Ми з дочкою закінчили тестувати "чудо скриню" з продукції бренду “Dr. Oetker”
За цей час ми приготували сирну запіканку з допомогою "Творопиш" та ванільним ароматизатором. Запіканку отримали пухкеньку та румяну. І дуже смачна!
Пудинг з ванільним та шоколадним смаком нас здивував своєю ніжною текстурою і легкістю в приготуванні.
Те що легкий у приготуванні це факт...
Його готувала дочка ( 9 років) з моєю допомогою.
Робили за рецептом що був на упакуванні. Я з задоволенням посмакувала пудинг зробленний (з любовю)донечкою .
Ще ми пекли творожні булочки з кунжутом з ароматизатором "Ром" . Ароматизатор не різкий а досить ніжний та приємний.
Нам сподобався банановий пиріг. Для його приготування ми використали какао ,цукрову пудру та ванільний сахар, і по плану ще повинна була бути глазур "чорний/білий шоколад" Ми його приготували за допомогую мікрохвильовки... але він був наскільки смачний , що дочка його зїла так...
Хочу зауважити що какао порошок - не гіркий, але дуже насичений. Раніше я завжди залишалась незадоволенна якістю какао порошка, а завдяки тестуванню я познайомилася з якісною продукцією.
Ще на День Перемоги ми зробили святковий торт, з використання желе для торта, цукор з корицею та кремом для торта зі смаком ванілі. Желе ми зробили з полуницею. Воно получилось просто чудове, желейна прослойка цупкої (але не ризинової) консистенції. А крем перевершив всі очікування. Середньої текстури легко намащувався і не зтікав. А смак просто СУПЕР. Ну і як же без декору... Торт прикрасила донька... зірочками та перлинами мікс.
“Dr. Oetker” став моїм фаворитом.
Тепер з повною впевненістю я можу рекомендувати продукцію бренду “Dr. Oetker” .