NatuskaS
NatuskaS
Експерт - Блогер
Відгуки NatuskaS
Коментарі NatuskaS
Отримано лайків
4 Like
NatuskaS

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

По перше хочу подякувати naprobu.ua за таку можливість в котре стати дегустатором , амбасадорами.
По друге, ми дуже задоволені цією продукцією.
Наш песик ( мопс - Джек, 7 років) страждає алергією і не завжди ми можемо одразу з’ясувати на які саме продукти, саме тому я вирішила не відразу писати відгук. Хотілося побачити кінцевий результат.
Отже, отримавши DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак, відразу ми з Джеком разом після розпаковки вирішили спробували ( точніше він , Джек, скуштувати, а я вже поспостерігати). Наш песик відразу вчуяв присутність смаколиків, які йому прийшли по душі . Хоча Джек і полюбляє їсти , але й багато від чого він відмовляється .
DentaLife –це дійсно ласощі для собаки. Мені як другій масі для мого песика Джека дуже сподобалося :
- форма, структура та склад смаколиків . Ці палички примусили мого песика попрацювали щелепою, вони не маленькі як корм для котів і не застрянуть в зубах.
- дуже ВАЖЛИВА відсутність алергічної реакції була, тому що більше за все я цього боялась.
- по третє, DentaLife – дійсно доглядає за порожниною рота у собаки. Хоча і пес у нас живе в будинку , але дуже часто спостерігала то запах то зуби з запаленням. Зараз такого особливо не спостерігала.
Отже , як додаткові ласощі нам дуже полюбились DentaLife , і в подальшому ми будемо їх купувати. Ми разом з нашим Джеком всім рекомендуємо , особливо враховуючи схильність до алергії , наш песик добре реагує на смаколики.
Дякуємо ще раз за цю дегустацію, адже на улюбленцеві експерименти з їжею дуже не проводжу, але ця продукція виправдала довіру. Дуже рекомендуємо!!!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
NatuskaS, це просто чудово, що алергічної реакції не було. Можна без вагань купувати улюбленцям і не боятися наслідків.
NatuskaS
Модератор Ольга, так . Наш песик дуже алергічний, і дуже часто накопичена алергія з’являється . Але тут ми спокійні . Мабуть і корм будемо переходити цієї марки брати, адже літо непередбачуване на збудники.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Zaugarova

Молочна суміш Hipp

Отримали суміш Hipp Combiotic 2 на тестування та контейнер для зберігання,за що окремо вам дякую)) дуже потрібна і практична річ для мами)) Що до суміші,то я навіть і не думала, що вона так ідеально підійде для дитини.В нас деякі проблеми з травленням,але все чудово!!Вона досить ситна і смачна ( сама спробувала) Малеча спокійна,а головне сита і задоволена. Склад дуже багатий на вітаміни! Це дуже важливо!! Рекомендую і дякую,що нас обрали!
У відгука 10 коментарів
Модератор Ольга
1593942860, ви поступово вводили суміш у раціон дитини?
Jullsie Julls
о, я теж спробувала, перш ніж давати ?) Схоже на Т-молоко))) ??
Zaugarova
Модератор Ольга, так,дала пів порціі, бо ми страждаемо на закрепи (( і дуже чутливо. Тож каже другу порцію дала цілу,так як ніяких проблем ???
natagolovko
Мы тоже ввели в рацион питания ребёнка Hipp Combiotic 2 - всё супер. Пробовала сама на вкус-приятная, вкусная смесь.
Zaugarova
natagolovko, до цього дитинка була на ГВ чи на якійсь іншій суміші?
Олена Зінов'єва
Очень ,хорошо,что подошло ,самое главное,когда ребенок сытый и не болит животик
Чукаєва Ольга
Скільки Вашій крихітці та теж цікавить чи були до того на ГВ?
irapianyk
1593942860, а мы прошли на тестирование этой смеси от сайта Хипп. В четверг уже заберем посылку. У дочки тоже проблемы со стулом, надеюсь, что эта смесь подойдёт
NatuskaS
Скільки відгуків перечитала - і в котре переконуюсь зо це дійсно достойний продукт. Та й взагалі , всі проекти сайту naprobu мають чудову якість.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
gusja

Чорніше чорного

Привіт усім) Як я і казала, першим для випробування був обраний гель Dark, оскільки вже назбиралося чорних речей для прання. Цей гель має дуже приємний свіжий запах, консистенцію середньої густини і молочний колір. Я завжди намагаюся дотримуватися рекомендацій виробника щодо дозування засобу. І перше, з чим стикнулася, це необхідність з'ясувати, скільки мл міститься в кришечці гелю, оскільки на ектикетці зазначено, що мінімальна кількість - 50 мл при несильних забрудненнях одягу. Отже, дослідним шляхом було визначено, що кришечка має трохи менше ніж 50 мл. Ок. Загрузила речі, додала гель (1,5 кришечки) і запустила спеціальний режим прання "Для темних речей". Кришечку закрутила назад на пляшку геля і ось тут проявився один неприємний момент - кришка має звичайну форму, її краї виходять за межі горлишка пляшки, і залишки геля, що були в ній після дозування, почали стікати по зовнішньому боці пляшки(((( Довелося її відмивати і промивати водою саму кришечку. Для порівняння даю фото як продумано зроблена кришечка в пляшці гелю для прання іншого виробника - там гель, що залишився після дозування в кришці, стікає всередину пляшки, і все лишається чистим. Думаю, виробнику геля WOOLITE варто звернути на це увагу і змінити дизайн кришки. Прання завершилося, чорні речі лишилися чорними))) без усіляких білих плям і розводів, як це деколи буває, якщо переш чорні речі звичайним порошком. Крім того вони стали м'якенькі на дотик, наче я додавала ще й кондиціонер. Після висихання на одязі залшився дууууже приємний ненав'язливий аромат, такий як після сушки на свіжому морозному повітрі. Результатом прання гелем DARK задоволена.
У відгука 11 коментарів
Tatiana Kachailo
Да, отсутствие мерного стакана это самый большой минус этого средства. Я вообще взяла отдельный стакан, разместила его и теперь использую. Но это не очень удобно конечно.
Tatiana Kachailo
*разместила (нанесла метки 50 мл, 80 и 100?)
Tatiana Kachailo
Т9 и тут меня исправил ? Сори. Но думаю все поняли, что я хотела сказать.
Moni4ka
mamochka, поняли-поняли)) я вообще узнала здесь на портале, что многие бросают крышечки в стирку вместе с вещами. Здесь тоже возможен такой вариант
Tatiana Kachailo
Moni4ka, можно рассмотреть как вариант. Но у меня ребенок и кошка с удовольствием все вывернут)) Так, что мне не подходит))
Евгения Александровна
mamochka, когда дома маленький ребенок который так и норовит взять эти яркие баночки кидать крышку в барабан не вариант.
NatuskaS
Moni4ka, да ?иногда очень даже удобно . Но после такого варианта ( как мне кажется) не так сильно пенится белье при стельке
.Olga.
Евгения Александровна, когда дома маленькие ребенок, то ставить эти бутылки\баклажки на видном месте даже закрученными - не вариант. Это все должно быть закрыто\запрятано. Мы даже на двери ванной и туалета в свое время верхний шпингалет навесили.
.Olga.
NatuskaS, по идее при стирке средствами для машины-автомат они вообще не должны давать пену. Потому интенсивная пена в барабане при стирке - обычно показатель того,что со средством переборщили.
Доценко
.Olga., согласна,у меня едва заметная пена была
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
NatuskaS

Трусики Pampers Pants

Здравствуйте !
Ранее уже описывала плюсы пользования трусиков Pampers pants, которые мы получили для тестирования благодаря naprobu.ua . Все плюсы также нам удалось ощутить используя их на морошке. Нам Тимофей 6 мес тоже думаю рад такому подарочку, так как в такую жару не надо по 300 раз дергать ребёнка для переодевания ( что мы очень не любим ). Мы спокойно брали ребёнка на руки мокрыми и памперс снаружи не вздувался ,он долго держит влагу , очень мягкий и удобный. Спасибо большое за предоставленную возможность будем пользоваться ими и дальше .
У відгука 4 коментарів
misstress452
Да, главный критерий непромокать они достойно выдерживают
Юлия13life
misstress452, может организатор так выделил или в том размере именно маленькие пачки или наоборот большие.
NatuskaS
misstress452, однозначно по сравнению с обычными подгузниками результат очень хороший
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися