irinazorg
irinazorg
Експерт
Відгуки irinazorg
Коментарі irinazorg
Отримано лайків
44 Like
irinazorg

Тільки Київ?

Не зрозуміло як що чесно, якщо тестування тільки для киян, то навіщо на початку анкети було писати звідки і вказувати список областей.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ірина
Добрий день. Анкета складається з блоку основних питань (вони не змінюються від проєкту до проєкту), та персоналізованого блоку питань, які стосуються безпосередньо певного проєкту. Усі відповіді на ці питання для нас важливі.
irinazorg
Модератор Ірина, але ж люди не з Києва дійдуть до запитання про те що тестування для киян і просто закриють анкету. Варто було б виносити таку інформацію в заголовок.
Модератор Ірина
irinazorg, так, я розумію про що ви, але, зате з кількості анкет, що з інших міст, ми маємо можливість побачити попит, щоб планувати можливість якогось схожого проєкту в майбутньому, в інших містах. Тому, у всьому є певний плюс.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tiana_nk

Прикорм

Дуже цікаво почитати відгуки, саме почали місяць назад прикорм, але поки боюсь давати сирки🤔
Цікаво який вік буде у тестувальників🤔
У відгука 2 коментарі
irinazorg
Я почала давати саме ці сирки доньці з 9 місяців. Спочатку купувала без добавок і сама змішувала з бананом, з часом почала ще додавати архісову пасту без цукру. Їй подобається)
gradivushka
Я почала давати сирки (звичайні, без підсолоджувачів) у 6 місяців, коли ввела молоко по схемі алергенів. Але я для малого одрзу вибрала вид прикорму, коли формується тзх: овоч, фрукт, м'ясо, каша, а алергени всі даються на пробу до року.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Модератор Ірина

ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ

Любі красуні, вітаю вас у проєкті!

Зверніть увагу, що починаючи з 21 березня 2023 року ми запровадили нову систему комунікації з учасниками тестування — канал проєкту у Telegram.

💌 27.03.2023 (пн) протягом дня ви отримаєте на свою електронну пошту посилання-запрошення до каналу (за умови, якщо раніше ви не відписалися від нашої розсилки)

❓Навіщо вам приєднуватись до каналу?
Якщо коротко: це швидкий та найзручніший спосіб повідомити вам важливу інформацію усім одночасно, та вчасно.

— Тільки важлива інформація по проєкту, ніякого спаму, усі дописи каналу від мене. Спілкування між учасниками можливе у коментарях під дописами, які не заважатимуть основній стрічці дописів;
— Підтримка та вчасне нагадування про терміни виконання умов тестування;
— Це тимчасово. Після завершення проєкту можна покинути telegram канал;
Найприємніший бонус вступу: по завершенню проєкту усі, хто приєднався до каналу отримає +100 балів до рейтингу.

Тож, не пропустіть запрошення на свій емейл. Я чекатиму на кожну з вас.

Якщо ви були відписані та не отримали запрошення протягом дня — напишіть про це у приватні повідомлення у Telegram (введіть у пошуку @naprobuua)

____
З любов'ю,
модератор Ірина
У відгука 42 коментарів
Olichka_M
Дякую за інформацію!
Shuper Nadia
Дякую за потрібну інформацію в telegram каналі та приємний бонус по завершення проекту +100 балів до рейтингу. А ви вже прийняли участь?
Модератор Ірина
Shuper Nadia, перепрошую, участь у чому?
Shuper Nadia
Модератор Ірина, у проєкті від AVON. Тестуванні нової продукції від компанії Avon)
Інна Ратуш
Дуже корисне та зручне оновлення!
Tiana_nk
Супер👍 дуже зручно! Перший раз беру участь у тестуванні і коли всі правила зібрані в телеграм просто чудово)
Марянанапробу
Добрий вечір, я не можу підписатись на телеграм канал, мені пише в телеграмі, що такого користувача (Почніть весну з Avon) не існує, як вирішити цю проблему? Можете ще раз надіслати посилання на телеграм канал? Буду дуже вдячна
Модератор Ірина
Shuper Nadia, модератори Naprobu.ua не беруть участь у проєктах у якості учасника)
Модератор Ірина
Марянанапробу, якщо за посиланням, що надійшло на вашу ел.пошту не переходить до каналу — напишіть у приватні повідомлення у Telegram (введіть у пошуку @naprobuua) і я зможу додати вас у канал вручну. Канал приватний, тому просто у пошуку його не знайти, лише за посиланням, або особисто.
irinazorg
Добрий ранок. Не знайшла запрошення в телеграм канал на пошті :( Надіслала Вам запит в приватні.
Shuper Nadia
Модератор Ірина, ой вибачте Ірино, хочу подякувати вам що зібрали всю інфрмацію в телеграм, це дуже зручно. Дякую вам.
Наталія Васильків
Добавилась, дуже зручний і швидкий спосіб контактувати. Ще й бали у бонус, що дуже радує. Дякую.
Модератор Ірина
Дівчата, дякую особисто кожній, за зворотній зв'язок про канал! Я та команда Naprobu.ua дуже раді, що вам подобається такий формат. Дякуємо!
ANY.RI
Я теж вдячна. Це справді дуже зручно. Телеграм завжди під рукою є)
V.bakalets
Дякую! Це дуже зручно!
gradivushka
Дякую за інформацію, доєдналась.
Модератор Ірина
irinazorg, Добрий день. Відповіла Вам у приватні.
vidmin
Перевірила пошту. Лист з тг каналом не прийшов. Написала в телеграм @naprobuua
Виктория 92
Доброго дня,як можно принять участь?
Модератор Ірина
vidmin, Добрий день. Відповіла Вам у приватні.
Модератор Ірина
Виктория 92, Добрий день. Взяти участь у даному проєкті вже неможливо. Термін подачі заявок у проєкт сплинув, учасники обрані та отримали свої посилки. Щоб взяти участь у наступних проєктах — слідкуйте за новинами сайту, увімкніть розсилку на емейл, щоб отримувати повідомлення про початок реєстрації у нові проєкти, та подавайте заявки, якщо проєкт виявиться для вас цікавим та актуальним. Кожен проєкт має обмежений період реєстрації, це зазначено у розділі "Питання-Відповідь" на сторінці кожного проєкту. Детальніше про проєкти та тестування можна почитати у нашому розділі FAQ — https://naprobu.ua/faq/ Тут покроково описані усі етапи.
Skandinavo4ka
Супер, вже приєдналася)
natagolovko
Дякую, але лист з каналом не прийшов
Модератор Ірина
natagolovko, Добрий вечір, Наталіє. На жаль, вашого акаунту немає у списку учасників даного проєкту, тому запрошення до каналу учасників тестування "Почніть весну з Avon" ви не могли отримати. У цьому каналі лише те, що стосується саме проєкту, а не в цілому, порталу Naprobu.ua.
Ольга Дудник
Чудово, що зробили телеграм-канал. Я беру участь в тестуванні вперше, то ж переживаю, щоб нічого не пропустити. Дуже зручно
Alla80
Прошу додати мене, як учасника, у телеграм-канал "Почніть весну з Avon", оскільки в тому каналі, що я приєдналася останні дописи за 2020 рік. Дякую!
Alla80
Модератор Ірина, пришліть, будь ласка, запрошення на пошту для приєднання до телеграм-каналу для учасників тестування. Дякую!
babenko_daria_23
Чудова ідея з телеграмом!!) Дякую вам за ваш труд і допомогу учасникам!)
Катерина Лисун
Я вже приєдналася, це дійсно зручно.
Модератор Ірина
Alla80, будь ласка, напишіть нам у Телеграм (на ім'я користувача @naprobuua), ваш нікнейм з сайту, і я зможу надіслати вам запрошення. Дякую.
Модератор Ірина
bab_dasha, щиро вам вдячна за приємні слова) Я дуже рада)
Модератор Ірина
Катерина Лисун, я дуже рада, що ідея каналу виправдовує себе, що вам та іншим учасницям подобається) Дякую)
Alla80
Модератор Ірина, надішліть запрошення в телеграм-канал, будь ласка!
Alla80
Модератор Ірина, я не можу написати там повідомлення, у мене нема такого доступу. Взагалі я перший раз беру участь у тестуванні, щось у мене не виходить розібратися... пришліть, будь ласка, правила та строки на ел.пошту. Дякую.
MarjanaD
Не можу приєднатись в телеграм канал, допоможіть, будь ласка
Модератор Ірина
Alla80, надіслала лист Вам на пошту. Перевірте чи отримали.
Модератор Ірина
MarjanaD, відповіла Вам у Телеграм
Широкова Юлія
Підкажіть, будь-ласка, сьогодні вночі розмістила відгук, а він не опублікований? Стався якийсь збій чи він все ж таки проходить модерацію?
elenaburda
Доброго вечора, не встигла приєднатися до телеграму, щось пропустила вашу інформацію :(
elenaburda
Залишила відгуг сьогодні, але напевно піздно і він буде вже завтра на сторінці, можу лі завтра зі сторінки naprobu.ua зі своїм відгуком, поширити у фейсбук, це ж рахується як відгук у соц. мережі?
Vivienne
в чаті сьогодні 3 людей, я не виходила з нього. відгук мій не опублікований. що відбувається?
elenaburda
Vivienne, я бачила ваш відгук
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Юлия Борисюк

Оглядове враження про духову шафу та варильну поверхню

Ура!! Нарешті я отримала  духову шафу та варильну поверхню.. Не можу не поділитись як виглядає техніка. (техніка ще не підключена та не встановлена!)

Дизайн дуже стильний, гарний колір, стильно та якісно.
Варильна поверхня гарно вписалась в дизайн, виглядає акуратно. Має 4 конфорки, все чітко позначення. Керування сенсорне , є температури режими приготування.   У комплекті до варильної поверхні є інструкція щодо експлуатації українською мовою. Дуже зручно, що є захист  доступу від дітей та таймер. Дуже чекаю коли зможу це спробувати. Адже до цього була електрична плита, і дитина спокійно відкривала конфорки і вони нагрівались, відповідно дитина могла отримати опік. 

Духова шафа має в комплекті решітку та стандартне та глибоке деко. Це дуже порадувало, оскільки у багатьох моделях одна. Для мене дуже зручно те, що кнопки приковані. При натиску вони висуваються. Ідеально - коли вдома є дитина. 
Тепер дуже чекаю спеціалістів, щоб під'єднали техніку.
Це просто мрія кожної господині вдома - мати таку новітню техніку зі скількома можливостями,  про які навіть раніше і не знала! 
У відгука 16 коментарів
ANYUTA_ANYUTA
Ну нарешті хоч є перший відгук про перші враження! 😊 Гарні фото, думаю що коли техніка буде вбудованою та підключено вона зможе значно прикрасити Вашу кухню. Дуже хочеться дізнатися про всі можливості техніки, а також на скільки комфортно на ній готувати. А ще довго чекати на спеціалістів щоб все підключили?
Yanna25
Набір дійсно вражає, вже чекаю на перші враження в приготуванні! Цікаво дізнатися всі + та - бо маю наміри змінити і свою стареньку плиту
Ulyashazp
Вау. Хорошего тестирования. Наконец то почитаем отзывы о фирме beko. Очень интересно. Ждём установку вместе с вами
Наталія Буковська
О, вітаю! Але вас точно не було в списку, бо саме вашу підготовку запам'ятала) І в списку шукала знайомі імена. Хтось відмовився від тестування?
Ірина Білоус
вау! очень красиво впишется в любой дизайн кухни))
Cофія Ломанська
Гарного тестування. Вам дійсно дуже пощастило.
Модератор Ольга
Наталія Буковська, так, було декілька замін, тому список учасників оновився.
irinazorg
У свекров индукционная печка :) Но я не могу сказать, что о нее всевозможно обжечься. Хотя большой плюс, при условии отсутствия централизованного газоснабжения, индукционка выигрывает перед обычной электроплитой, т.к. заметно экономит электричество. :)
Юлия Борисюк
Yanna25, Уже тестую, поки мінусів не побачила. Дуже багато плюсів
Юлия Борисюк
ANYUTA_ANYUTA, Уже підключили, тепер тестую. Дуже задоволена!
Юлия Борисюк
Наталія Буковська, не було так. На наступний день сказали що пройшла уже. То була дуже щаслива!
marina__veremeenko
Очень стильно смотрится плита и духовка 👍🏻
SandraAlex
Выглядит, конечно, очень стильно!
Yanna25
Юлия Борисюк, клас!
Наталія Буковська
Юлия Борисюк, модератор вже пояснила, що були заміни. Гарних вражень!
t_tatiana_15
Плиту вы сами подключали или представители бренда?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Николай Веремеенко

Спасибо!

Краску получил. Валик для мастера приятный бонус. Скоро буду красить на объекте. Будет отзыв. Из своего опыта ,могу сказать, что очень достойная торговая марка. Уже работал с ней.
У відгука 1 коментар
irinazorg
Красивая комната :) Такая спокойная.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися