Шопінг у Китаї – лотерея чи вигідні й зручні покупки? Експерти naprobu.ua перевірили!

Шопінг у Китаї – лотерея чи вигідні й зручні покупки? Експерти naprobu.ua перевірили!

Кому з нас не хочеться стильно одягатися, але не витрачати при цьому величезні суми на шопінг? Суттєво зекономити сімейний бюджет, а також час та зусилля допоможуть покупки в інтернет-магазинах Китаю. Так-так, ми знаємо, шопінг у Піднебесній овіяний мільйонами міфів. І в більшості асоціюється із ширвжитком, дешевими підробками та товарами низької якості, а ще – невиправдано тривалою та часом проблематичною доставкою.

Та хочемо тебе порадувати: все це – лише стереотипи. Насправді в Китаї можна легко, зручно, швидко й вигідно купувати дуже якісні та модні речі – доведено експертами naprobu.ua!

Нещодавно на нашому порталі завершилося одне з найцікавіших тестувань – перевірка сервісу покупок і доставки товарів з Китаю Meest China Shop. Це сервіс, який дозволяє робити покупки на будь-яких китайських маркетплейсах, формувати всі покупки в одне замовлення та, якщо є бажання, отримувати їх в одній посилці. Все дуже просто – жодних складних процедур реєстрації та оформлення, не потрібне знання китайської чи англійської. І головне – можна перевірити якість та відповідність товару ще до відправки. Тобто сюрпризів на кшталт «очікування» та «реальність» точно не буде.

Як це працює?

Meest China Shop має власний склад у Китаї. Замовляючи товар в онлайн-магазинах Китаю, ти просто вказуєш його як адресу доставки. Попередньо потрібно зареєструватися на сайті, створити особистий кабінет. Всі покупки реєструються в системі, ти можеш, до речі, відстежувати статус. Оператори Meest China Shop у Китаї після перевірки та підтвердження замовлення консолідують покупки в одну посилку та відправляють з Китаю в Україну.

Об’єднання всіх покупок (з різних магазинів, від різних продавців) в одну посилку – головна перевага Meest China Shop. Це надзвичайно зручно, адже не потрібно бігати й збирати свої покупки по різних кур’єрських компаніях і хвилюватися – доїде товар чи ні. До речі, якщо замовлення велике, для уникнення додаткових витрат на сплату мита його можна розбити на декілька.

Результати тестування

У тестуванні Meest China Shop брали участь 5 експертів. Всі вони залишилися задоволені результатами шопінгу.

  • 80 % експертів вважають сервіс meest-shop.com зручним у користуванні

  • 100 % експертів довіряють сервісу Meest China Shop після тестування

  • 100 % експертів планують надалі користуватися сервісом Meest China Shop

Найбільше схвальних відгуків отримали оператори Meest China Shop, які допомагали нашим учасникам робити покупки, – консультували, перевіряли наявність, якість та відповідність замовленого товару.

«Техпідтримка допомагала у вирішенні всіх питань, що мене цікавили. Дуже їм вдячна!»

«Хочу особливо відзначити швидке реагування служби підтримки, ввічливі та чіткі відповіді, оперативне вирішення проблем».

«Оператори Meest China Shop допомогли. Адже після перевірки виявилося, що частина замовлених товарів не відповідала заявленим на сайтах характеристикам (десь розмір не той, десь фасон). Ми повертали товар продавцеві. Дуже вдячна операторам складу за ретельну перевірку й відповідальне ставлення до своєї роботи!»

Високу оцінку отримала і якість речей – майже всі експерти вподобали придбані товари, а деякі навіть відзначили, що якість перевершила їхні очікування.

Дуже інформативні фотоколажі «до» та «після» від деяких експертів – завжди цікаво подивитися, який вигляд мають речі з інтернет-магазину, особливо китайського, у реальному житті. Переглянути світлини та почитати відгуки можна тут: https://naprobu.ua/projects/meest-china-shop-shoping-i-dostavka-z-kitayu-v-odin-klik/vidguki

А ти мала досвід покупок у Китаї? Чи плануєш спробувати сервіс Meest China Shop? Ділись у коментарях! Нам дуже цікава твоя думка.

 

Коментарів
Часто купую речі в Китаї, але не через містЧайна. Треба подивитись, може спробую.
Купую досить часто. Яскравих курйозів не було)) інформація корисна, спробую сервіс при нагоді
По відгукам - доволі непоганий сервіс. Спробую при нагоді.
После тестирования Meest China Shop поменяла свое отношение к покупкам в Китае. Волновалась что будет как в в тех юмористический картинках "Ожидание-реальность". Но всё соответствовало или в некоторых позициях было лучше чем заявлено. Ну и в службу техподдержки невозможно не влюбиться: все ответы приходили сразу же, очень вежливое общение и быстрое решение проблем!!!
Цікавий сервіс! Для мене покупки з Китаю мали єдину асоціацію - Алі Експрес. Але час розширювати горизонти!
Очень удобно, что можно отслеживать посылку. Иногда заказываю китайские товары, редко когда можно отслеживать.
Я то ж часто выписываю посылки из Китая..А вот через Meest China Shop ни разу... Но прочитав отзывы, статью поняла что очень удобно. Вот планирую в этот раз выписать через Meest China Shop. Спасибо за статью!
Теж вперше дізналась за Meest China Shop на напробу ??буду пробувати, адже люблю щось каве замовляти.
Через Meest China Shop не замовляла але принагоді спробую! Так як час від часу замовляю товари на Алі експрес ..і найбільше дратує коли замовляєш в один день багато,а приходить в різні місяці,тай добре якщо взагалі прийде. Тому якщо все можна отримати однією посилкою то це величезний+ Будемо пробувати!
Ещё не пробовала этот сервис, обычно покупила через АлиЭкспресс. Думаю, что это может быть достойный конкурент.
Ещё не пробовал заказывать, в дальнейшем планирую. Зачастую заказываю aliexpress, посылки бывает приходят через Meest, как сервис почты не плохой.
Тритина моїх покупок з Китаю, але ще не користувалася саме цим сервісом. Доволі цікаво буде. Адже відгуки людей приємно здивували.
После прочитанных комментариев очень хочется попробовать!!!то вообще заказываю часто в Китае,но не всегда довольна заказом (((
Интересно))обязательно почитаю об этой компании)как раз сейчас ремонт и хотелось бы каких то мелочей для дома и декора купить по приятным ценам)
Я много раз заказывала товары из Китая - все супер)))
Цікаво спробувати.Часто купую,але жодного разу через meest не пробувала.Дякую за інформацію
Часто купую товари з Китаю. Але про МістЧінаШоп чую вперше,маю бажання тепер заглянути і до того інтернет-магазину. Всім гарних покупок з Китаю✈
Супер тестирование, мне посчастливилось принимать в нем участие. Удобно и быстро. Большой выбор ассортимента. В отзывах е проекту написала все подробнее
Часто купую в Китаї, чоловік підсадив))Все влаштовує, якщо добре прочитати опис і характеристику продукту, нюансів і курйозів не буде.Єдине, буває доставка по Україні довша ніж з Китаю.
Нужно будет обязательно попробовать этот сайт) Заказывала товар только через АлиЭкспресс...
Я ни разе не пробовала https://meest.cn, но часто заказываю с АлиЭкспресс. ДУмаю, предновогодняяя пора отлично подойдет, чтобы сделать заказ подарков на новом сайте!
Теж часто купую товари у Китаї, але не вроді немає можливості вибрати яким способом мені доставлять товар. І у нашому районі немає доставки MeestExpres. Але раніше доводилось по роботі декілька раз відправляти дещо у Польщу, то дуже гарно спрацювали, і швидко, і якісно та недорого
Я каждый месяц заказываю много товаров с али и джум. И почта meestExpres очень хорошо работает, и перезванивают и смс приходят о своей посылке, приветный персонал.
1564357307, Мист Экспресс и Meest China Shop немного разные сервисы. Первый - это доставка, второй - сервис покупок и доставки из Китая. Новой Почтой в частности. Но можно и с помощью Мист Экспресс.
YulianaYartym, купуючи з Meest China Shop не варто хвилюватися, якщо поруч немає доставки Міст Експрес. Можна замовити доставку і Новою Поштою.
Цікаво спробувати. Іноді купую, але жодного разу через meest не пробувала. Дякую за корисну інформацію.
Треба буде спробувати скористатися сервісом, ніколи не пробувала. Єдине чим користувалась то всім відомий Аліекспрес, ще була вникала в Тао Бао але так нічого і не зрозуміла?‍♀️
Благодаря на пробу узнала о новом сервисе. нужно зайти посмотреть и попробовать, ведь новые обычно становятся удобнее и продуманей
Всім привіт !;) Я досить часто купую речі в Китаї і можу з усією впевнінестю сказати , що «погана якісь речей» це абсолютний міф і стеріотип . Спираючись на свій досвід , скажу вам , що якість , обслуговування , спілкування з продавцями , інколи навіть приємніші ніж в Україні . Ціни там справді набагато нижчі , ніж у нас . Але часто постає питання з доставкою , яка коштує в декілька разів дорожче ніж сам товар . Прочитавши цю статтю , одразу подивилася більш детальну інформацію про Meest і вже запланувала купити собі дві сукні з їх допомогою , зараз доповню замовлення і буду замовляти Дуже дякую вам за статтю , без вас я б про цей сервіс не дізналася б !!
Досі покупки з Китаю були тільки через АліЕкспрес. Після прочитання статті та детальних відгуків експертів, виникло бажання замовити щось через Meest China Shop.
Вперше чує про таку компанію, треба спробуати, тим паче що її вже перевірили люди.
Очень интересная статья. Нужно попробовать, а то в последнее время Алиэкспрес разочаровывает.
Купую досить часто. Яскравих курйозів не було)) інформація корисна, спробую сервіс при нагоді
ООО интересно было почитать комментарии...по-моему это уже привычное дело заказывать товар с Китая ....причем от одежды до стоительных материалов... А по поводу доставки пользуемся ..отличная доставка!!!!
Интресненько , обычно заказываю на али, пришло время расширить кругозор
Ніколи раніше не чула, але варто звернути увагу
Много чего заказывала на Джуме... никогда ничего бракованого или битого не приходило. Нужно попробовать будет и новый сервис
Люблю покупки из Китая, но этот сервис не пробовала. Пользуюсь Али экспресс, в целом довольна, но интересно будет попробовать этот сервис.
Хотілось би спробувати даний сервіс. На мій погляд, це дуже зручно обрати все, що потрібно і отримати в одній посилці та ще й за помірними цінами.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися