Комфорт під час руху

Комфорт під час руху

Дитина багато рухається впродовж дня: маленькому досліднику дуже кортить дослідити все, що навколо, спробувати на дотик, запах, смак. Важливо, щоб малюкові було комфортно рухатись.

А оскільки підгузки можуть не витримати такого «навантаження» – протікати, натирати тощо, слід звернути увагу на альтернативний варіант. Наприклад, трусики Pampers Pants.

Вони мають низку переваг, які оцінить будь-яка матуся, адже ми хочемо для своїх дітей обрати найкраще!

• Легкість в одяганні (це суцільна перевага!). Надягаються буквально за кілька секунд, як звичайні трусики. Процес знімання – теж без проблем. Треба просто розірвати боковинки трусиків, згорнути їх, застосовуючи стрічку-утилізатор, і викинути.

• На дотик трусики м’які, як бавовна. І це без перебільшень.

• Повітряні канали всередині трусиків дозволяють їм дихати, а також  забезпечують сухість до 12 годин. 

• Внутрішній поглинальний шар із перлинними мікрогранулами ідеально поглинає вологу та надійно утримує її всередині.

• Еластичний поясок і манжетики для ніжок захищають від протікання та повторюють рухи малюка, забезпечуючи йому максимальний комфорт.

А ще в асортименті є вологі серветки Pampers Aqua Pure, що містять 99 % води, нейтральні, без ароматизаторів – завжди в пригоді.

Джерело: kseniya.grechkina

Коментарів
Чудова ідея - підгузники-трусики! Я все чекаю часу, коли їх можна буде спробувати. Але синочок ще маленький, і ми поки що носимо Pampers Premium Care 2. Теж чудові м'які підгузники!
И мне тоже понравилась идея с трусиками. Спасибо за советы!
Мы тоже со старшенькой дочкой использовали Pampers Premium Care, были очень довольны этой серией, а вот с младшей открыли для себя и малышки трусики Pampers Pants! Я в восторге от них!!!
Підгузки трусики це наша нова любов ❤️ коли малюк почав бігати то не можливо було защіпнути липучки,а з трусиками все просто.
Трусики pampers pants - це зручність, сухість, комфорт і наш солодкий сон.
Благодаря тестированию,мы перешли на Pampers pants,очень понравились. Спасибо❤️
Нам очень понравились памперсы трусики, будем теперь их покупать!
Подгузники-трусики просто класс! Со старшим ребёнком не довелось попробовать, как - то не зашли, но думаю это потому что брала не Pampers pants, с младшей наш выбор только Pampers pants ♥️
Мы только трусиками и спасались. Когда ребёнок крутится как юла с лепучками не получалось.
Очень классные трусики, отлично подошли, и размеры соответствуют. То что нужно для активного малыша)
Трусики памперс самі тонкі із всіх опробуємих нами за 4 місяці яктивного користування трусиками(перейшли після того як почали перевертатися) на літо це знахідка. Дякую
Очень хорошие?.Всегда был сухой сон с ними
Очень довольны товаром !Сыпи и аллергии у нас не вызывают. Трусики очень удобные,есть липучка проще выкидывать .Резиночки на трусиках не давят и не пережимают! Ночью не протекают, один памперс на всю ночь!
Користуємося трусиками, легко одягати коли малюк активний. Не викликає у нас висипів. Тоненькі, на літо те що треба
В трусиках Pampers дійсно малюку комфортно,вони м'якенькі, не залишають слідів на ніжній та чутливій шкірі ,не викликають подразнень,вдень один підгузок витримував до 3-4 годин ,на ніч теж ,те що треба?
Памперсы Трусики это нечто,очень сложно найти то что подойдёт малышу,но Pampers всегда оправдывал наши ожидания
Трусики Pampers Pants - це підгузки, які я наразі рекомендую всім знайомим. З народження синочка нам подарували велику упаковку Pampers Premium Care, проте чомусь вони нам не підійшли за якістю, ніжна дупка немовляти завжди червоніла. Ми користувалися Huggies Elite Soft, та були ними повністю задоволені. Коли малюк вже почав активно повзати, виникло питання покупки трусиків-підгузків.. перопробували дуже багато варіантів, з яких Pampers Pants сподобались найбільше. Дуже легко вдягати на дитину, навіть таку активну, як наша. Добре поглинають вологу, витримують майже день без протікань (інколи бувають випадки, що немає можливості змінити підгузок частіше). Не викликають подразнень та не мають неприємних запахів. А також ціна доволі приємна, тим паче, що дуже часто вони продаються зі знижкою. Рекомендую!
Подгузники Pampers у моего сына всегда вызывали раздражение, возможно из-за их специфической отдушки. Но именно трусики Pampers нам отлично подошли ??
Эта фирма просто самая лучшая из всех, братику брали разные - но эти самые лучшие)))
Для меня торговая марка Pampers самые лучшие. Трусики оказались удобными в использовании, так как быстро одеваются и снимаются, выдерживают всю ночь. И самое главное не вызывают раздражения.
я, конечно, агитирую за чистую планету, но мой сын ходил в подгузниках почти 2 года. Меня хватило ровно на неделю "экологичных" многоразовых подгузников. Пользовались Хаггис для мальчиков,а потом перешли на трусики.У меня нет нареканий к этой продукции.. Трусики уменьшают протечки (судя из отзыва мам) и дарят больше комфорта в движении
Трусики, мегазручно для активних та рухливих малят :)
Трусики дуже зручні для активних малюків, які не люблять звичайні підгузники.
Наверно все мамы мира благодарны создателю трусиков )))) насколько это все таки удобно. После трусиков к подгузникам не захочется возвращаться
Думаю, что трусики-памперсы это крутая идея. Моей малышке полтора месяца, думаю позже обязательно испытаем их на прочность)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися