Yana_L
Yana_L
Знавець
Відгуки Yana_L
Коментарі Yana_L
Отримано лайків
17 Like
Yana_L

Тестування Topicrem

Всім привіт!
Пройшло трохи більше тижня, як я тестую Topicrem. Крем має доволі рідку, але жирну текструктуру, дуже приємний запах. Topicrem доволі гарно всмоктується шкірою, але слід зазначити, що після застосування є відчуття липкості та жирності. Мені здається, що тут має значення тип шкіри. В мене комбінована. Для сухого типу думаю такого ефекту не буде. Результат від застосування крему чудовий. Шкіра значно пом'якшена, ніжна, шовковиста. Topicrem це ідеальне рішення на холодні пори року.
Крім цього, у Topicrem гарний склад. Він чудово підходить для чутливої шкіри і не виклакає подразнень.
Я однозначно його рекомендую і буду в подальшому користуватись сама.
У відгука 8 коментарів
Yana_L

Тестування Topicrem

Отримала свою посилочку з продуктом для тестування. Одразу ж вирішила спробувати. Раніше ніколи не користувалась засобом Topicrem для чутливої шкіри, але чула дуже гарні відгуки про нього. І дійсно, відгуки правдиві. Засіб дуже хороший в плані зволоження. Засіб довго поглинається шкірою, його краще наносити на ніч, перед сном. Але зволоження неймовірне. Шкіра стає еластичною та м'якою. Я спробувала засіб для шкіри рук. Хочу тепер спробувати в динаміці на все тіло. Зараз якраз холодна осінь, зима і шкіра як ніколи потребує зволоження.
У відгука 3 коментарі
Yana_L

Пасха

К сожалению, в писок тестирующих я не попала, но ванилька от Др. Откер в пасочках присутствует. И аналогов на рынке я не встречала. В этом году праздновали Пасху с такими пасочками.
У відгука 0 коментарів
Yana_L

Пасха, светлый праздник

Очень люблю готовить, по этому Пасха для меня один из любимых праздников. Очень люблю печь пасочки. В прошлом году оторвалась по полной. Всегда в готовке использую др. откер. У них достаточно большой ассортимент продуктов, по этому вкаждом блюде найдется им применения.
У відгука 6 коментарів
Yana_L

Магазины с доставкой

Я очень люблю ходить по магазинам и выбирать товары самостоятельно, покрутить в руках, рассмотреть, понюхать. Но с появлением ребенка поняла, что магазины, которые предлагают доставку просто чудо, так как особо времени ходить выбирать нет. А в карантин это вообще незаменима штука. Ничего не забудешь, можно перепроверить список в спокойной домашней атмосфере. Раньше про кукерс не слышала. Пользовалась в основном заказ.юа, но с удовольствием попробую что-то новое.
У відгука 4 коментарів