ashaslasha
ashaslasha
Знавець
Відгуки ashaslasha
Коментарі ashaslasha
Отримано лайків
24 Like
ashaslasha

Дитяче харчування

Вітаю! До цього тестування, ми використовували іншу суміш, тож вирішили спробувати і нову! Про перехід не хвилювалась, адже бренд гарний та вважається надійним. В загальному, нам сподобалось! Ніяких негативних моментів не помічено,а головно перевагою є відсутність пальмових олій.
Нам харчування підійшло, будемо тепер на Нестожені
У відгука 3 коментарі
SandraAlex
А сколько месяцев малышу? Перед этим какой смесью пользовались?
ashaslasha
SandraAlex, нам 13 місяців. До цього користувались НАН
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ashaslasha

Нарешті!!

Нарешті сирок у магазині мого дому! Тепер я дійсно щаслива! Дякую Растішка!!
У відгука 6 коментарів
Оксана Шабалина
Безумно рада что в моем городе появился данный сырок от ростишки. Это лучшый завтрак для малыша! Единственный небольшой минус что он только с банановым вкусом. Спасибо Ростишка за вкусный и полезный завтрак ?
HannaZavalniuk
Завжди виручає Растішка з перекусами
Orawing
С нетерпением почитаю ваш отзыв
Kristino4ka
будемо надіятися , що найближчим часом випустять без наповнювача
ashaslasha
ось уже два роки сирок від Растішки - наш фаворит!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Шведенко Ирина

Тональная основа в магазине жидкая

После того, как я потестила и расхвалила тональную основу, моя подружка попробовала у меня, и ей понравилось. Буквально недели полторы назад, подружка купила тональник в ватсонсе, и о боги.... Тоналка жидкая, абсолютно другая по консистенции, более жидкая, и светлее. Я прошлась в магазин и да , то что продается в магазине, совсем не такое, как жали на тестирование. Осадок не приятный.
У відгука 23 коментарів
СлаВіка
Існує багато підробок
viruzzzka88
Я в Ватсонс часто покупала декоративную косметику, которую в итоге выбрасывала, поскольку пользоваться было невозможно. Так еще до тестирования приобрела тушь другого бренда, а она полностью сухая, хоть и сроки в порядке. Может, из-за неправильного хранения такое получается?
katy_gry
Я тоже удивилась такому количеству положительных отзывов. У меня с этой тональной основой тоже дружба не сложилась, в Еве она оказалась сильно желтой скатывалась... может и правда дело в партии или хранени. Спасибо за правдивый комментарий ?
Svetlana Medvedeva
Ого! Нічого собі((я думаю, що все ж не правильно зберігають - зараз взагалі важко знайти магазин, де нормально зберігається продукція!
Модератор Ольга
homo4ka94, на самом деле, девочки-комментаторы выше написали правильно - все зависит от того, как косметические средства хранились в магазине. Очень жаль, что случилась такая ситуация :(
Шведенко Ирина
Да, но уже были не в однрм ватсонсе, у нас их четыре по городу, в троих были, визде жидкая, в еве ее ге нашли в продаже.
Модератор Ольга
homo4ka94, текстура и должна быть жидкая, но если она вообще как вода и моментально растекается, то весьма странно :( Мы сообщили производителю о такой ситуации.
KatrinSklyar
У меня и в посылке тональная основа приехала жидкая, но на её качестве это совершенно никак не отразилось
Олена Федулова
Работала на дигустациях и как показывает практика на тестирование и на пробу всегда лучше товар чем в продаже
Модератор Ольга
KatrinSklyar, тональная основа действительно жидкая, и это ее нормальная текстура.
Модератор Ольга
Lulya, мы предоставляем продукцию непосредственно от производителя (не только эту, но и всю). Качество может отличаться, потому что не нарушены условия хранения. Не могу сказать по поводу дегустаций остальных, но у нас мы в качестве предоставляемого товара уверены.
Шведенко Ирина
Я понимаю , я ж тестировала, магазинная почти как вода
Шведенко Ирина
Я думаю, на пробу присылают лучше, чем по факту для продажи
ashaslasha
так,дійсно,в магазині товар буває зовсім інший. цікаво,чому?
ashaslasha
Якщо дійсно підробки, то це страшно. Я схиляюсь до думки, що на тест дають кращий товар, ніж в масовий продаж
Модератор Ольга
ashaslasha, ми вже відповідали на це питання - можуть бути порушені сроки та умови зберігання, що і є причиною для зміни якості косметики.
ashaslasha
тоді ясно. Проте, мені ніколи погані зразки даної ТМ не попадались)
СлаВіка
Можливо й справді нпправильні умови зберігання
Алена Буцкая
Да с тем как хранят у них наверное проблемы. Покупала себе летом тушь. Она была засохшая. Я вообще подумала что в ней ничего нет. Но она просто высыпалась. А вот в Просторе и в Еве брала ти тональный
Алена Буцкая
Брала и тональный и тушь и все норм. Так что в ватсонсе такого не покупаю.
Світлана Рахматська
Елена Буцкая вы правы на счет проблем с хранением. Раньше до закрытия одного из магазинов ватсонс у себя в городе. Хотела купить тушь. Но витрина стояла возле окна в которое светило солнце. Это было летом. Так что даже надписи на тестерах светлые стали с одной стороны. Так что решила не рисковать. И у меня тоже было такое что открыла тушь, а там сухо.
Orawing
Я замовляю в інтернеті
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Enigmasin

Довгоочікуваний трофей!!! Дякую Fisher-price та організаторам сайту Naprobu. ua!!! ❤️❤️❤️

Не знаю чи можна сюди писати цей відгук, але ж по темі, до даного тестування) Нам пощастило отримати подаруночок за активну участь у проекті. Весь проект ми з сином марили про розумне цуценя і звісно коли я побачила своє прізвище у виграші, звісно від радощів почали плескати в долоні, скакати по кімнаті і обіймати всих навкруги!!! ?Але ж там не було вказано, що за подарунок і от почалася інтрига, і так і сяк думки пробігали, інтрига - це фішка сайту?? Постійно тримають у тонусі? Так от думала до вечора вночі, після номеру посилки почала дивитися важкість посилки, штурмувати сайти з іграшками Fisher-price, дивилася вагу іграшок, під дані у посилці підпадало багатенько іграшок, потім коли я побачила в описі Бібо???? Зніяковіла, я навіть уявити не могла, що цю іграшку можемо отримати ми. Прийшов НАШ Бібо, запакований у велику коробку, щільно якісно з любов'ю!!! Відкривали саму коробку 20 хвилин, дуже відповідально кріплення зроблені щоб нічого не трапилося з ним у дорозі, уважні і обачні ті люди, що пакували, спасибі і Вам! Іграшка на вигляд дуже яскрава, за неї багато чула, тому чесно дуже сильно зраділа, навіть просльозилася? Коли вперше включили, батарейки у комплекті, манюня злякався, гучний шум механізму його налякав, ми ще трошки погрались і відклали Бібо, назвали його Кузьмою? Це тепер наш домашній улюбленець після кішки Зосі, роботів в нас ще не було)) І яке ж було моє здивування, коли я з кімнати почула як на кухні грає робот, приходжу а малий вже клацає у всю кнопки, танцює під нього і вже й не страшно))) Ще раз дякую за прекрасні емоції, спогади, за плідну співпрацю на тестуванні за спілкування, за те що Ви є!!! Щодо самої іграшки. Перше враження: 1. Яскрава 2. Якісна, міцно виконана 3. Є регулятор гучності? 4. 4 пальчикових батарейки тримають ґвинти 5. Танцює, співає, вчить кольорам, числам в піснях, записує твій голос і потім проспівує фразу, фраза до 6 секунд, активні 4 кнопки: на одній ніжці на другій і животик, рухається голова і тулуб))) По функціоналу нагадує омріяного нами пухнастого цуцика, але все таки відрізняється. Тут більше танців, пісень музики, розвага точно для шилопопіків? 6. Стійко стоїть на ніжках. 7. Розвеселив за лічені секунди всю родину, ми знову зібрались навкруги нього, ця зірочка об'єднала усих))) 8. Екран животика світиться різними кольорами разом з голосом Бібо Не дивлячись на те, що тестування закінчилося і ми приступили до ремонту?, все ж таки буду старатися відзняти відео світогляд на дану іграшку, можливо хтось у виборі, і інформація стане цікавою і корисною ☺️ Цей проект я вже точно ніколи не забуду! ????????☃️??????? #naprobuua #naprobufisherprice #fisherprice #фішерпрайс
У відгука 23 коментарів
Оксана Зубко
Поздравляю вас с сыночком☺️
yanina.klimova
Дуже круто!
Наталія Буковська
Класна іграшка! Ви дійсно молодець, багато змістовних і розгорнутих відгуків!
Yana90
Ух ти, круто, я вас вітаю!)
Enigmasin
Дякую, відео вже готується??
Moderator Alena
Enigmasin, щиро вітаємо! Ви, дійсно, заслужили на такий дивовижний подарунок!) Особливо раді, що малюку сподобалась нова іграшка) Робот Бібо настільки цікавий, що займе Вашого синочка на довгий час) Це дуже Важливо, щоб малюк міг самостійно гратись, особливо, коли у матусі багато хатніх справ) Ще раз вітаємо!)
rysnika
Клас!! Ви молодчинка і дійсно старалися на цьому тестування, а стимулом був для Вам саме синочок і бажання подарувати/виграти цікаву іграшку. Ваша міні мрія збулася✨✨✨ Вітаю ??✨? П.с. Про олівчики хоч не забувайте?? а то з таким Роботом всі інші іграшки у домі стають другорядними??
Katyushka 88
Супер! Мы вас поздравляем ??? Вы действительно заслуженно получили этот приз, вы молодчина
Katyushka 88
Искренне рада за вас, ведь самое главное для мамы, когда счастлив её малыш ???
Enigmasin
Так робот тепер на почесному місці, та й за олівчики не забуваємо просто тепер навчання з танцями проходить))) ? Робот теж вчить кольорам, числам, ритму, абетці і все у піснях запальних і танцях, а ще цей робот допомагає схуднути? Всім дякую за вітання???
Enigmasin
Moderator Alena, величезніше спасибі! ? Робот і справді заполоняє усю увагу всю родину, там не тільки син поринає з зацікавленням, але й тато, таким чином в квартирі весело, настрій бадьорий? І на себе дійсно час є☺️
Sunny_Vikusia
Який крутий Бібо! Вітаю з таким крутим тестуванням!
Marianna_kara
Поздравляю)) А подскажите пожалуйста с какого возраста модно такого робота малышу для игры предложить? Все же наверное для более старших деток нежели умного щеночка? Спасибо
meri_vme
Поздравляю, вы и вправду заслужили) Как думаете , лучше розумного цуценя?
ashaslasha
який класний! Теж такий хочемо!
Світлана Рахматська
Тоже интересно со скольки лет рекомендуют эту игрушку.
Світлана Рахматська
И спасибо Вам за такие хорошие отзывы.Благодаря им мы понимаем плюсы и минусы игрушек.
go1989
Вітаю Вас також! Ви молодчинка, і приз реально крутий!
KaKaO
Поздравляю с новым членом семьи)
Enigmasin
Marianna_kara, з9 місяців сміливо можна запропонувати таку іграшку, запальна музика, танці неодмінно сподобаються малечі, тільки в перше знайомство не забувайте виставляти тиху гучність??
Enigmasin
meri_vme, ще не вирішили))) сьогодні таки йдемо за цуценятком? але доглядати за роботом легше, бо він із пластика))))
Enigmasin
СветланаРахматская, з 9 місяців буде іграшка доцільною.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Карина3110

Хороший препарат

В тестировании не участвовали,но пользовались Лактазиком уже давно.Хорошо помогает и гораздо дешевле известных аналогов !
У відгука 29 коментарів
Kseniia.mon
Он имеет накопительный эффект ?как быстро помогает ?
Moderator Alena
Kseniia.mon, производитель не указывает информацию о накопительном эффекте, но, исходя из некоторых отзывов Экспертов, у некоторых он присутствует.
Мама Іра
Ми також користуємось Лактазік майже рік. Накоплювального ефекту в нас не спостерігається. І згодна,що він нічим не гірше відомого дорогого аналогу.
Олена Федулова
Мне нравится то что его можно давать в чистом виде
ЕленаНа13
Пять месяцев назад мне снова пришлось столкнуться с такой проблемой как колики у ребенка, увидев случайно рекламу решила купить, хотя педиатр сказал что от него нет эффекта как допустим Боботик или Эспумизан и его надо не сразу отменять, а постепенно. Но скажу, он нам быстро помог забыть о коликах!!.
Юлия13life
Прочитала отзывы и решила приобрести и нам его. Ребенку ещё месяца нет, но знаю что у мальчиков часто проблемы с коликами
MartiMar
Нас он реально спас, так на все препараты типа Коликида и Бортика у нас появляется красная сыпь на попе, а этот препарат не вызывает такой реакции и вздутия нет, животик не болит, родители счастливы.
ashaslasha
від коліків дійсно спасіння! Користуюсь!
Blondstalker89
А він давно на нашому ринку?
HannaZavalniuk
Треба буде й собі купити ,спробувати)
Оксана Гриняк
А потрібно його розводити, чи можна в чистому вигляді давати? За скільки часу він допомагає?
Ігор Левченко
Спасибо за инфо!!!
zaya4647
Добрий день і гарного дня тим хто отримав такі гарні посилки, кейс просто супер, моєму сину теж сподобався, стильний та гарний, і самі енергетики стильно зроблені, тоже усім гарного, смачного і корисно енергетичного тестування.
MartiMar
Oksana22, я в молоко добавляла как по инструкции.
OlyaSnigur
В тестировании тоже не участвовала, но пользовались около двух месяцев. Нам только он помогал при коликах и цена приятная, гараздо дешевле чем Мамалак
AnnushkaR
Дякую за відгук! Порекомендую знайомим
Orawing
Согласна с вами! Это хороший препарат
Smail1989
Я не не слышала о даном припарате,но благодаря Naprobu,я узнала,спасибо
JuliyaP
Классный отзыв))) а мы так и не нашли идеальный крем(
JuliyaP
Мы тоже им пользовались)))) в принцепе не плохой)))
Valenty
Спасибо за информацию. Жалко, что раньше не знала. Коликид нам не помог.
Сідько Тетяна
скільки ми перепробували таких капельок в свій час..лактазік також використовували, зі своєю задачею справлявся на 4 з 5
Inna81
Ой, как вспомню наши колики, так вздрогну. Мы очень много препаратов перепробовали. Но почему-то о Лактазике не слышала раньше. А жаль! Судя по отзывам он мог хорошо облегчить тот период. Спасибо за отзыв!
martiniuk341
Мы тоже не участвовали в проекте но пользовались нам он очень хорошо подошол. Приятная цена и хорошее качество минус то что медленно капает но потом мама привыкает и все хорошо
Marianochka19
Так, згодна, і нам цей засіб добре допомагав!
Ifeelgood
Мы тоже пользовались Лактазиком по рекомендации неонатолога ещё с роддома. Помогал малышу пройти через все этапы становления кишечника. Он также необходим для малышей с непереносимостью лактозы на ГВ. Поскольку помимо него применяли и другие средства от коликов, оценила бы на 4 из 5.
Birykova
Только пережили период коликов, пробовала боботик, еспумизан. Лактазик помог с первого раза. Советую.
1602253695
Kseniia.mon, легкий накопительный. Действует достаточно оперативно.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися