Життя в декреті: як "не втратити" себе

Життя в декреті: як "не втратити" себе

Не знаю як ви, а я себе відчуваю героєм фільму «День бабака» ?

Хоча кожна матуся іноді відчуває себе героїнею цієї класичної історії. Один день схожий на інший. І ти розумієш, що минув вже тиждень, коли відкриваєш нову пачку Pampers Active Baby ??

Декрет — це практично карантин, але тепер ми всі відчуваємо на собі цю пригніченість. Як в цьому обмеженні з маленькою дитиною не втратити себе і позитивного ставлення до життя?

Дорогі мої, все мине і ці обмеження теж?

Відключіть телебачення!?

Хоча б на час карантину. Всі ці тривожні новини та нагнітання страху вам не потрібні??‍♀️

В інтернеті є багато чудових і позитивних фільмів, серіалів та комедійних шоу. Повірте, навіть тяжко хворим людям потрібне позитивне ставлення до життя, щоб швидше одужати. Вчені навіть проводили експерименти: одній з груп хворих постійно показували комедії. Не повірите - сміх лікує. Пацієнти, що місяць дивились виключно комедії — одужували швидше??

Я впевнена, кожна з вас постійно відкладала на потім свою мрію. Прийшов час зайнятися малюванням, кулінарією, фітнесом, освоїти нову професію та почати вишивати хрестиком✌?

Не забувайте піклуватись про власну зовнішність, адже жіноча привабливість - велика сила ??

Скрабування, різні маски по догляду за обличчям, легкий самомасаж декольте та кілька крапель ефірної олії у ванну для повного релаксу?

Все це досить доступно, головне - не лінуватись ✊?

Фокусуйтесь на собі, своїх відчуттях та бажаннях. Слухайте цікаві аудіокниги протягом прогулянок з дітьми, проходьте різні мотивуючі марафони, співайте, готуючи смачні обіди☺️

Пам’ятайте: щаслива мама - щасливі діти ?

Не встигаєте щось? Делегуйте з легкістю і вдячністю частину обов’язків іншим членам сім’ї ?

Так, з маленькими дітками це важко. Але я маю секрет! Для того щоб ваш малюк краще і довше спав — йому потрібні якісні підгузки як Pampers Active Baby. Вони не тільки зроблять сон вашого малюка комфортним, а й дадуть вам дорогоцінний час на себе❤️

Мама двох діток, блогерка Емілія Брояко

Коментарів
Спасибо за хорошие советы, поддержку! Действительно, каждый день в большей степени повторяются дела, но ведь всегда с малышом интересно (узнавать от чего малыш улыбается, когда ему весело, придумывать новые интересные игры, активные ползания, поддерживать при попытке первых робких шажочков, смотреть за реакцией лица при пробовании нового вкуса каши и много много всего другого). Но также важно находить время и для себя (не забывать про хобби, интересы, то, что подымает настроение), пока сладкий сон малыша "охраняет" Pampers Active Baby.
О да.... День сурка, неделя сурка, месяц сурка, год сурка...... Мамочки, не паданм духом, смотрим в глаза любимых деток, и смело идём покорять мир! Пусть и недалеко от дома, пусть и в маске. ... Здоровья и терпения всем нам!
Ооо, так, декрет дійсно нагадує карантин! Дійсно хочеться відволіктись і зайнятись чимось цікавим для себе, або взагалі згадати, що є хоббі)) Вистачить хоча б 2-3 годинки на день вільного часу, щоб можна було просто відпочити.
Хорошая статья! И полезная! Мы ведь бабоньки действительно в декрете забываем что мы женщины) погружаемся в быт, в подгузники. А надо находить время для себя. Спасибо автору за пост, очень интересные и полезные советы.
Первые месяцы в декрете ловила себя на мысли, что я не знаю какой день недели. Так получилось, что перед карантином все посьезжались и нянек теперь полн дом, и я могу выделить время для себя и на своё хобби, а не ночью когда кроха спит.
Декрет - це чудовий час! Ми можемо не тільки турбуватися і спостерігати як сростає наше чадо, а і самовдосконалитися, відкритий для себе щось нове.
Я на карантине как в декрете, очень нравится))
Дійсно, дуже не вистачає часу, щоб приділяти його собі((
Дякую за підтримку, впізнають себе в ній , день сурка в мене вже 3-й рік, от зараз чоловіки закриті в 4-х стінах, зрозуміють мамочок в декреті))) Мій вже підвязався допомагають з дітьми та по господарству
полезная статья, спасибо) только собираюсь в декрет и страшно от неизвесности)
annale, не стоит бояться неизвестности. Вам предстоит прекрасное время, хоть порой и тяжелое, но оно прекрасное.
Это точно, декрет - прекрасное время ?. По началу конечно тяжело, а потом наслаждаешся.
Гарна стаття! Дуже класно коли є діточки, вони є любов’ю всього нашого життя! ?❤️ але дійсно про себе забуваєш...?‍♀️ Кажете , що «Для того щоб ваш малюк краще і довше спав — йому потрібні якісні підгузки як Pampers Active Baby.» ?.... треба спробувати) може тоді й більше часу з‘явиться?)))))
Я коли перестала дивитися новини, то дійсно стало легше! Бо на початку карантину від нагнітання, ставало все гірше... Але нічого справилися))) Щоправда, з делегуванням обовязків в умовах карантину навряд чи в когось вийшло (якщо не мешкають в однійквартирі), бо папи, як правило, працюють, коли мама в декреті) А інші родичі - на самоізоляції.
Статья очень настраивает на позитив ! И в очередной раз напоминает, что карантин - это возможность осуществить то, что очень давно отложено в "ящичек" с делами на потом !
Дякую за чудові поради)
Спасибо, отличная мотивирующая статья! Действительно, в декрете трудно уследить когда заканчивается понедельник и начинается четверг, с трудом можешь мгновенно вспомнить какое сегодня число и день недели. Но счастье то не в этом! Нужно уметь наслаждаться каждым моментом и ценить то, что мы имеем сейчас. И, конечно, не забывать о себе. Ведь счастливая мама - счастливый ребёнок) Мне лично помогает очень мое хобби - кулинария.. обожаю готовить, особенно десерты.. пока малыш спит, по 20 минут пару раз в день, можно выделить время для себя любимой
Ох дійсно, що в декреті рахуєш тижні пачками памперсів?? Карантин багато що показав, що потрібно цінувати, а що не таке вже і важливе. Головне коли поряд люблячі люди, а решту переживемо ?
Спасибо за советы)Как раз только вышла в декрет
Отличная статья! Я тоже использую декрет, как источник наконец-то появившегося свободного времени, и читаю-читаю-читаю! И бесплатные марафоны прохожу
Хорошо когда есть помощники с детьми)))
Позитивна статейка? І правда треба час на себе, навіть якшо ти просто сидиш і дивишся у вікно, аби ніхто не турбував? Мені колись одна мама сказала, на те що я нічого не встигаю, що діти маленькі тільки раз, а хатня робота буде завжди. І дійсно зайнятись собою, бути щасливою і дитина щаслива, навіть якщо через це чоловік раз на тиждень повечеряє пельменями з магазину ??
Тільки при підтримці родини декрет стає чудовим часом для матусі.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися