казковий світ. Трішки не вірилося, що діти почнуть сприймати таку подачу матеріалу, адже особливого блиску в їх очах не було. Та в той момент, коли малюки попросили мене знову включити казочку і присіли в очікування нової дивовижної пригоди, я зрозуміла, що додаток нам "зайшов". Тепер казки ми слухаємо не тільки перед сном, а й навіть на протязі дня, коли хочеться просто перепочити між нашими іграми. І зауважу, що це рішення не моє, а таку ініціативу проявляють Назар і Софійка самостійно. Я ж хочу відзначити, що додаток справді заслуговує уваги, адже в ньому я для себе відмітила ряд переваг:
1. Дуже просте управління (діти вже самі навіть навчилися перемикати контент);
2. Якісна озвучка казок;
3. Відсутність реклами;
4. Надзвичайно великий вибір текстів (при тому як зібрані казки народів світу, так і авторські твори, в тому числі сучасні);
Можливість вибирати улюблені оповідання і зберігати їх окремим розділом.
Ну і звичайно хочеться відзначити, що зустріти зараз на просторах інтернету якісний контент саме на українській мові дуже важко. А в додатку "Казки українською" все на нашій мові, що дуже важливо для наших дітей, адже в них формується правильне мовлення. Тут особливо великий респект розробникам!!! Отож тестуємо далі)
У відгука 4 коментарів
Svetik16
Спасибо за отзыв! Вы знаете прочитав много отзывов ..я сама подсела на аудикниги...хоть это и другое приложение...но вы знаєте действительно слушаешь с удовольствием...Теперь я представляю как интересно и деткам .Только жаль что нет картинок как у книг .
Inna Grabova
Svetik16, кстати, да. Если бы в предложении были бы картинки, то было бы супер. Но приложение все-таки аудио, поэтому, наверное, его и не наполняли изображениями......
mostexpensive
На мою думку аудіоказка й має бути такою,слухач сам уявляє,фантазує і малює картинки у своїй свідомості?
Inna Grabova
mostexpensive, так, Ви праві. Для того й аудіододаток, що розвивав би уяву і мислення
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Inna Grabova

Тестування продовжується

Моїм дітям дуже сподобався додаток "Казки українською". А мені подобається, що діти з допомогою додатку долучаються до казкового світу, вчаться розпізнавати добро і зло, а також чують красиву українську мову. В процесі тестування виявили, що перелік творів постійно оновлюється і постійно додаються нові. Це надзвичайно круто. Надіюсь, що розробник буде і надалі радувати малечу новими захопливими казковими історіями, а ,можливо, створить ще не менш цікаві додатки з навчальним змістом українською.
У відгука 4 коментарів
t_tatiana_15
Підкажіть будь ласка, казки інших національностей, також звучать українською мовою?
Inna Grabova
t_tatiana_15, так, всі твори звучать українською. Ну було б дивно, щоб ,наприклад, японські народні казки звучали на японській мові.
najtingalo
Ми любимо казки, треба і собі встановити цей додаток?
Ната Суецкая
дякую за відеоогляд додатку. Максимально розгорнутий огляд)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися