Витончена ніжність: тістечко Павлова з вершковим кремом, желе та полуницею!
Влітку хочеться легкості, свіжості та яскравих смаків. Приготувати смачний десерт, наповнити бокал ігристим або ж заварити фруктовий чай, вийти на балкон або ще краще – у власний сад, і просто насолоджуватися миттєвостями щастя. Хіба не прекрасно!
Сьогодні пропонуємо порадувати себе та рідних чимось дійсно особливим – легендарним десертом –тістечком Павлова з вершковим кремом, желе та ароматною полуницею. І не варто остерігатися невдачі – якщо дотримуватися пропорцій та всіх рекомендацій, використовувати якісні та свіжі інгредієнти, додати до процесу дрібку драйву та щедру порцію любові, десерт 100% вийде вдалим!
Інгредієнти:
• Яєчні білки – 3 шт. (кімнатної температури обов’язково )
• Цукор – 100г
• Цукрова пудра – 50г
• Крохмаль кукурудзяний - 1Ог
• Дрібка солі
• Сік лимону – 1ч.л.
Для приготування крему:
• Збитий десерт Dr.Oetker – 1 пачка
• Молоко – 150 мл (можна жирне кокосове)
Для декору:
• Желе Dr.Oetker та фрукти
Приготування:
Крок 1. Готуємо крем. Для цього достатньо за допомогою блендера збити «Збитий десерт» Dr.Oetker з молоком. Декілька хвилин – і все готово! Надзвичайно швидко та зручно, погодьтеся ☺
Крок 2. Готуємо желе. Для більш виразного смаку замість води використовуємо будь-який фруктовий або ягідний сік. Желе для торту Dr.Oetker готується так само швидко та легко, варто лише дотримуватися інструкції. Пізніше будемо нарізати його кубиками та класти всередину меренги.
Крок 3. Готуємо Французьку Меренгу:
• Відокремити білки від жовтків. Збити білки з дрібкою солі до м'якої піни.
• Додати цукор, збити до стійких піків, маса повинна стати глянцевою.
• Додати крохмаль, цукрову пудру. В самому кінці – сік лимону. Збити ще хвилинку. Перекласти для зручності в кондитерський мішок.
• Духовку розігріваємо до 100 градусів.
• На пергаменті формуємо "гнізда" та випікаємо 90 хвилин.
Тістечко має бути зверху хрустким, а всередині – ніжним.
Крок 4. Збираємо десерт.
Меренга + желе кубиками у середину + вершковий крем зверху + декор.⠀
Це неймовірно смачно і досить швидко!