Перша п’ятірка супер-експертів – давайте знайомитися!

Новини
06.02.2020
Автор: NaProby
Перша п’ятірка супер-експертів – давайте знайомитися!

Напередодні Нового року прийнято підводити підсумки, ділитися досягненнями. Ми теж вирішили бути в тренді. Та сфокусуватися ми хочемо не на своїх перемогах, а на ваших успіхах, наші дорогі експерти.

Саме ви – головні герої нашого проекту. Від вашої активності, лояльності, чесності залежить не лише результат нашої роботи, але й певною мірою життя інших людей. Ваша чесна й неупереджена думка про товар або послугу, відгуки й поради, які ґрунтуються на власному досвіді – просто безцінні й часто є вирішальними як для брендів, так і для простих споживачів. Після тестувань на нашому порталі виробники неодноразово удосконалювали свої продукти, прислухаючись до ваших порад, які є дуже важливими.

Ми надзвичайно щасливі, що з кожним роком вас стає все більше.  Щоб заохотити вашу активність, ми ввели рейтингову систему. За кожну вашу активність – реєстрацію, заявку та участь у проектах, коментарі, відгуки, лайки – вам нараховуються бали. За їхньою кількістю визначається ваш статус: новачок, знавець, експерт, досвідчений експерт та супер-експерт.

Супер-експерти – найактивніші, найдосвідченіші та найвпливовіші учасники naprobu. На нашу думку, вони гідні визнання та винагороди. Тому вони отримують від нас додаткові переваги, серед яких може бути:

  • персональне промо на нашому сайті та в журналах Burda Media – зірок потрібно знати в обличчя
  • запрошення на цікаві заходи;
  • подарунки та інші сюрпризи.

Наразі знайомимо вас з першою супер-п’ятіркою!

Лебідь Світлана

Дуже активна й відповідальна. Учасниця п’яти проектів, у кожному з яких старанно виконувала всі умови. Дякуємо, що залишаєтеся з нами протягом стількох років, бажаємо успіхів і натхнення на нові звершення!

Олена Штепа (Enigmasin)

Позитивна й життєрадісна молода матуся. Проявляє активність як в житті, так і на нашому сайті. За два роки з часу реєстрації взяла участь у трьох проектах. Завжди має власну думку й не соромиться її висловлювати.

Олена Чувтаєва (еленка208)

Красуня й розумниця, активна й небайдужа учасниця багатьох тестувань. Приєдналася до команди експертів naprobu в 2015 році й встигла протестувати продукти в семи проектах. Завжди з задоволенням читаємо її відгуки та коментарі, сповнені щирості та небайдужості.

Світлана Орехова (Svetik13765)

У активі Світлани – п’ять проектів, у яких вона виступила в ролі експерта. Завжди активна, відверта й щира в висловлюваннях, кропітка до деталей та щедра на емоції. З нами з 2015 року. Вітаємо й бажаємо, щоб усе в житті було «супер»!

Юлія Ткач (Bulavo4ka)

Долучилася до команди експертів naprobu відносно нещодавно – наприкінці 2018 року, проте вже встигла взяти участь у трьох проектах та залишити дуже багато змістовних та корисних коментарів! Активна життєва позиція – один із секретів успіху в житті та самореалізації. Бажаємо Юлії так тримати й досягати будь-яких своїх цілей!

Вітаємо наших супер-експертів та чекаємо поповнення в їхніх лавах. Друзі, ми завжди відзначаємо вашу активність, готові допомагати вам, усіляко підтримувати та заохочувати ваше бажання піднятися на найвищу сходинку нашого рейтингу. Тому, вперед, до нових висот!

І пам’ятайте, що чесність – найкраща з чеснот. Тому не варто спокушатися на штучне накручування балів. Ми все бачимо J

Коментарів
А скільки суперекспертів зараз на сайті, багато?
ookseni, нет, супер-экспертов не много, так как это нелегкий путь и солидная экспертная работа. К перечисленным выше добавилась еще 1 участница ;)
Спасибо! Приятно не только участвовать в проектах, но и читать полезные отзывы. Радует что всех супер-экспертов уже знаешь, и хочу отметить, что у всех свой стиль отзывов :-) Ждем новых проектов и тестирований!
Svetik13765, свой стиль написания - это здОрово! И очень интересно :) P.S. Ошибку в фамилии исправили, простите :)
Клево! Поздравляю.
Цікаво було почитати про дівчат, тим паче, що доводилося спілкуватися з ними в коментарях. Бажаю процвітання Напробу, та багато цікавих проектів))
MamaNata, дякуємо за побажання!
Я так розумію що потрібно чекати, коли буде наступне тестування?
Денис Худолій, Ви можете брати участь у обговореннях та чекати нові тестування - вони вже стартують зовсім скоро ;)
Я тоже думала что супер-экспертов больше. Девочки большие молодцы что оставляют свои комментарии и пишут отзывы. Благодаря им начала покупать косметику Eveline Cosmetics, Nivea, игрушки от Fisher-Price, гранолу и много чего еще. Спасибо всем большое. Так же спасибо naprobu.ua за то, что даете возможность протестировать продукцию и прочитать отзывы чтобы узнать стоит ли покупать или нет.
СветланаРахматская, мы движемся вперед и уверены, что супер-экспертов скоро будет больше :) Спасибо за теплые слова и с праздником Вас!
Хочу приєднатись до числа супер-експертів, але... в Тестування не попадала вже давно :( Хоча зареєстрована з 2015 року та й тестувала продукцію неодноразово. Все виконувала! Правил дотримувалась. Коментую відгуки, але бали чомусь не нараховують. Після зміни платформи та оновлення сайту рейтинг стоїть на місці... Сумно...
vika7sta, так Ви і заявки на участь давненько не заповнювали. Не хвилюйтеся, до супер-експерта рукою дістати, адже Ви вже Досвідчений Експерт! :) Що ж до балів - вони вже мають бути нараховані - поки вони не пройдуть модерацію, перерахунок рейтингу не відбувається.
Насправді, ваші проекти це прекрасна нагода для виробників почути, а головне прислухатися до думки народу. А для людей - шанс випробувати цікаві, часом не дуже доступні товари. Тому мені цікаво спостерігати за розвитком сайту, за відгуками експертів. Потихеньку освоююсь і сподіваюсь, стану активним експертом у ваших проектах. Всім успіхів та розвитку.
Fil_happy, освоюйтесь, ми завжди раді допомогти та відкриті до спілкування. Ознайомтеся з розділом FAQ - там Ви знайдете відповіді на більшість запитань. До зустрічі у проєктах!
Я новачок. Випадково знайшла вашу платформу. Цікаво взяти участь
Я новачок дуже хочу брати участь у тестуваннях. Можливо і я колись стану експертом))
Anya.ecomama, вітаємо на порталі. У розділі FAQ можете знайти детальну інформацію щодо тестувань.
martiniuk341, нехай доля посміхнеться!
Цікаве знайомство!!!
Вот это здорово! Поздравляю всех Супер - Экспертов достижения таких высот и желаю всем стать такими же ???
Я очень рада что есть сайт Naprobu ,перед покупкой можно протестировать лично, почитать комментарии.Отдельное спасибо супер- экспертам за развёрнутые комментарии!
І я віднедавна з таким статусом) Дякую за проекти!
Класс. Девочки молодцы. Надеюсь тоже в будущем присоединиться к числу супер экспертов. Удачи Всем и здоровья.
Вітаю експертів)і теж дуже мрію стати експертом)
Anya Martinyuk, все ще попереду!
Класс!!!! Дуже великі молодці. Мрію також потрапити в цю п'ятірку)) тому буду старанно виконувати усі умови
Супер, дівчата молодці! Я за них дуже рада! Надіюсь і мені коли небудь випаде можливість поповнити їхні списки!
Девочки - молодцы! Мне кажется супер - эксперт - это как хобби отточенное до уровня профессионал! Мне бы в сутках ещё один час и я бы 100% их догнала! Восхищаюсь!!!!
oy_lerych, супер-експертів уже більше :) Бажаємо і Вам потрапити у цю категорію!
Рада за супер-экспертов! Желаю, чтобы их число увеличивалось)) Надеюсь, и когда-то войду в ваше число)) Отдельно спасибо команде напробу за такую возможность - участвовать в ваших проектах)) надеюсь скоро и поучаствую)
Интересно узнать в лицо суппер-экспертов!
Вітаю всіх супер експертів!!! Так,це дійсно не легкий шлях. Нам є до кого рівнятися. А ще, завдяки таким людям пізнаєш більше інформації, оскільки експерти дійсно широко висловлюють свою думку. Рада за учасниць!
А мне стало немного грустно, Стала супер-экспертом, а дальше расти вроде как и некуда.... Но сама себе поставила новые уровень, и жду когда рейтинг будет 5555, так даже интересней :-) Ждем новых достижений у таких уже родных экспертов, ну и новых отзыв по тестированиям! Ведь сейчас такие классные тестирования идут!
Девочки, молодцы! Есть, на кого равняться)
Вітаю. Бажаю всим успіхів, нових тестувань і цікавих,правдивих відгуків)
Вітаю. У мене сьогодні свято! Я отримала статус "Досвідчений експерт" ! Дуже рада і дуже вдячна платформі за можливість бути почутою і корисною!
Вiтаю вас ?!
Ух тыыыы!!! Действительно очень интересная информация, интересно девченок в лицо увидеть!!))) Кстати, как и в жизни, мужчины, судя по списку, менее активны))))) Но это не удивительно)))) Тоже думала, что супер экспертов больше)))) Молодцы! Достойный пример)
Svetik13765, ну от бачите, ви одразу знайшли компроміс- досягати більшого)))) бажаю успіху)))) щиро рада за вас)))
Класс! Мои поздравления супер экспертам!??
Я заметила, что после того как опубликовали этот пост, люди начали внимательней относится к своим балам за отзывы! Это стимул для многих!
Підкажіть, а інші категорії якесь значення мають. От подивилась на тестування вітамінів. Серед 50 експертів 40 - новачки, значить цей факт не є критерієм для визначення експертів. Цікаво було б знати
Приємно познайомитися) Цікаво було дізнатися, хто був першим експертом)
Ой, як приємно)))) Хочу подякувати модераторам/організаторам за подаруночки, які я отримала (от, я букашка така, раніше не могла подякувати!) під Новий Рік і за супер-експерта, і доступ до он-лайн версій журналів під час карантину. Велике дякую, було дуже-дуже-дуже приємно!!! В цьому вихорі подій, коли намагаєшся все встигнути і крутишся, як білочка в колесі - так приємно радіти увазі, маленьким подаруночкам та й просто знати, що є таке коло однодумців, друзів та й просто знайомих і незнайомих з якими можна обговорити, затестити чудові новинки, які без сумніву є гарним продуктом, навіть коли сам не тестиш, бо тут поганого не порадять і бяку не дадуть)))), прочитати інші думки, десь посміхнутися, десь вступити в дискусію. Це класно! Всім бажаю вдачі і кльових тестувань!
Вітаю. На цьому сайті я новачок, але дуже мрію стати супер-експертом. Буду старатися і проявляти активність.
Я новичок. Недавно зарегистрировалась и вуаля жду посылочку для тестирования) надеюсь буду полезной в своих отчётах.
Ух ты!!! Моя мечта попасть в 5!!!))я буду стараться❤️
Як це круто читати відгуки, коментарі.. Я тільки зараєструвалась, але дуже багато уже хочеться роботи для цього. надіюсь пощастить попасти перший раз експертом!. Жаль що раніше не знала про цю платформу!
Panaimy, 1573942653, вітаємо Вас на порталі! Ознайомтеся з умовами та удачі у відборах! Приємного спілкування!
Я буквально неделю тут, сейчас принимаю участие в тестировании Pampers baby active и как раз сегодня на прогулке сказала мужу,что хочу стать тут супер экспертом? а тут бах и статью увидела ? считаю что это хороший знак ♥️ благодарю за мотивацию?
НастяК, конечно хороший. Тут и тестирования и отзывы- все очень полезное и главное настоящее!!! А еще за 5 лет девченки стали уже родными!
Я недавно зарегистрировалась ) с нетерпением жду проекта , в котором смогу принять участие! Люблю разбираться в продукции, в новинках и помогать другим делать выбор, ведь иногда его сделать совсем не просто, если сталкиваешься с продуктом впервые. Но честные и содержательные отзывы помогают в этом многим и мне самой . Спасибо за то что вы есть!
И я тоже недавно зарегистрировалась, статус - новичок, все интересно на сайте. Понравилась идея - тестировать товар, делится впечатлением, читать отзывы других экспертов, участвовать в обсуждениях и т.д. Приняла участие в тестировании подгузников Pampers Active Baby. Надеюсь в дальнейшем приму участие и в других проектах.
І я вже володарка статусу супер-експерт, привілеїв та переваг ще не відчула?, але і без цього не втомлююсь повторюватись, що з вами круто! В цьому році, мабуть, буде 5 років, як я з проектом, за цей час в мене молодша дочка народилась? Дякую за то що ви є? З вами цікаво і корисно, навіть коли не приймаєшь участь проекті
Очень надеюсь что и я когда-то попаду в число экспертов..
pomin, с новым статусом! Мы примерно в одно время пришли на портал ;-) рада что наши ряды пополняются ;-)
Svetik13765, дякую? і Вам нових цілей, натхнення та звершень ?
Мої вітання! Дійсно молодці!))
Круто, я не так давно на сайте, но есть к чему стремиться!!! Девочки умницы!!!
Очень рада за девочек! Только восхищение- дойти до такого уровня и звания супер-експерта. Познакомившись з ними, появляется еще больший стимул.
Ось і неочікуваний поворот? Вітаю всіх з новими статусами? Виходимо на новий рівень, майже починаємо з початку? може це новий стимул
Цікаве знайомство, і, взагалі прекрасно що є naprobu.ua, де є можливість спробувати незавжди доступні товари, можливість ознайомитись з корисними відгуками.
Очень интересно, почитала каждый комментарий и есть к чему стремиться! Проекты интересные ...вперёд и только вперёд!!! Иду и друзей звать?
Очень интересно было почитать статью) Сейчас пробегусь по профилям участниц, почитаю их отзывы))
Тоже очень хочу стать вашим постоянным экспертом))))
Дівчата молодці, хлопці чомусь не активні.
Поздравляем экспертов! Верю,что скоро и я стану экспертом!!! Замечательный портал!!! Желаю процветания!!
Поздравляю экспертов! Надеюсь когда-то и моё имя попадёт в этот список...Мы все стараемся быть активными , ведь очень нравиться нам тестировать продукцию и писать действительно настоящие отзывы , а так же интересно читать других участников....Спасибо вам Напроб юа что вы даёте возможность стать экспертом и поделиться своим опытом ......С нетерпением ждём новые тестирования...а главное с волнением ищем свое имя в списке счастливчиков...это такие эмоции что словами не передать....Спасибо вам за эмоции!
Классно! Поздравляю экспертов! Надеюсь и я присоединюсь к вам в будущем!!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися