julia111maslo
julia111maslo
Експерт
Відгуки julia111maslo
Коментарі julia111maslo
Отримано лайків
31 Like
SandraAlex

Біо Бак на шляху до відновлення мікрофлори

Сьогодні рівно тиждень, як я приймаю добавку "Біо Бак".

Вона стала дуже в нагоді, так як ШКТ досить виснажений трьохтижневим лікуванням пневмонії з великою кількістю різноманітних медикаментів, які досить відчутно збили нормальне функціонування системи.

Перед прийомом добавки я ознайомилася з інструкцією, складом, показаннями до застосування. Була приємно вражена складом, різноманістністю бактерій у складі, а також, наявністю цинку, якого не бачила у складі аналогів.

Перші плюси, які помітила за час застосування:
1. Чітка інструкція із застосування, яка містить достатньо інформації про добавку.
2. Капсули легко дістаються з блістера.
3. Розмір капсули не великий, приймати досить зручно.
4. Вже за тиждень відчуваються результати: зменшилися здуття та дискомфорт, їжа засвоюється краще, проблеми з випорожненням, які з'явилися за час вживання великої кількості пігулок, також, минули.

Проте, зіштовхнулася з тим, що прийом добавки на ніч мені не підходить, в кишківнику все булькає і працює, не дуже комфортно засинати. А от зранку - інша справа. Організм швидше прокидається, в тому числі від склянки води, якою запиваю "Біо Бак".

В цілому, проміжним результатом задоволена. Цікаво буде поспостерігати за ефектом прийому в кілька тижнів.
У відгука 7 коментарів
ridosh.lilia
У меня также на ночь не могу , а с утра пью и прекрасно чувствую себя в течении дня !
SandraAlex
ridosh.lilia, Видимо, особенности физиологии.
Анна Г.
Гарна ідея протестувати різницю прийому зранку і ввечері.
julia111maslo
А я ребенку на ночь даю, мне кажется что за ночной период пробиотик полностью расщепляется и усваивается организмом, не тратя в это время энергию на переваривание пищи ( в отличии от приема утром)
SandraAlex
Анна Г., у кожного свій організм, реагує по-різному)
SandraAlex
julia111maslo, тут важно ещё и на самочувствие ориентироваться)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
julia111maslo

Непонятно

Ознакомившись с проектом и официальными правилами проекта, абсолютно не понятно в чем заключается тестирование.
Это тестирование почтовой услуги, или сайта? Что будут делать 5 экспертов которых выберут? Объясните пожалуйста.
У відгука 21 коментарів
lilyatim14
Да, у меня тоже вопрос, смысл в быстрой и своевременной доставки от Meest China Shop? Очн интересно почитать комментарии, доставку по Украине от Meest express выбираю в крайнем случае, так как не очень довольна этим сервисом, так что буду ждать результатов тестирования, доставка из Китая - процесс не быстрый и очень интересно как справиться компания
Moderator Alena
julia111maslo, участники тестировали сервис Meest China Shop, преимущество которого - склад в Китае, благодаря которому можно заказывать не в одном магазине, а в разных, а посылка придет со всем заказанным товаром. Благодаря этому, можно не ошибиться с размером, узнать о наличии, и не переплачивать за доставку.
Svetik13765
lilyatim14, сервис Meest China Shop- это и покупка товаров с разных магазинов на одном сайте и проверка товара и доставка. Можно сказать, что обьединило несколько услуг в одном сервисе!
olena.romanenko
тут тествання посередника + можете замовити послугу по уточненню розмірів, звичайний магазин вам цим заморочуватися не буде - в Китаї майже все йде на експорт мішками, а не поштучно. А на внутрішніх площадках купуть ті, хто знає мову або туду часто їздить у справах. В нас такий сервіс поки не дуже популярний, але як варіант не платити кілька разів за доставку в Україну + робити уточнення дуже помічний.
Юлия Борисюк
Moderator Alena, клас. Дуже гарний сайт. А доставка там швидко?судячи як дівчата швидко отримали замовлення то так. Жаль, що я не побачила це тустування. Можливо якщо там і ціні приємні перейшли би на цей сайт. так як ми завжди беремо зразки продукціїї перевірити спочатку, а потім купуємо на опт
Svetik13765
yulya_bos, да цены там очень хорошие.
Юлия Борисюк
Svetik13765, а ви самі вибирали продукцію? просто я навіть це тестування не бачила)
Svetik13765
yulya_bos, да я выбирала сама из тех категорий которые были указаны. У меня это были : женская одежда и товары для дома.
Юлия Борисюк
Svetik13765, клас. Дуже круто. А сума відповідно також була? Таке цікаве тестування. А вам уже прийшов товар?Літаком? Ато я хочу спробувати замовити
Svetik13765
yulya_bos, я вечером все подробно напишу. С фото и видео отчетом ;-)
Юлия Борисюк
Svetik13765, Добре. дякую. АТо пропустила це тестування. Навіть і не бачила. Ато заліпаю кожний день На Алі. Якби чоловік побачив скільки там посилок йде, скільки трачу)
olena.romanenko
yulya_bos, в мене зявилося в субботу в потім як змогла зайти знову (ноут поламався, зараз в ремонті) то вже і списки обрали) але тут сам постачальник послуги обрав з тих, хто давно на сайті
lilyatim14
olena.romanenko, Як давно ви на сайті, як ви стали Ехперт? Це завдяки тестуванню чи треба коменти писати та бути активною?
Svetik13765
lilyatim14, могу ответить за себя ;-)
Svetik13765
Я на портале больше 5 лет. За время тестирования не только в тэх проэктах в которых участвовала- писала отзывы, но и иногда покупала продукцию и не попав в списки и писала отзыв(растишка, АХА, Нивея) принимала участие в обсуждении тестирования техники. Главное чтоб коментарии были по сути(а не для накрутки рейтинга, за это штрафуют). Вообщем веду активную жизнь на сайте ;-)
julia111maslo
Svetik13765, а как штрафуют расскажите? Не знала о таком!
Svetik13765
julia111maslo, это образно, но если коментарии для рейтинга бесмысленные набивают, то их не засчитывают, если не выполняешь условия проэкта по тестированию то могут и занести в черный список. Но модераторы всегда лояльны и у них можно уточнить все ли условия выполнены ;-)
lilyatim14
Svetik13765, здорово, я об этом сайте узнала месяц назад, теперь я тоже здесь
olena.romanenko
Svetik13765, часом я просто коли мені бажали удачі писала "дякую" це теж прибирали, хоча як на мене, хай просто буде, без балів і по а так виходить, ь, що я написала, розмову закрила, а це видалили, бо коротке, а яспврозмовник думає, що я його проігнорувала. Не гарно виходить. А з іншого боку, що писати, якщо вже все обговорили у цьому повідомленні)
Moderator Alena
yulya_bos, всю інформацію про доставку Ви можете знайти тут https://meest.cn/ru/tarify-i-uslugi .
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Лукавская Леся

Посылочку получили???

И мы сегодня получили свою посылку, мой парень даже сам пробовал нести свою посылку?, радости не было предела. Сегодня ночью будем тестировать трусики Pampers, трусики которые мы сейчас одеваем, ночью не справляются, так как мы уже довольно таки взрослые, 2 года и 10 месяцев, но спим ещё в трусиках, потому что ночью выпиваем до литра воды((( и соответственно много писяем
Будем очень надеяться, что эту ночь мы будем спать сухо?
У відгука 4 коментарів
Katerin29
Классная посылочка! Мы тоже хотели поучаствовать в тестировании трусиков, но не прошли. Интересно, чем отличаются салфетки, упаковки разные?
julia111maslo
Какой чудесный набор! Тоже пользовались этими подгузниками, а сумка шопер какая красивая!
Лукавская Леся
Katerin29, одна упаковка салфеток большая, а вторая маленькая, а по качеству не скажу, ещё не открывали)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ternivchanka

Користь скріншотів

У мене впродовж проекту запитували деякі учасники, навіщо я виставляю відгуки зі скріншотами своїх же відгуків на інших сайтах.
Ось вам і відповідь сама собою прийшла! Коли настав час заповнювати анкети, і в цьому тестуванні у анкеті дуже непродумано виділили місце для посилання на власні відгуки, розміщені у різних соцмережах та на інших сайтах. Тепер у разі спірного моменту серед моїх відгуків знайдуть ті, до яких прикріплено і скріншоти з Інстаграму, і скріншоти з Розетки. І на скрінах видно, що на деяких сайтах у мене різні ніки. Але то не важливо. Головне - що я виконала усі умови тестування.
Тому надалі раджу всім учасникам все ж таки робити скріншоти всього важливого. І бажаю всім успіхів та нових цікавих тестувань!
У відгука 5 коментарів
julia111maslo
Мои отзывы тоже пропадали не раз)
Moderator Alena
ternivchanka, саме тому, зовсім скоро з‘явиться окрема електронна пошта для скріншотів відгуків, щоб вони не переплутувались з основними відгуками на сайті.
ternivchanka
Moderator Alena, Оце дуже гарна новина! Чудове нововведення! Буду чекати!
yu_novitska
Moderator Alena, ооо, это отличная новость!)) Это будет очень удобно!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
julia111maslo

Опытный эксперт

Добрый день, немного не по теме, но хочу спросить, получила я письмо на эл.почту о том что стала опытным экспертом, отправила все данные ,но ничего не получала. Ждать или нет?)
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
julia111maslo, добрый день! Да, конечно) Завтра отправим Вам подарок.
julia111maslo
Moderator Alena, спасибо за ответ! Жду с нетерпением и интересом)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися