Витончена ніжність: тістечко Павлова з вершковим кремом, желе та полуницею!

Витончена ніжність: тістечко Павлова з вершковим кремом, желе та полуницею!

Влітку хочеться легкості, свіжості та яскравих смаків. Приготувати смачний десерт, наповнити бокал ігристим або ж заварити фруктовий чай, вийти на балкон або ще краще – у власний сад,  і просто насолоджуватися миттєвостями щастя. Хіба не прекрасно!

Сьогодні пропонуємо порадувати себе та рідних чимось дійсно особливим – легендарним десертом –тістечком Павлова з вершковим кремом, желе та ароматною полуницею. І не варто остерігатися невдачі – якщо дотримуватися пропорцій та всіх рекомендацій, використовувати якісні та свіжі інгредієнти, додати до процесу дрібку драйву та щедру порцію любові, десерт 100% вийде вдалим!

Інгредієнти:
•    Яєчні білки – 3 шт. (кімнатної температури обов’язково )
•    Цукор – 100г
•    Цукрова пудра – 50г
•    Крохмаль кукурудзяний - 1Ог
•    Дрібка солі
•    Сік лимону – 1ч.л.

Для приготування крему:

•    Збитий десерт Dr.Oetker – 1 пачка
•    Молоко – 150 мл (можна жирне кокосове)

Для декору:
•    Желе Dr.Oetker та фрукти
Приготування:

Крок 1. Готуємо крем. Для цього достатньо за допомогою блендера збити «Збитий десерт» Dr.Oetker з молоком. Декілька хвилин – і все готово! Надзвичайно швидко та зручно, погодьтеся ☺
Крок 2. Готуємо желе. Для більш виразного смаку замість води використовуємо будь-який фруктовий або ягідний сік. Желе для торту Dr.Oetker готується так само швидко та легко, варто лише дотримуватися інструкції. Пізніше будемо нарізати його кубиками та класти всередину меренги.
Крок 3. Готуємо Французьку Меренгу:
•    Відокремити білки від жовтків. Збити білки з дрібкою солі до м'якої піни.
•    Додати цукор, збити до стійких піків, маса повинна стати глянцевою.
•    Додати крохмаль, цукрову пудру. В самому кінці – сік лимону. Збити ще хвилинку. Перекласти для зручності в кондитерський мішок.
•    Духовку розігріваємо до 100 градусів.
•    На пергаменті формуємо "гнізда" та випікаємо 90 хвилин.

Тістечко має бути зверху хрустким, а всередині – ніжним.

Крок 4. Збираємо десерт.
Меренга + желе кубиками у середину + вершковий крем зверху + декор.⠀

Це неймовірно смачно і досить швидко!

 

27 Коментарів
Какой воздушный, легкий, красивый и аппетитный десерт! Надо обязательно приготовить. Рецепт понравился, а с продукцией Dr.Oetker я уверена, что все получится.
Хочу поделиться своим впечатлением от Взбитого десерта Dr. Oetker: он прекрасен. Честно говоря раньше в магазине я бы прошла мимо и не обратила на него внимания... Но после дегустации я просто в восторге. Он очень лёгкий и воздушный. Быстро готовится (если есть бленде ну или комбайн), прекрасно подходит к свежим фруктам (я ела с малиной). Самое главное перед употреблением поставить его в холодильник на несколько часов)))
Благодаря вашим статьям можно не только интересного и полезного узнать но и пополнить свою книгу рецептов вашими рецептами 😊.. Я хоть не люблю бизе...но вот в этот раз прям загорелась приготовить...
Спасибо "Збитим вершкам"от dr.Oetker мой ребенок самостоятельно приготовил вкусняшку, и порадовала меня этой вкуснятиной . Очень просто в использование, вкусно и нежно . Осталось испробовать желе для торта. Рекомендую продукцию от Dr.Oetker. В доме должны быть эти пакетики _))))
Огромное спасибо за рецепт! Нужно попробовать)
Какая красота!! Обязательно надо попробовать! 😊😍
Дуже гарно, дякую за рецепт. Вчора були в новусі набрали ще трішки продукції. Бо уже закінчилось а ідей багато)
Мені сподобався збитий десерт Dr. Oetker.Зараз сезон різних фруктів то для фруктових салатів супер. Спробуйте. Особливо смакує коли десерт трохи постоїть в холодильнику.
Десерт шикарен. В меру сладкий с лёгкой ноткой ванили. А ягоды добавляют свою изюминку.
Неймовірний десерт — хрустка меренга, ніжний крем і соковиті ягідки. Забираю рецепт собі в записник) Дякую!
Дякую за рецепт, обов'язково приготую таку красу!
Мне очень понравился десерт!!🥰🥰 особенно оценили дети, нежный десерт,я ещё в него добавила 2 капельки апельсинового эфирного масла.Дисерт шикарный!!!
Дуже подобається ваш рецепт ! Обов’язково спробую
Зберегла рецепт 😉
Дуже люблю ці тістечка, але завжди думала, що вони мега складні у приготуванні. А зараз читаю і здається все не так складно. Обов'язково спробую!
На фотографии десерт получился такой легкий и воздушный, просто пальчики оближешь! Я вот пробовала его приготовить, но наверное из-за насадки на кондитерский мешок, который я использовала десерт получился не такой воздушный..но однозначно очень вкусный!
З продукцією Dr.Oetker знайома давно, часто користують при виготовленні смаколиків. А щодо десерту і справді вийшло дуже смачно,замінили не тільки діти а й чоловік
Спасибо, что делитесь, что вдохновляете на новенькие вкусности
Никогда не готовила Павлову, сохраню себе этот рецепт 👌🏻
Приготовила по вашему рецепту.Просто тает во рту.Теперь это один из наших любимых семейных рецептов.
класс!!!дякую за рецепт! обов"язково спробую!!!
Уже второй рецепт в свою книгу!!!! Замечательный рецепт...как всегда буду баловать детей и мужа сладкоежки....у соседей угощу♥️♥️♥️♥️
Ого! це святковий рецепт! Наступного тижня будуть гості, приготую і здивую!
Божечки, яка нямка. Бачу цей Павлова дуже популярний цього літа, всі його рекламують. Я як головна сладкоїжка мушу приготувати 🥰
Как я люблю Павлову! Надо обязательно попробовать приготовить! Продукцию Dr. Oetker мне однажды повезло протеститровать - с ней каждое блюдо - шедевр!
Обов'язково приготую! Ви мене надихнули👏🍥
Сьогодні нарешті спробувала! Не можу сказати, що все прям ідеально, але моя родина задоволена))) А я себе відчуваю мегакулінаром!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися